- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
Абе знаех си че не е вярно това..
Поредните глупости![]()
А вярно ли е че след секс момичето ходи разкрачено?
Ако пенисът на мъжа е бил 30 сантиметра в диаметър, е възможно. НО НЕ, МОМИЧЕТО НЕ ХОДИ РАЗКРАЧЕНО СЛЕД СЕКС!
Бившата ми винаги имаше мускулна треска на другия ден след сексПървоначално написано от `Death`Whore`
И не, не ми е 30 сантиметра
Наскоро една приятелка ми сподели, че... след една вечер след секс.. на другия ден... хахахахах.... хаха... не е отишла на училище, защото не е можела да върви така, че....
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Мускулна треска къде?
Иначе такива случаи не са нормални.
Според теб къде бе? На ръката ли, хаха, макар, че и това е вариант
Де да я знам какви мускули има... там... но не и беше приятно да върви и и тя с мъки ходеше на Училище.
Всеки път? И да не е нормално? Не мисля.
Да, не е нормално. Както и ми обясняваше един младеж, че неговата приятелка си била напълно нормална, само дето изобщо не се овлажнявала. Като че ли да ходиш едва-едва, след като си ходил по голяма нужда - природата се е съобразила с тези неща.
Имаш право...
А това с неовлажняването... наистина не е хубаво като идея
Имаш право - съгласявам се с теб.
В нас/мен/нея е бил проблема.
Изобщо не съм съгласна, аз никога не съм изпитвала болка. Смятам, че авторът на темата се изказва много добре и обяснява по такъв начин, че проблемът да се изясни достатъчно добре на този, който го има.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
Аз имах мускулна треска след 2-я и 3-я път на краката и дупето, защото това си е като спорт и явно е било непознато "упражнение" за организма ми. Но по принцип не е нормално.
Az obi4am bolkataПървоначално написано от samotna
Ima si i bg forum, i chat kanal v mirc za taq rabota
Здравейте изчетох цялата тема (бая време ми отне) ...
Имам въпрос към quench .
Начи една вечер (преди 3 месеца някаде) си жулех и гледах SPICE ... и си ударих една рязка и мощна чикия ... и ми се откъсна тая "връзчица" тояно под главичката на пениса , сега зарастна ... та искам да те питам дали ще имам проблеми при секс ?
Въпрос надявам се да има отговор \/
Четох в един форум,че е възможно ако мъжа е по-космат да има косми и по самото тяло на члена.Възможно ли е?На какво се дължи?Как се премахват?
Имам един въпрос,за който не намерих отговор никъдетаа..Вярно ли е,че след като правиш секс тялотот ти спира да се развива?(не ти растат повече гърдите ии даже на височина не растеш?)
![]()
Глупости.
Абе, вие с бабите си ли говорите за секс, че чувате подобни неща???
Koi taka te e izligalПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
На 16 години съм и имам косми по тялото на пениса. Как се премахват?
Ето сега ми се изясни що си останах ниска, ако не бях правила секс на 16 можеше и да порасна още...![]()
![]()
![]()
Муахаха ще припадна, "като правиш секс спираш да растеш", как може дори да се запиташ вярно лие... Все едно да е вярно че ослепяваш от мастурбиране... Тез деца не са добре.
За тоя с космите- премахват се с бръсначка, пинсета или кола маска.
Хмм,увал съм,че ако искаш да порстеш и имаш скверни помисли,няма нищо по-добро от студените душове и самобичуването - както и да духаш свещта на попа!
ЛуЗер,няма да имаш проблеми,може малко да те боли след прежияваването. Не се бой,не си стъклен!
Косми по члена,а? Лошо,ще трябва да го амутираме! :P Не се бой,като растеш,ще стават дълги,а ако имаш ген,можеш да станеш като мечка. Все пак,нека не избързваме с обезкосмяването,можеш да си навлечеш проблеми. Иначе те не пречат по време на секс,ако това е проблема.
ми малко се срамувам но все пак ще споделя с вас значи аз съм на 15 ...на нова година се забих с едно момче(девстена съм) и единственото което аз му направих е свирка и тои отвърна ест...не знам защо съм си вманиячила че може да сам бременна(закъсня ми с 6 дни както никога досега) мн странно ....![]()
Срамувай се, че нямаш минимална сексуална култура. Не си бременна - сперма не е влязла във влагалището ти!
Здравейте просто не знаех каде да пиша и реших да го напиша тук!
Значи на 14 години съм и още не съм се целувал с момиче!!
Имам много добър външен вид но росто не съм срещнал подходящата!
Може ли да ми дадете нещо като първи урок по целуване или нешо от сорта !! Ще съм ви супер благодарен!![]()
Когато срещнеш някоя, която според теб е подходяща, ако наистина е такава, неопитността ти в целуването няма да я притеснява. В началото винаги е странно, сконфузно, аз лично се изложих.
Ок но в сайта някаде няма ли уроче или поне да ми препоръчата как да започна ???