- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
бях се зарекъл да не поглеждам тук... по цял ред причини....Първоначално написано от Анонимко
..но когато изчерпите възможностите на великите форумни "разбирач(ки)и" и в крайна сметка се окажете на прага на клиниката и се гневя и чудя на кой специализант да ви трапосам, имам само едно компулсивно желание - с главите на родителите ви да разбия мониторите на машините купени от тях и довели ви при нас..........
то бива неграмотност, бива. ама като екзацербира в невежество&конформизъм ми идва в повече.
добро утро
Искам да питам-ако момичето взима противозачатъчни и двамата партньори са здрави има ли някакъв шанс от прихващането на венерически болести?
Защото съм чувал,че даже и двамата партньори да са напълно здрави,пак не е препоръчително да се прави без презерватив[при условие,че момичето взима противозачатъчни]![]()
Хахахахахах!!!! Естествено,че има,и то огормен!!! Хапчето помага против забременяване,а не срещу гонорея,например! Да си опичате акъла,ей!
![]()
И каква е тогава ползата от противозачатъчните,като пак се налага да ползваш гума?За по-голяма сигурност ли?...хахахахахах!!!! Естествено,че има,и то огормен!!! Хапчето помага против забременяване,а не срещу гонорея,например! Да си опичате акъла,ей!
![]()
Примерно,ако се скъса гумата...
Az ne gi razbiram tiq raboti mnogo za tova se nadqvam da me 'svetnete' po vaprosa- primerno priqtelkata mi ima samneniq 4e sam otdelil sperma vav vlagali6teto i a az sam po4ti siguren 4e sam izhvarlil vsi4ko otvan. V takava situaciq kakvo e nai dobroto re6enie- da se 4aka da se vidi rezulatata, ako ima takav, ili da se izpolzva postanol vednaga ?? Izob6to ako se pogledne po globalno kakva e veroqtnostta tq da zabremenee, ako moje izob6to da se opredeli, sled kato na neq i ostavat pove4e ot 10 dena do ovulaciq?? Nali fertilnata sposobnost na spermatozoidite e 72 4asa sledovatelno ne trqbva da ima problem nali ??
исках да питам за това някой знае ли кога точни бремената жена получава първите си симптоми? може ли само след точно две седмици да й става лошо и да и се вие свят???
какво ще стане ако постинора се вземе 2 пъти за 20 дни![]()
може ли да не подейства 2рия път![]()
Може да си съсипеш организма.
Това да не ти е бонбонче ??
Гррррр....![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
"Спешната таблетка" не е средство за регулярна контрацепция.Първоначално написано от Анонимко
Използвана веднъж, таблетката не се препоръчва да се приема отново по време на същия менструален цикъл. През останалото време (до края на цикъла) могат да се прилагат други противозачатъчни средства. Със започването на следващия менструационен цикъл, могат да бъдат използвани орални контрацептиви.
Спешните таблетки се препоръчва да бъдат използвани единствено при необходимост от спешна контрацепция.
http://www.ladypill.com/what.php![]()
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и сега какво...................
ще ми стане ли нешо![]()
дали е подействало![]()
Zdraveite! I az kakto mnogo drugi tuk pi6a s nadejdata za nqkakav savet ot vas. S gadjeto mi hodehme ot skoro oba4e toi iska6e da pravim sex, a za nego tova be6e mnogo vajno. Az ne iskah, za6toto 4uvstvah 4e ne sum gotova, a i nqmah nikakvo jelanie da go pravq. Bqh devstvena. No se saglasih, za6toto toi ina4e 6te6e da si tragne, a az ne iskah da dopusna tova. Napravihme go. Posle se skarahme mnogo na sledva6tiq den 6toto toi ne izpolzva preservativ, a az mu go kazah nqkolko pati, no toi ne svar6i, taka 4e nqma6e opasnost. No az vse pak mnogo se bqh pritesnila i se skarahme dosta, daje skasahme, no posle se sabrahme pak. I go napravihme o6te vednaj, no be6e kratko i za men nqma6e problem 6toto barzo svar6i. Ina4e na men ne mi be6e hubavo, ne mi haresa. Tretiq pat oba4e se proto4i dosta i az ne iskah pove4e. Kofti postapih 6toto prekratih to4no kogato toi iska6e da svar6i. No me bole6e i mi be6e mnogo gadno i ne mojah pove4e da iz4akam. A toi iska6e da go pravim po princip bez prezervativ 6toto bilo gadno sas. Toi vtoriq put go be6e slojil, no se izhluzi i tretiq put ne sloji. Toi iska6e da go pravim otzad, v smisal, kak mu se vika analno li. A men me bole6e i ne iskah, a po princip toi tam trqbva6e da svar6i. I sled kato posledniq pat stanah predi kraq, govorihme, no ne iskah da mu kaja pri4inata. Na sledva6tiq den mu obqsnih 4e prosto ne mi haresva, 4e ne izpitvam jelanie. I skasahme. Spored nego da hodim bez da pravim sex e vse edno da sme priqteli. Ne znam, veroqtno e taka. Moje bi o6te ne me e "udaril hormona" ili puk prosto toi ne me privli4a fizi4eski dostatu4no.. Znam li i az zato taka se polu4i.. Skasahme minalata sedmica. Razbrahme se da si ostanem priqteli. Ne sme se vijdali pak, no si pisahme po skype i v4era pak govorihme za tova. Ima vazmojnost pak da opitame, ne sme se razbirali ni6to konkretno, no govorihme za tazi vazmojnost. Oba4e az se 4udq dali ima smisal da opitvame pak. Ne znam dali iskam da probvame. Kato se izklu4i problema sas sexa, vav vsi4ko drugo otno6eniqta ni si bqha prekrasni. Oba4e priqtelite mi me preduprediha 4e e po-dobre da ne hodq s nego, vikat "zareji go". No az ne gi poslu6ah. Sega se 4udq kakvo da pravq... Vie mojete li da mi dadete nqkakav savet? vie kak bihte postapili na moe mqsto?
Не бих се върнала при някой, който е с мен само заради секса или който поставя себе си над връзката ни, който не се интересува от моите желания и предпочитания (дори в секса), а цели единствено собственото си удовлетворение. Щом той не усеща вътрешната необходимост да те направи щастлива, да те предразположи към секса така че и двамата да изпитате удоволствие от него, защо изобщо се чудиш дали да се върнеш при него или не? Още повече, че в една връзка трябва да има взаимно уважение към двамата партньори, а не единия да проявява егоизъм. А и що за глупост е това, че връзка без секс все едно сте просто приятели. Е, гаджетата какво са? Врагове. Нали за да станете гаджета трябва да тръгнете от някъде. (Приятелите гаджета стават - но гаджетата приятели - трудно!).
Съжалявам, че ще го кажа, мила, но мисля че той те е използвал само за едно нещо - да спи с теб. Защото вашата връзка явно се е въртяла най-вече около секса.
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Blagodarq za otgovora, sh3_1s_7h3_0n3! Mai e vreme da po4na da mislq s glavata si, a ne da se vodq ot 4uvstvata si.. No 4estno kazano ne sajalqvam za ni6to ot tova, koeto stana. Radvam se, 4e taka proslovutiqt "parvi put" mina.. I 6te si vzema pouka ot slu4iloto se, za da ne pozvolq da se povtori! Mersi za 4estniq otgovor : ))
Радвам се ако съм ти помогнала някак сии занапред повече успех в любовта
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
И да ползвате презервативи занапред! Успех в любовта.Първоначално написано от razdvoena
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Проблема ми е следния...На 16 съм, девствена, ходя с едно момче от няколко месеца и скоро почувствах,че съм готова да правим секс. Въпроса е че всеки път когато правим нещо и той започва да си го вкарва изпитвам невероятно силна болка. Пробвах да я изтърпя, обаче просто по рефлекс се дърпам. Това става вече няколко пъти. Нямам идея какво да направя за да стане нещо.
аз имамПървоначално написано от .....
кажи му да се държи като кон, а като човек
По какви критерии определи темата за "смислена", кои постове са "смислени" или не са в нея? Как го определяш? Хайде да се пообосновеш малко повече. Това, че си модератор не ти дава право да вземаш субективни решения.Първоначално написано от miloto_girl-4e
Свали темата по важност, най-добре ще е за теб и всички останали.
И ще е добре друг път, когато вземаш някакви решения, те да не са субективни и да бъдат обосновани.
...Иначе всеки може да е директор (модератор).
...ползвай нещо за смазка отдолу...гел или нещо такова (ако не се овлажняваш достатъчно).Като се опитате да правите секс следващия път не мисли толкова за прословутата болка... защото освен всичко друго има и момент на самовнушение... че ще те боли, че ще ти е неприятно, че може 'пак ти да се издъниш нещо'...и т.н. Ако въпреки това пак не се получи нещо... и проблемът е в това, че си тясна отдолу...помоли го просто да те стимулира с пръсти... 1-2...Първоначално написано от .....
колкото стане. Успех
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Iska mi se da go napraviq no pri misalta kakvo trqq da stane napravo mi se reve..ta..6te boli li-ponosima li e bolkata,ami ako se provalq,ami ako ne mu xaresa!
HELP
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
виж един пост по-нагоре и пак питай същото...пхахПървоначално написано от bonboncheto_vicky
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Искам да питам нещо за аналния секс,изчетох достатъчно по темата какво трябва да се направи,но като дойде до същинската част,нещо не се получи-първо взех достатъчно лубрикант и бебешко олио за смазка,успокойх приятелката си да се отпусне,за да може по-лесно да проникне и започнахме.
Отначало само я галех,след това проникнах с 1 пръст и започнах да я стимулирам,след това вкарах 2-ри пръст и тя каза,че почва да я боли.Пробвах след това да го вкарам,но мускулите бяха много стегнати и въобще не можех да проникна,даже и главичката на члена ми.
Как трябва да направя задните мускули да се отпуснат,за да мога да проникна![]()
може би тя се е стегнала и заради това. кажи й да се отпусне и...ддз... предразположи я някак си. според мен е просто защото тя се притеснява и се стяга...Първоначално написано от въпрос
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
По-продължителни (като дни,да уточня) упражнения биха помогнали в случая. Отделете внимание на процеса и ще видиш,че тя ще свикне. Предполагам,че не искаш да се поддадеш на животинския инстинкт и да проникнеш в нея брутално (в стил Конан)![]()
![]()