- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za6to mom4etata sa tolkovi ednakvi...???
Ама могат и да не я заключат, нали? Или не им позволяваш своеволия? К'вото кажеш да става, а?Първоначално написано от sAsHeTo0_f
MIli4ka - kakvo o4akva6 ? 1 . Da estestveno 4e 6te mislim kum te taka2 . Dva tipa sa s mnogo malki isklu4eniq - 1) normalni (Mislqt za teb po tozi na4in ) 2) pedali \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
То и педалите мислят само за секс ама към други педали. Единствения вариант некой с пишка да не мисли за само за секс е да му отрежат козунаците.Първоначално написано от The_White_Witch
2т. системно
Аз не целя да съм 'копие' на дадена личност. Това, което съм си аз съм си аз. И всичко, което обличам си е по мой вкус, всичко което обувам също...Обичам да се разнообразявам, напоследък обърнах стила си на обличане на 360 градуса...
I just wanna live =]
Обърна и тематаПървоначално написано от [ConverseGirL
![]()
2т. системно
. Искам да кажа, че като не ни разбирате понякога, то не говорете под общт знаменател!
дам...наистина има изключения...айде,95%Първоначално написано от fake
![]()
и още нещо:
ЖЕНИТЕ НЕ МИСЛЯТ ЗА ПАРИТЕ!!!
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Вижте сега, проблемат е че Господ е дал на мъжете мозак и пенис и само толкова кръв че да използват само едно от двете ;щ
+
Otep - Menocide
кххххх, hate em all
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
А защо в днешно време всяка 13 годишна се облича като КУРВА? Задай си този въпрос! Логично, че ще я гледам в циците и в гъза. Като се е облякла така..Първоначално написано от sAsHeTo0_f
ха ем секса е мн важно нещо както за момчетата така и за момичетата.. мн ясно че като видят готино момиче гледат.. то и аз се заглеждам по некой як пич ама тфа не значи че мисля само за това :P нормално е да е така
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не е виновно кучето, че яде месо, виновен е тоя дето му го дава.
Естесствено, че мислят с долната, ама не само с нея.
Както и аз не мога да се съглася, че момичетата мислят само за пари, има ги и такива, ама не мойеш да слагаш такава голяма група хора под общ знаменател.![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Това ,че мъжете мислят само за цици,задници и дълги крака или ,че жените гледат само парите и колите са клишета!
бе за някой хора не саПървоначално написано от the^one
![]()
А задавала ли си си въпроса защо само на теб ти се лепят такива същества?Първоначално написано от sAsHeTo0_f
![]()
Помисли малко и ще видиш,че може би твоето поведение ги кара да бъдат такива,вместо да набедяваш тях.![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
мнения на user-и като LunaTriCk Amayo protoss са верните най вече Amayo. тфа да си с пишка и да не искаш от една жена секс..значи искаш от друг мъж. естествено че не всеки мъж иска от една жена да е супер готина секс бомба, гледаме и характера бе дейба ама просто го разберете че без секс не стават нещата. по добре ние да клецаме отколкот други да ни вършат работата peace
Ае глупости. Кви са тези работи - момчетата искали само секс. Тва .. не е вярно. Тъпо е да се каже. Това че хормоните ги гонят и им е писнало да си бият чекии и искат близост (която междувпрочем и момичетата искат) през част от времето, не означава че при тях няма нищо друго. Просто не се проявява или момичето си е внушило "той иска само секс" и вижда само и единствено това. Не е така.
А всъщност какво лошо има че харесват цици и дупета. Ми ко да харесват? Бъбреци и бели дробове ли? Нали ако не харесваха външността ние момичетата нямаше за какво да се поддържаме и щяхме да изглеждаме като .. прилепи. Ай стига с тези глупости.
tova e tema po koqto 6te se spori vinagi i nqma da se stigne do sporazomeniq
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
abe ima nqkav procent istina v tfa za mom4etata/ponqkoga si e to4no taka za jalost /Първоначално написано от sAsHeTo0_f
![]()
Някои момичета (като авторката на темата) казват,че всички момчета са еднакви. Откъде толкова голям опит?![]()
Абе има и готини момченца, те пак си мислят с другата глава, но включват от време на време и главния процесорПървоначално написано от exploitedteen
. А тва, че жените мислят само за пари, тфа е баси филмовото клише, когато има любов и съгласие, всичко може да се постигне. Естествено не бих се омъжила за клошар-ся нз кво си мислите, ама...
Животът е мечта, която ние мечтаем!
az sam zabelqzala 4e ni6to im nqma dokato ne gi narani nqkoq jena i sa do tam. Sled tova stavat takiva za da ne pozvolqt nqkoi da gi narani otnovo
Мисля,че в някой отношения си приличат,но това е нормално,както ние жените си приличаме.Но всеки мъж си е отделна личност и не е хубаво да го слагаме под общ знаменател
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla