- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На 15 години съм и искам да попитам за размера и ...
На 15 години съм и дължината ми е 16,5 см, а дебелината 13,5 см
Все още съм девствен но са ми правили свирки,
Та исках да попитам нормално ли е при свирки да ме боли оная работ
Дебелина 13,5см ??????Първоначално написано от TOHI
![]()
![]()
![]()
![]()
я пак мери, мериш друго нещо!
Има ли желание, има и начини!
Нормален ти е,но е леееко невъзможно дебелината да ти е 13,5 см.
Защо?Първоначално написано от koalka
toi govori za obiklokata.spored men e vuzmojno.![]()
Нормален ти е , но дебелината в никъв случай неможе да ти е 13,5 , защото ако беше така трябваше колкото ти е дълъг почти толкова и да ти е дебел![]()
ако обиколката ти е 13,5...може
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=26616 искам ди ти кажа...,че ТЪРСАЧКА хич няма...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
dobre,aide da priememe,4e obikolkata e 13,5 i da se vurene kum glavniq problem,koito e za6to go boli kogato mu pravqt svirki,kato se ima v predvid,4e e devstven.![]()
13,5 е горе долу толковаПървоначално написано от TOHI
І________________________________________________ І
E аз такъв кур не съм виждала. Па и такава путка дето да го побере![]()
вместо см. трябва да е мм.
тоя пич яко лъже, ма се е поувлякъл малко
а бе тъпи ли сте бе..човека иска да кайе диаметъраПървоначално написано от Анонимко
![]()
Обиколката не е диаметър. Става дума за обиколка очевидно. Все едно да хванеш шивашки сантиметър и да го увиеш около пениса и да показва 13см.
Та аз тука да пиша за болката, като ти правят свирка.
Има едно състояние на превъзбуда в което членът става изключително твърд и ако го стегнеш се получава нещо като схващане.
Случвало ми се е да става така, но не боли повече от 2-3 мин.
Важен е момента в който свършваш, да не си го стягаш, а да го отпуснеш, защото тогава се получава въпросното "схващане".
Като започнеш да водиш редовен полов живот, тоя проблем ще изчезне, освен ако не легнеш с някоя, която си желал супер много време.
Точно така човека има предвит обиколката а не шерина![]()
razmera si ti e ormalen po statistika , oba4e tova 4e te boli - ne, mini prez lekar
ZA6to li?! MI 6TOT K*RA 6ti e kvadratenПървоначално написано от TOHI
13.5 диаметър...Първоначално написано от Slippin aSS Grabba
Slippin aSS Grabba,ти знаеш ли какво представлява диаметъра
Щото меко казано е невъзможно да е 13.5 см
![]()
be az sym zle po matematika, na likvidaciq hodih praih struvah, oba4e v edna tema da burkat 4e "diametar", "6iro4ina" i "obikolka" sa edno i sy6to ne6to.....baaaasi laureatite deto ima tuka.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
xora i az purvo kato go vidqh tfa 13 sm pomislih 4e e luja ama kato vzeh santimetur i go napravih na krug4e izob6to ne izglejda 4ak tolkova debel...puk i sum sigurna 4e go e meril nai gore...a puk po vuprosa normalno li e da te boli...normalno e, momi4eto moje da e stskalo...da e pusnalo zub...puk moje i mom4e da e bilo![]()