.
Отговор в тема
Страница 12 от 21 ПървиПърви ... 28910111213141516 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 504
    Guest

re

hora iskam da vi pitam ne6to ako pravi6 analen sex bez prezervativ i mom4eto svur6i v teb ima li opasnot ot zabremenqvane?

Мега фен
    Град
    SF

Re: re

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hora iskam da vi pitam ne6to ako pravi6 analen sex bez prezervativ i mom4eto svur6i v teb ima li opasnot ot zabremenqvane?
    Няма!

Робинята на Quench

Guest
    mersi

Мега фен Аватара на quench
    Всъщност,има - нали така се е родил Азис,все пак!

Guest
    Извинете, но се чудя следното - мочетата могат да се изпуснат в момичето и да стане голямото "Оуууууууууууу!"... но те могат и да се сдържат... е - казаха ми, че момчетата изпускат по малко сперма по време на акта и се зачудих те дали я усещат... казаха ми, че като идва повече сперма, тогава се усеща и от момчето и от момичето, ако той се изпусне, но ако е малко количество (ако въобще изпускат по малко понякога) ще бъде ли усетено и от двамата... АКО НЯМА ПРЕЗЕРВАТИВ...?

Guest
    Ами въпроса ми е такъв-много мъже искат да си правят операций за уголемяване на члена,а не се замислят за друг вариант-чрез примане на някакви витамини.Бих искал да попитам ДАЛИ ТОВА Е ВЯРно,кой витамини са подходящи и къде се съдържат?

Извинете, но се чудя следното - мочетата могат да се изпуснат в момичето и да стане голямото "Оуууууууууууу!"... но те могат и да се сдържат... е - казаха ми, че момчетата изпускат по малко сперма по време на акта и се зачудих те дали я усещат... казаха ми, че като идва повече сперма, тогава се усеща и от момчето и от момичето, ако той се изпусне, но ако е малко количество (ако въобще изпускат по малко понякога) ще бъде ли усетено и от двамата... АКО НЯМА ПРЕЗЕРВАТИВ...?
    1 . ЗАДАЛЖИТЕЛНО СЛАГАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ БЕ ХОРА ! Предпазва от какво ли не , особенно ако нямаш постоянен партньор .
    2 . По принцип момчето усеща кога ще свършва , но наистина е възможно по време на акта да има течност без да се усети от момчето и тя да съдържа съответно количество на сперматозоиди ..
    най- сигурното решение са презервативите , така че ако нямаш голям опит по-добре не рискувай..

offf,podqvolite!20 puti pitax dali moje da zabremenee6 ako mom4eto svur6i v teb i e s kondomko i nikoi ne mi otgovidi ne6to smisleno!Are stegnetese profesori,imam nujda ot help!
    ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
    VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
    MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~

Презервативите имат до 90 % сигурност при предпазване от забременяване,но ако "се е изхлузил" определено има вероятност,даже голяма.
    Някои хора при старанието си да се предпазят,слагат два презерватива един върху друг,което е най-голямата глупост.Получава се триене и обезателно се късат и двата.

Аз лично съм привърженичка на секса с презерватив.Въпреки неща от сорта на "свършвам в нея" или "вадя си го преди да свърша"...
    Презервативът не е само предпазване от нежелана бременност,той е предпазване на здравето.

Amy{}Lee
    Guest
    Мен ме интересува ако и двамата сме девствени може ли да се заразим с нещу не знам как да го обесня ... значи след като не сме правили секс с други, може ли да нямаме никакви болести които може да си придадем

Аа освен това искам да питам още няколко неща :

Значии, като ма момичето й е за 1 път дали ще има някаква разлика дали момчето ще е с презерватив или не ? Болката една и съща ли ще е

Ии когато е за 1 път и на двамата има ли значение колко ще е размера на пениса на момчето :}} Ако е по голям ще боли ли повече или обратно

Амии май е това .. Благодаря Ви предварително за отговорите

Guest
    vuzmojna li e bremennost...ako momi4eto e devstveno i ne e imalo polovakt nito eakulaciq a samo 15-20 sekundno "turkane" na 4lena vav vlagali6teto ? again-bez polov akt i izprazvane ?

Guest
    ako ne se e otdelila ABSOLIUTNO nikakva te4nost ot 4lena mu - NE! No ako e imalo malko neshto... stiskash palci na rycete i krakata da ti nqma nishto

Amy{}Lee
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amy{}Lee
    Мен ме интересува ако и двамата сме девствени може ли да се заразим с нещу не знам как да го обесня ... значи след като не сме правили секс с други, може ли да нямаме никакви болести които може да си придадем

Значии, като ма момичето й е за 1 път дали ще има някаква разлика дали момчето ще е с презерватив или не ? Болката една и съща ли ще е

Ии когато е за 1 път и на двамата има ли значение колко ще е размера на пениса на момчето :}} Ако е по голям ще боли ли повече или обратно

Айде отговорете и на мойте въпроси де плссс

Мега фен
    1. Можете да имате инфекции.
    2. Разликата няма да е голяма, но без презерватив ще боли по-малко...може би. Но използвайте презервативи!
    3. Естествено, че има значение!

Guest
    kakvi sa vi vpe4atleniqta ot sexa i polu4avali li ste orgazam ako ste go pravili s 4ovek koito ne obi4ate

Мега фен Аватара на quench
    Само ще вмъкна,че удовлствието от секса е свързано с отделяне на ендорфини,енцефалини и други хормони,които също се секретират и когато изпитваш любовни емоции. На биохимично ниво реакцията е една и съща,само че съзнанието и подсъзнанието карат човека да ги възприема по различен начин. Някои смятат такива процеси за онзи дар от природата или бога,който ни прави хора,а някои го считат за откровена глупост.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Айде отговорете и на мойте въпроси де плссс
    Ако е внимателен - няма да боли.
    С презерватив задължително!
    Прекалено сте малки, за да дундуркате....

И няма да се пУашите вършете всичко бавно и спокойно, едва ли ще изпиташ първия път кеф, а той щом е новобранец ще свърши на 45-тата секунда - всичко е съвсем нормално! :P
    Възможно е, обаче от прекалено притеснение, нищо да не свърши малкия му приятел долу и да бъде оклюмал, гледай да му се исмееш в такъв момент и младежът в близките 2 години..секс няма да търси от теб.

???

Iskam da razsqsnite vednyj za vinagi tuka v taq tema,vsi4ko za bremennostta, i koito go interesuva da 4ete tuka, a ne da se puskat po 20 ednakvi temi! Zna4i ako moje otgovori na vyprosite:
    - zakysnqvane na cikyla, "moje li da sym bremenna vypreki 4e imam vaginalno te4enie, koeto imam vseki pyt predi da mi doide"(toq vypros si e vajen), s drugi dumi ako ima predmenstralnite sindromi moje li da e bremenna i t.n. , s kolkoto se moje podrobnosti i primerni slu4ai:}
    Prosto neka pomognem na nqkoi momi4enca da ne se pritesnqvat, 6oto si e gadno!
    Mersi predvaritelno, nadqvam se 4e jelanieto 6te mi byde odovletvoreno.
    Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!

Nemam
    Guest
    На въпроса за теченията. Ми, може да си забременее момичето - никаква грижа. И за да има някава идея за предпразване от бременност, трябва горе-долу да се запознаете с видовете контрацептивни методи. Значи те включват естествени, хормонални и бариерни методи. Обаче, за да да стане ясно кой метод как действа трябва да се започне от съзряването на жената, какво означава менструален цикъл, кога и защо идва мензиса /цикъл никога не идва /, къде става оплождането.

breiii kvi sa tez romani tuka eee az trqbva da si vzimam vakanciq a4i da gi 4eta

Guest
    Аз да питам -
    К'ви болести могат да се хванат при "френска любов" ?

Guest
    В темата се споменава за няколко противозачатъчни алтернативи на презервативите. Искаме да пробваме с приятелката ми нещо по различно от презерватива, но може ли някой да ми каже колко ефикасни са реално? Може ли да се разчита на тях и някой имал ли е проблеми? Става въпрос за хапчета, гелове и т.н....

Град
    Dobrich
    В темата се споменава за няколко противозачатъчни алтернативи на презервативите. Искаме да пробваме с приятелката ми нещо по различно от презерватива, но може ли някой да ми каже колко ефикасни са реално? Може ли да се разчита на тях и някой имал ли е проблеми? Става въпрос за хапчета, гелове и т.н....
    ima lesno prosto kat svar6va66 si go iskarai i svar6i ot gore i...em ti 6e se nakefi6...emnqma da ima strani4ni efekti
    Life is Short...but it becaumse shorter if you mess with Anti-bitch squde

Град
    Dreamland Varna
    Имам един малко тъп въпрос: Вярно ли е че след като момичето е правило секс си променя походката?

Мега фен
    Не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си