.
Отговор в тема
Страница 10 от 21 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 504
    vikito89
    Guest
    imam 1 vupros kum po "opitnite"s "kompetentni otgovori" Pri devstveno momi4e i opitno mom4e v sferata na sexa,pri 1viq pat mom4eto durji li si go ili e po umestno momi4eto da go namesti???I v koq poza e po bezbolezneno,kakto i po priqtno za dvamata partniori???Pls za otgovori!!!

nikol_19
    Guest
    hora vie ste ludi!!! 4oveka iska da vi pomogne s ne6to a vie mu se podigravate.aostavete go da pravi tova koeto iska i smqta za dobre.kakvo 6te navredi li na nqkoi ?mislq 4e ne! a 6te pomogne.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от готина мацка
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Момчета и момичета имам голям проблем направо супер много ме е срам да пиша, но нямам друг избор освен да се допитам до вас и искрено се надявам да ми помогнете по някакъв начин ако е възможно...

Работата е следната: Имам си приятелка мацката е супер всичко е ОК в отношенията (секс не сме правили но скоро и това се очартава), но...

Когато останем двамата натискаме се нали целувки работи обарвания и когато момичето ме хване за пениса няколко пъти (малко тъпо го казах но...) аз свършвам... Не се базикам свършвам случи ми се за втори път направо изключително кофти ситуацация (вярно тя не разбра), но какво ще правя когато работата опре до секс... Та тя само като ме пипне там няколко пъти и аз свършвам какво да правя Знам че е от възбуда и така на татък но как да се сдържам Бахти кретена съм направо ме е срам от себе си
    Какво да направиш ли? Единият вариант е да станеш "експерт" по форумите
    Но... майтапа на страна, проблема ти явно е сериозен за теб и е нормално.

Имаш варианти. Може примерно преди да почнеш да се натискаш с нея да си удариш някъде една чикия и да отпуснеш напрежението.
    Главното е психическата ти нагласа. Просто се отпускай не мисли само за това и ще потръгнат нещата. Пък и тя ако не е някоя патица ще те разбере в първите моменти а после нещата ще си дойдат на мястото.

Все пак не съм голям капацитет по ерекцията. Има тука и по-наясно хора очаквам да се поровят в Интернет и да ти кажат. На мен не ми се рови нещо и казвам това което общо взето зная.
    Успех!
    moje li nqkoi "po-kompetenten" da si izkaje mnenieto mn molq
    @готина мацка bez da se obijda6 ni6to li4no no naistina sym pritesnen

Roflcopter
    Guest

problm4e

imam po4ti sustiq problem s pi4a s izprazvaneto gotina macka etc etc...svur6ih susto oba4e tq mi bi 4ikii i sled tva v natiskaneto az svur6ih i spermata stigna do dunkite i . ima li nqkuf na4in ako tq ima sperma na dunkite blizo do vaginata i spermata da popadne na kofti mestoto i da stane gaf.. ima li nqkuf 6ans da zabremene ili prosto spermata veche stava neaktivna dokato stigne dori mizeren 6ans?

Re: problm4e

Цитирай Първоначално написано от Roflcopter
    imam po4ti sustiq problem s pi4a s izprazvaneto gotina macka etc etc...svur6ih susto oba4e tq mi bi 4ikii i sled tva v natiskaneto az svur6ih i spermata stigna do dunkite i . ima li nqkuf na4in ako tq ima sperma na dunkite blizo do vaginata i spermata da popadne na kofti mestoto i da stane gaf.. ima li nqkuf 6ans da zabremene ili prosto spermata veche stava neaktivna dokato stigne dori mizeren 6ans?
    Разгледай,във форума има мнения,как и кога сперматозоидите могат да оплодят яйцеклетката.Не може просто сперма да попадне на срамните и устни и тя да забременее.Та дори и да свършиш в нея шанса е (по мое мнение) 15-20%.Така,че няма място за притеснения...

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ahh, the downfall of a topic.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

malko_kote_14
    Guest

kakvo ozna4ava...

zdr. malko mi e neudobno no bihte li mi obqsnili kakvo to4no ozna4ava 'jenata da svyr6i' ? poneje sam o6te malka i sam neopitna v tezi ne6ta a nqkoi moi pr. kato govorqt za tova i az se pravq 4e razbiram no vsy6tnost si nqmam ponqtie apak mi e neudobno da gi popitam za da ne mi se smeqt... pls kajete mi

Супер фен
    Град

Re: kakvo ozna4ava...

Цитирай Първоначално написано от malko_kote_14
    zdr. malko mi e neudobno no bihte li mi obqsnili kakvo to4no ozna4ava 'jenata da svyr6i' ? poneje sam o6te malka i sam neopitna v tezi ne6ta a nqkoi moi pr. kato govorqt za tova i az se pravq 4e razbiram no vsy6tnost si nqmam ponqtie apak mi e neudobno da gi popitam za da ne mi se smeqt... pls kajete mi
    Значи да достигнеш оргазъм.

вече не съм сигурен кое е подигравка с темата и кое не. quench, като се върнеш, кажи на някой мод да ти я прочисти от глупости.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Така, сигурно са ви писнали подобни въпроси, но тъй като не съм чела цялата тема (и май няма да стане скоро) ще питам:
    Приятеля ми свърши жърху задните ми части (не сме го правили), после махнах течността, отидох в банята и се измих с вода и сапун, после се избърсах с една хавлия, но се безпокоя да не съм разнесла някои от сперматозоидите до влагалишето си... Знам, че те умират след 1 минута на кислород, но вчера се поразрових из нета и видях разни изследвания, че можели да живеят и 14-15 дни (което вече е абсурдно)... Много съм притеснена, тъй като откривам разни симптоми (например, че зърната ми са станали по-твърди (което по принцип е симптом за бременност) или че съм наедряла с около 2 кг), не мога да съм сигурна дали не е от пубертета. Ще се радвам да ми се отговори без обиди и подигравки...

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Внушаваш си, спокойно. Сперматозоидите не само трябва да си ги внесла във влагалището, а да си ги внесла поне до шийката на матката, от тук те да решат да тръгнат нагоре, което бая усилия ще им коства без началната скорост, която е при изсхвърлянето на сперметата. А трябва да имаш и невероятният късмет да си в овулация. Възможността клони към 0%. А за зърната не може ли да е ПМС?

Току що видях, че ПМС се появява 1-2 седмици преди започването на цикъла... а не както аз си мислих няколко дни преди него

Сега се сетих да напиша още едно мое притеснение: С приятеля ми го давахме на френска любов (ако мога така да се изразя). Докато се лигавихме (и в двата смисъла) решихме да пробваме... той се опита да го вкара, но тъй като мен много ме заболя спряхме и не продължихме, решихме някой друг път. Въпросът е там, че той нямаше презерватив, а знам, че когато мъжът му се 'надърви' се отделя течност преди да е свършил, която съдържа и сперма. В този случай може ли да има опасност за бременност.

Знам, че задавам въпроси, които на повечето от вас са смешни и излишни. За мен обаче са важни, поне трябва да се успокоя.

Град
    София
    А ккаво ще рече "той се опита да го вкара". Вкарал е само главичката?

Супер фен
    Град
    Няма опасност. За да се забременее е нужна определена концентрация на сперматозоиди. Подобно "пъхване" не може да направи бебе. Предеякулационната течност наистина съдържа малък процент сперматозоиди, но при твоята ситуация е абсурдно да се говори за риск.

Ако все още се притесняваш - добре. Просто ползвайте презерватив.

'Той се опита да го вкара' означава, че не е пъхнал целия пенис, може би само част от главичката.

П.П Мерси, наистина ме кротнахте

Guest
    Имам един гаден проблем, който ме мъчи вече почти втора седмица. С приятеля ми правихме секс, беше ми за първи път и понеже съм от най-големите каръци презервативът взе, че се скъса. Както и да е...пих хапчета постинор, но на втория ден след акта докато ходих до тоалетна по малка нужда, точно накрая усещах една остра болка и след това чувството 'е все още ми се пикае След това, няколко дена подред, ходех много често до тоалетна и постоянно имах чувството, че ми се ходи отново. Сега нещата са се се нормализирали малко..вече нямам това чувство, но когато ходя до тоалетна, отново ме боли. Дори понякога вечер, както си седя пред компютъра, се появява тая остра болка. Кво може да е тва?

Град
    София
    Ако имаш късмет може само да си се замърсила нещо и ще мине. Нормален цистит получава се при много момичета и при настинка. Ако не... може да имаш хроничен цистит, появява се при някои момичета при първите им сексуални контакти и в първия стадий си минава докато не правиш пак секс. Не се получава веднага след секса, може и след 3-4-5 дена.
    И при двата случая много е гадно усещането, че ти се пишка още, а то всъщност болката от къде идва- мозъкът ти казва на пикочния мехур да изхвърли урина, но ти всъщност няма какво да изпишкаш. Как минава болката, ами като пиеш много, ама много вода. Да, сигурно си мислиш, че така ще стане по-лошо, защото ще ти се пишка по-често, но всъщност така се пречиства организмът от бактериите, а и пишкаш наистина, така че болка няма.

Guest
    Благодаря ти страшно много за бързия и отговор

Град
    София
    Просто съм го изпитвала доста пъти и редовно си треперя кога ще получа нова криза. Но при теб мисля, че само си се замърсила. Ако не ти мине до 2 седмици няма да е лошо да минеш за едни изследвания на урината.

Guest
    Къде се правят такива изследвания? А не е ли по-удачно да ида на генеколог първо? И мислиш ли, че може да се превърне в нещо сериозно, има ли за какво да се притеснявам?

Супер фен Аватара на Barbie
    Същия проблем след първия път - циститче. Не е нужно да стане хроничен цистит, просто тялото ти е претърпяло промяна и организма ти реагира. Както спаменаха, пий много течности, засили личната хигиена ако има накъде, известно време не ходи с голо кръстче и ако не минава иди на гинеколог - там ще ти назначат изследвания на урината и в краен случай ще предпишат антибиотик.

Град
    София
    Първо за урина отиваш при личната лекарка, тя ти дава талонче и тя ще ти каже къде да отидеш. Аз лично си правих 2 изследвания на две места и нищо ми нямаше и на кръвта също. Може да ти изпишат някакво лекарство. Аз съм пила три вида. А и освен кръстта както ти каза Барби, си пази и краката и въобще да не настиваш и не допускай да ти е студено.

Guest
    Аз искам да знам за цветната бременност, може ли да се разбере по някакъв начин(осен на преглед и чрез тестове за бременност)!Мерси предварително!

Мега фен Аватара на quench
    Аз само да вметна,че следя темата всеки ден,но нарочно не се обаждам,за да покажа,че не е метод за задоволяването на моето алтер-его. Както казах и в началото,тук:
    1. Целта е всеки,който знае и знае верното,да отговори на поставените въпроси. Което се и получава *гордост* (чаках ви чука си време и чак сега се отворихте на писане!)
    2. Имам си Шизъл,който да ви прави корекции,а и той притежава цинизъм и сарказъм beyond our mortal comprehension
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

martinika
    Guest

edin sme6en vapros

Zdraveite. Znam, 4e sigurno vaprosat mi 6te vi prozvu4i mnogo sme6no, no nqma koi drug da pitam. Ot skoro pravim sex s gadjeto mi, vsa6tnost sme go pravili 3 pati dosega. I vseki pat kato go pravim, mi se pikae Mnogo e sme6no, znam, i e mnogo glupavo. Mnogo e nepriqtno. Kakvo da napravq? I trite pati kato po4nem da go pravim i na men po4va da mi se pikae mnogo kofti... Imate li predstava za6to se polu4ava taka? Molq vi, ako nqkoi znae ne6to po vaprosa, da pi6e, znam, 4e e tap vaprosa, no e vajno za men

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си