- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
hora iskam da vi pitam ne6to ako pravi6 analen sex bez prezervativ i mom4eto svur6i v teb ima li opasnot ot zabremenqvane?
Няма!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Робинята на Quench
mersi![]()
Извинете, но се чудя следното - мочетата могат да се изпуснат в момичето и да стане голямото "Оуууууууууууу!"... но те могат и да се сдържат... е - казаха ми, че момчетата изпускат по малко сперма по време на акта и се зачудих те дали я усещат... казаха ми, че като идва повече сперма, тогава се усеща и от момчето и от момичето, ако той се изпусне, но ако е малко количество (ако въобще изпускат по малко понякога) ще бъде ли усетено и от двамата... АКО НЯМА ПРЕЗЕРВАТИВ...?
Ами въпроса ми е такъв-много мъже искат да си правят операций за уголемяване на члена,а не се замислят за друг вариант-чрез примане на някакви витамини.Бих искал да попитам ДАЛИ ТОВА Е ВЯРно,кой витамини са подходящи и къде се съдържат?![]()
1 . ЗАДАЛЖИТЕЛНО СЛАГАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ БЕ ХОРА ! Предпазва от какво ли не , особенно ако нямаш постоянен партньор .Първоначално написано от Анонимко
2 . По принцип момчето усеща кога ще свършва , но наистина е възможно по време на акта да има течност без да се усети от момчето и тя да съдържа съответно количество на сперматозоиди ..
най- сигурното решение са презервативите , така че ако нямаш голям опит по-добре не рискувай..
offf,podqvolite!20 puti pitax dali moje da zabremenee6 ako mom4eto svur6i v teb i e s kondomko i nikoi ne mi otgovidi ne6to smisleno!Are stegnetese profesori,imam nujda ot help!
ObI4KaM~yOuR~eYeS~zA6ToTo Te Sa~VeRy~NicE~.
VeDnUj~LoOk~At~Me~I pOsLe~DoN't~FoRgEt~Me~.
MoEtO sUrCe~TiK~tAk~FoR~yOu~Za6ToTo~I~LOVE~YOU~~
Презервативите имат до 90 % сигурност при предпазване от забременяване,но ако "се е изхлузил" определено има вероятност,даже голяма.
Някои хора при старанието си да се предпазят,слагат два презерватива един върху друг,което е най-голямата глупост.Получава се триене и обезателно се късат и двата.
![]()
Аз лично съм привърженичка на секса с презерватив.Въпреки неща от сорта на "свършвам в нея" или "вадя си го преди да свърша"...
Презервативът не е само предпазване от нежелана бременност,той е предпазване на здравето.
Мен ме интересува ако и двамата сме девствени може ли да се заразим с нещуне знам как да го обесня ... значи след като не сме правили секс с други, може ли да нямаме никакви болести които може да си придадем
![]()
Аа освен това искам да питам още няколко неща :
Значии, като ма момичето й е за 1 път дали ще има някаква разлика дали момчето ще е с презерватив или не ? Болката една и съща ли ще е![]()
Ии когато е за 1 път и на двамата има ли значение колко ще е размера на пениса на момчето :}} Ако е по голям ще боли ли повече или обратно
Амии май е това .. Благодаря Ви предварително за отговорите![]()
vuzmojna li e bremennost...ako momi4eto e devstveno i ne e imalo polovakt nito eakulaciq a samo 15-20 sekundno "turkane" na 4lena vav vlagali6teto ? again-bez polov akt i izprazvane ?
ako ne se e otdelila ABSOLIUTNO nikakva te4nost ot 4lena mu - NE! No ako e imalo malko neshto... stiskash palci na rycete i krakata da ti nqma nishto![]()
Айде отговорете и на мойте въпроси де плсссПървоначално написано от Amy{}Lee
1. Можете да имате инфекции.
2. Разликата няма да е голяма, но без презерватив ще боли по-малко...може би. Но използвайте презервативи!
3. Естествено, че има значение!
kakvi sa vi vpe4atleniqta ot sexa i polu4avali li ste orgazam ako ste go pravili s 4ovek koito ne obi4ate
Само ще вмъкна,че удовлствието от секса е свързано с отделяне на ендорфини,енцефалини и други хормони,които също се секретират и когато изпитваш любовни емоции. На биохимично ниво реакцията е една и съща,само че съзнанието и подсъзнанието карат човека да ги възприема по различен начин. Някои смятат такива процеси за онзи дар от природата или бога,който ни прави хора,а някои го считат за откровена глупост.
Ако е внимателен - няма да боли.Първоначално написано от Amy{}Lee
С презерватив задължително!
Прекалено сте малки, за да дундуркате....
И няма да се пУашитевършете всичко бавно и спокойно, едва ли ще изпиташ първия път кеф, а той щом е новобранец ще свърши на 45-тата секунда - всичко е съвсем нормално! :P
Възможно е, обаче от прекалено притеснение, нищо да не свърши малкия му приятел долу и да бъде оклюмал, гледай да му се исмееш в такъв момент и младежът в близките 2 години..секс няма да търси от теб.
Iskam da razsqsnite vednyj za vinagi tuka v taq tema,vsi4ko za bremennostta, i koito go interesuva da 4ete tuka, a ne da se puskat po 20 ednakvi temi! Zna4i ako moje otgovori na vyprosite:
- zakysnqvane na cikyla, "moje li da sym bremenna vypreki 4e imam vaginalno te4enie, koeto imam vseki pyt predi da mi doide"(toq vypros si e vajen), s drugi dumi ako ima predmenstralnite sindromi moje li da e bremenna i t.n. , s kolkoto se moje podrobnosti i primerni slu4ai:}
Prosto neka pomognem na nqkoi momi4enca da ne se pritesnqvat, 6oto si e gadno!
Mersi predvaritelno, nadqvam se 4e jelanieto 6te mi byde odovletvoreno.![]()
Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!
На въпроса за теченията. Ми, може да си забременее момичето - никаква грижа. И за да има някава идея за предпразване от бременност, трябва горе-долу да се запознаете с видовете контрацептивни методи. Значи те включват естествени, хормонални и бариерни методи. Обаче, за да да стане ясно кой метод как действа трябва да се започне от съзряването на жената, какво означава менструален цикъл, кога и защо идва мензиса /цикъл никога не идва/, къде става оплождането.
breiii kvi sa tez romani tuka eee az trqbva da si vzimam vakanciq a4i da gi 4eta![]()
Аз да питам -
К'ви болести могат да се хванат при "френска любов" ?
В темата се споменава за няколко противозачатъчни алтернативи на презервативите. Искаме да пробваме с приятелката ми нещо по различно от презерватива, но може ли някой да ми каже колко ефикасни са реално? Може ли да се разчита на тях и някой имал ли е проблеми? Става въпрос за хапчета, гелове и т.н....
ima lesno prosto kat svar6va66 si go iskarai i svar6i ot gore i...em ti 6e se nakefi6...emnqma da ima strani4ni efektiПървоначално написано от Анонимко
Life is Short...but it becaumse shorter if you mess with Anti-bitch squde
Имам един малко тъп въпрос: Вярно ли е че след като момичето е правило секс си променя походката?![]()
Не.