.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121
    Guest

прякори в даскало

Sigorno vseki e imal nqkak1v prqkor i/ili sa mu se podigravali za ne6to? kak se spravqte po princip sa tozi problem?

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Повече от фен
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    От време на време ми казват Beatles заради косата ми, но не ми пречи.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Фен
    Град
    Franciq
    Nqmam si prqkor \/
    ina4e ima edna ot moq klas i vikat big mama

eh ma men sa mi vikali zaio ili bobar a tova e gadno taka mi vikaha za6toto imam po-golemi predni zabki [/quote]

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^И на мен така, защото като по-малък и аз имах по-големи предни зъби и носих шини...Сега няма такова нещо, ама са ме запомнили като "Зъбът" или нещо подобно, даже са ми позабравили името някои Ама на мен не ми пречи де, не е подигравателно, просто така са ме запомнили Важното е калабълък да става бе

xa aaz nqmam spomen nqkoga da sa mi izmisslqli prqkor takuv 4e pove4e ot 2 da mi vikat taka predi godini mi vikaha kitai4e zashtoto o4ite mi bili drupnati no ne be6e v daskalo i izobshto ne obrushtah vnimanie vupreki 4e super mnogo se drazneh

[B]a[N]D[i]T[k]a 6te mi kaje6 li kak da si sloja kartinka??? prqkorite sa tapi!!!!!!!!

Голям фен
    Град
    София
    az imam vikat mi Hlapeto,malkoto R&B ili bebs

Guest
    Просто правя някаква глупост и ми избират по як прякор. Ако не ми хареса- правя др глупост и така.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Просто правя някаква глупост и ми избират по як прякор. Ако не ми хареса- правя др глупост и така.
    Това съм аз.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Мен ми викат Лимонче...Лимончето....не се дразня...идва ми от никчето с което влизах в мирк и са всички си ме знаят като Лимончето...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Аз нямам такива проблеми Викат ми сладкишче И някви такива.. А иначе да не ти пука как ти казват някои...

Голям фен
    като по-малка ми викаха "заек"(заради зъбите)...сега "снежанка"(много съм бяла) .... казваха ми и "Гер" и "скорп" ... тия последните най-ме кефят

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    по едно време ми викаха Газо,ама тва беше заради една терапия с фалшив боб и пръднята ми можеше да умори слон.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

az nqmam problemi s prqkorite samo si spomnqm edin predi dve godini mi vikaha pri4eskata za6toto vseki den hodih s nova pri4eska na u4ili6te a kato malka prodava4kite v blizkiq magazin mi vikaha bani4ka za6toto qdqh mn bani4ki

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    На мен пък ми викат Blue. Съкратен вариант на ника ми в irc - Blue_Devil{F} Мен ме кефи пък и свикнах

Oooo толкова са много до 7-клас Бобич,Бобака,Бобсан.Бобъра( последното беше отдавна)

emi se sladki.baby,sladki64e.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Цитирай Първоначално написано от az_slunceto
    emi osven bonbon4e,sladki64e,pile ,krasavice drugi ne sum imala.
    и аз така ама освен това някви пълни идиоти от нашият клас ми жикат негър Незнам що Те са
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Мега фен Аватара на quench
    Аз чалга не помирисвам. Но веднъж отидох с наще извези на заведение - бях пиян до синьо! После отидохме на неква чалга (по-скоро те ме влачиха дотам). Там кво съм правил,струвал,явно съм хапнал и някое бонбонче. После ми показаха едно филмче,на което съм съблечен до кръста,качен на една маса,с две циганки-кючекини дето се въртят около мен,покрит с брокат и с едно шише ракия в ръката,на всичкото отгоре пея некви чалги. Абе брутално!!!
    Докато завършихме бях АЗИС - този най-го мразех - но пък не ми беше неприятно, щото всички свързвахме случката с тоя силен момент! А и като отидехеме на купон,примерно,аз съм некъв метъл,сред по-нормални хора,а изверзите ме представят "Това е Азис".Нямате идея каква гавра си правехме с хората - казвах им,че съм от турция,разправях им разни там истории (от типа на "и по цял ден носехме камъни в рударника за 12 долара на седмица"). Как никой не се сети (или съм се измъквал,не помня) да ме кара да говоря на турски,не знам. Или че съм записал вече демо с мои кючеци,но не мога да ползвам собственото си име заради Азис и ги карах да ми зимислят псевдоними. Оф,леле!!!
    Абе винаги се изважда позитивното.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Guest
    ot prqkori otyrviq nqma, gledai samo da ne e obiden prqkora, v smisal da ne e zaradi vyn6niq ti vid ina4e ako e za ne6to drugo si OK, daje e hubavo da ti vikat s opredelen prqkor ina4e vse ednotitpni imena...trqbva da ima ne6to originalno, no pyk gadnite prqkori svyrazani s ne6to ot vyn6niq ti vid gi natqkvat hora s kompleksi!

Фен
    Град
    Burgassssss
    казвам се диньо и съответно ми викат диня динкис динчо се нещо от вида а последно време покраи 8 ми клас и The Abschreiber защото на всяка котролна съм преписвал а никога не са ме хващали \/
    неподходящо съдържание на текст в подпис!

Викат ми пи. Кво лошо. Даже ме кефи

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    аууу много се дразня някой път ми викат Цъфти вместо Цвети ама не ми праи впечетление вече са ряко индивидите които ме наричат така са ми викат Цура или Цури
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си