.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    vaseto
    Guest

Moderated: Чувствам леки болки в слабините

Zdraveite zna4i problemyt mi e 4e 4uvstvam bolki v slabinite no sa leki daje ponqkoga zabravqm i ne use6tam no vse pak do golqma stepen se pritesnqvam a me e sram da otida na lekar nqkakvi preporyki da mi dadete dane bi da e ot poberiteta i az neznam...no mislq vidq nqkolko saveta predi da otida na lekar (ako se naloji)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    kyde po to4no v slkabinite te boli... i bolkata ostra li e, kolko 4esto q 4uvstva6

Guest
    moga da ti kaja nqkolko syveta no ako ima6 skype ako iska6 mi go kaji na e-maila mi. toy e theinsane_boy@abv.bg

Guest
    ne bolkata ne e ostra...leka e dori kato ne mislq za tova ponqkoga zabravqm 4e me boli...nemoga to4no daje da opredelq kyde e...nqkade v leviq testis e no e mn leka bolkata

Guest
    ami na men ot vreme na vreme mi se slu4va ot leviq testis bolkata preminava kym svivkata na kraka

Guest
    abe pi6i mi na po6tata za da moje po obstoyno da ti obqsnq

vaseto
    Guest
    da da i na mene ne6to takova

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe pi6i mi na po6tata za da moje po obstoyno da ti obqsnq
    ami to tova e ob6to vzeto nqma kakvo pove4e da kaja po vyprosa...

vaseto
    Guest
    tova e vsi4ko prosto nqma ne6to koeto da ne sym kazal po problema...problem li 6te e ako tuk go napi6e6

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    moga da ti kaja nqkolko syveta no ako ima6 skype ako iska6 mi go kaji na e-maila mi. toy e theinsane_boy@abv.bg
    ami pisah ti 6te 4akam otgovor
    mersi za interesa kym problema...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си