- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Благодаря много на Вас...
Искам да благодаря на lady_bird, Boot, Sarabi* и Peiniger_f за новата ми придобивка. Особено на лейди-то, че без нея...хич нямаше да се оправя (пак че тя ме оправи
Ето и за какво точно става дума:
http://www.steel-boots.com/shop/10-e...burgundys.html
Еееее честити,честити да си ги ползваш със здраве.От Горгоната си ги зе,нали?
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ехеее!Страхотни са!Честити, да си ги носиш дъъъълго!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
М да е. Тя лейдито ме замъкна инъче 100% нямаше да го отрия туй чудо. Ама за другия магазин където разбрах че има сам успях да се ориентирам (не че нещо, ми като гледах за улицата на Гогргон прочетох улицата на другия). Ае чудницаПървоначално написано от magesnik
![]()
За зимата щи е екстра у снега ..па и мангали ако набараш
![]()
честити
Ллялляляля и мен ме има в благодарствените слова.Яку яку
Даже като мойте съвсем... Ай честити и дано са здрави![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
4estiti.Da gi nosi6 dalgo vreme![]()
I =D> na tezi koito sa ti pomognali za tazi pridobivka![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
Ей радвам се че още не е писал някй олигофренПък Кубинката как няма да я има...все пак...на 2-ро място си дажя..хехе..1 биричка по-точно
WILD__BOY, мерси, но нямаше нужда от голяма снимка
А и не мисля да ги надирам още от сега
Аз в снега си бях добре и с ранърските
![]()
А тиии, ууууу, че си смотан, нали на мач щяхме да ходим?!?!?
Аз не че бях в Сф, ама принципа е важен. Цъ цъ цъ...
Защо трябва да са такъв цвят ... по яко черно ама ти си си решил айде честито
Да е ще видя тръпката!
Аз, Пантофке, нали ти казах че ще идвам бе!?? Ма ти "НЕ", аз с мама на разходка! Аз ходих на мача, ама с lady_byrd. Ся тая седмица мисля пак да се засурна, ма а видим как съм с финансите и времето.
В магазина в който влязох нямаше черни. В един друг имаше, но не питах за номера. Инъче май се бях навил на тоз цвят повече. Макар че подръжката 9поядисването) ще е по-зор, ма имало безцветна боя и ще я видим. Казаха и и течер парафин от аптеката. Аз инъче на свинска масчица карах![]()
аз па свинската мас на филии си я мажа.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
честити
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Има една безцветна боя дето смърди на бадеми. Мнол яка. Ама иначе като се замисля, аз мойте не си ги гледам много както трябва... Уотевъ.
А до тебе човек не може да се добере от мадами, ебаси. Ми не може така, пък![]()
супер яки, честито.
кви пари са?
честити да са ти, сори ако ти разваля кефа, но ги дай още от сега на обущар да ги зашие стабилно (за всеки случай)
алелуя.
Преди месец ядох, но преди съм ял отдавна като малък или препечини, а сега вече на микровълнова. Помня че...все мажа и все нищо няма на филиятаПървоначално написано от magesnik
Ще ме черпиш еднаПървоначално написано от Boot
![]()
Ае шанс! Ти па и ти намери к'во да кажеш! Да се беше обадила щяхме пием по едно...кафе (шанс!)Първоначално написано от Boot
А конкуренция не. За мое щясте не са се били за мен. А и ... след време май се чудят как да се оттърват от мен. Ся съм зарибен и ще си ги гледкам буйките (не само с очи (аз имам едно де))Първоначално написано от exploitedteen
155, ма уж трябва да са 150Първоначално написано от fake
![]()
Няма да послушам съвета ти и дано не съжелявам послеПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
e,polaskana sum,no nqma nujda da mi blagodari6,po-skoro az imam za kakvo da ti blagodarq...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
tova gore bqh az,samo da kaja de.![]()
е ся....туй са подробности вечеПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
Ха честито! Да "риташ" със здраве.![]()
Ейййй мойте са същите ама черниЧестито!! Много са добри нали :P
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Де да знам бе, биват. Аз съм ги носил..точно 4-ри денаПървоначално написано от Momchence
Само един път съм ритал по-сериозно с тях и после го гледах дали не са отпрани вече. Много ме спичат тез шматки (офобено Пантофката). Ма да видим колко ще изкарат. Инъче са готини. Казаха ми...още от сега да ги мажа с парафин, че да не се пукат...еми както си мислех, нищо не поемат. Обачезад бомбето където се сгъват и се олющи горния слой боя...и отдолу са червени пак
Скоро може да си имам напъл;но червенички
Инъче ми харесват. Не са като мартенса, тия са ми идеално по крака
Изобщо обаче не се усеща че са толкова тежички
Предлагам следващите атрибути, които ще си закупите да са нещо в тоя дух
Бтв мойто кубинки още не са целите червени, което е странно някак си... ?! о.О