- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
В сайта има търсачка.
Ако се притесняваш предварително,а не се отпуснеш,ще се изложиш. Ако се отдадеш на момента,ще се справиш чудесно.
Ами това ме окоръжава доста quench !!
Мерси за подкрепата !Дано да си права но все пак ще има притеснение си мисля!![]()
П.с А с търсачката ме можах да намеря никакви начални уроци по тази част ако ми дадете линк ще е много хубаво защото искам да съм поне малкко подготвен... [-o<
Това беше добро,много добро!Първоначално написано от f
Значи,в чата се появява се един млад,мил,чувствителен и интелигентен мъж и вие веднага решавате,че той е или момиче,или гей?!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от miloto_girl-4e
ей мацко зна4и на тебе ти се кефя страшно много абсолутно съгласна сам с нея...ама за вси4ко!!! не слу4айно са те избрали за модератор много ме кефиш аз винаги 4ета мненията ти и винаги сам съгласнА с теб...така 4е незнаещите да се обръщат към по умните...вярно мом4ето е на 23г оба4е вси4ко което сте го питали той с е постарал възможно най подробно д аотговори!! аме 4е сте неблагодарни !!!
Здравейте хора имам едно много важно питане,защото вече ми закъснява към 10 дни... по принцип преди имах много нередовен цикъл и дори не ми е идвало по 1-2 месеца, но напоследък от 7-8 месеца откакто правя секс ми беше горе-долу редовен.Та мисълта ми е .... дали може да има нещо, правих секс само 2-3 пъти и то бе6е веднага след предния ми цикъл (когато уж е безопасно) имах болки в корема когато трябваше да ми дойде, но не ми доиде, а и гърдите мн бе болят:( правих си тест и е отрицателен, но се притеснявам че още не ми е дошъл цикъла :(
П.с. много пия течности и мн често пишкам.... и нз защо е така.... може и да си внушавам вече нещо.. :(
помогнете ми моля :(
Така ... Значи имам няколко вапроса.ПЛС Помогнете ми с отговорите.
Значи нещата са следните...Аз сам на 17 .. приятеят ми и той.Миналия вторник ужжж щяхме да го направим за 1 път обаче не се получи за6тото на него докато му стана и аз докато се поотпусна спадна ...опитахме още няколко пати същия ден обаче не стана.Той се почувства гадно и затова се разбрахме да кажем че сме го направили ( явно беше важно за него) и така и направихме .. обаче си останахме девствени...ИИии така ... обаче същия тоя вторник аз нали не ходих на у4илище че да може да отида в тях и за целта нали ходих до личния доктор да си взема бележка която от своя страна беше последвана от МАНТУ... Манту за което в петък трябваше пак да отида на болницата.. а след болницата отново в тях. и така и стана .. само че когато отидох до болницата се останови че бактериите ми на туберколоза са повече отколкото трябва да са ииии ми изписаха лекарства които ще пия ч месец...след болницата отидох в тях както се бяхме разбрали.. и почнахме,Но нещата пак не станаха.Аз го докосвах.. (ако може да се изразя по брутално направо му бих чикии ) и ужж когато нали да опитаме пак не стана .. Тои каза 4е това сигурно е заради презарватива,сякаш пениса му като види презарватив и спада .. или може да е и защото сме в тях и се притеснява.. така и не разбрахме.Но нали ви казвам 4е аз го докосвах и там като се вазбуди и 1я път искаше да опитаме без презарватив като каза 4е може да се контролира,но аз казах НЕ!..после аз продалжих да си играя с члена му докато се изхвърли иии така и стана... ама ми беше за 1ви път и как го направих 4е тои се изхвърли в/у корема си.. ии тои сащо ме докосваше и наистина беше хубаво ти пак се възбуди и се опитахме да го направим без презарватив НоОо аз се оказах мн тясна а тои мн надарен .. ии така ... И 2та пъти когато се опита да ми го вкара и преди да се изхварли и след като се изхварли нямаше презарватив и нали члена му ми докосваше вагината...Въпросат ми е може ли да е попаднал някакси сперматозоид в мен и да има опасност да сам бременна..защото тия дни (днес или на 17 ) Трябва да ми дойде ама ...още не е и сега се 4удя да не да ми закаснее и заради хап4етата дето пия..нзззз. Ако химената ми не е разкасана може ли пак да забременея.. Зн 4е сам голяма паника ама ... страх ме е.и сащОо така .. как да разреша проблема с половия акт???4е да стане най накрая ?Но за този момент наи мн се притеснявам да не да сам забременяла по някакав си начин.
Po princip dori i devstveni momi4eta kazvat 4e moje da zabremeneqt,makar i 6ansa da e mn malakno az...na tvoe mqsto bih pila postinor e taka za vseki slu4ai (razbira se ako ne e bilo predi pove4e ot 2 dni)...6toto na mene mi zakasnqva ve4e 10 dni i nz za6to..ako znaeh 6tqh i az da piq
po princip tiq hap4eta imat strani4ni efekti, no az sam pila i na mene li4no ni6to si mi nqma6e![]()
ami mina ve4e pove4e ot sedmica.dneska uj mi doide ama ujjj ... mn malko mi te4e samo nqkolko kap4ici i to daje ne e 4ista kravTui kakvo 6te re4e ?
dneska uj mi doide ama ujjj ... mn malko mi te4e samo nqkolko kap4ici i to daje ne e 4ista kravTui kakvo 6te re4e ?
Mi mn prosto - shte re4e 4e nishto ti nqma i 4e samo si vnushavashПървоначално написано от az_
![]()
mm kvi xap4eta ima za 72 4asa sled sex 6toto stana gaf4e?
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Vypros kum quench
Az sym po4ti na 17 - momi4e sym i sym vse oste devstvena , v momenta nqmam priqtel , no imam nqkolko predlojeniq za seks ot nqkolko mom4eta . 4ustvam se typo ot tva 4e sym oste devstvena i se kolebaq . Dali da spq s mom4e sega ili da iz4akam i 1-viq mi put da e s 4oveka , kogoto naistina ste obi4am mnogo. Vsyshnost az nz dali 1-viq put e tolkova vajen za men , no shtom sym 4akala do sega i se kolebaq...nz i az
ОК,ще ти помогна с няколко гледни точки,които всъщност са резюме на някои мнения на форума:
Първо,защо да го правиш сега? Because it's lame to be a virgin,eh? Ако сега С ЦЕЛ изгубиш девствеността си,това ще има ли някакво значение - или обратното,ако не го направиш?
Второ,ако го направиш сега,това наистина няма да е с някой важен за теб,но пък първия път с някой важен може да е провал и прочее.
Според мен,без да се засягаш,ти си като хората,които отиват да попитат попа в черквата за диркетен,еднознчен отговор на въпросите им.
Не е важно дали сега или после другите ще оцените по даден начин подобна постъпка. Важното е да я приемеш за себе си. Така и да постъпваш и в бъдеще.
I feel weird...![]()
mnogo me e sram,no shte pitam,s priqtelq mi pravihme analen seks,s prezervativ bqhme.....sled kato svarshihme vidqh che po prezervativa imashe malki,offf kafevi tochici......ujassss....iskam pak da oppitam ,no ne iskam da se poluchi kato predi,kakvo da napravq,prochetoh za damskiq dush i mislq s negoda si napravq edna klizmichka,no sled kato q napravq posle kolko vreme ne trqbva da pravq seks i vaobshte bihte li mi obesnili vsichko,koeto e po-vajno,ne sam mnogo dobra v taq oblast
в аптеките се продават набори за клизма - не прави клизма с дамски душ!
направи я около 30 минути преди да правиш анален секс - макар че все пак тя има доста продължително действие
то не е много сложно,няма какво толкова да знаеш относно енемата
Имам малко странен проблем... на приателят ми му е много голям ...в смисал мн дебел и много ме боли като ми го вкарва ... кажете какво да правя?
освен да си вземете лубрициращ гел,не виждам друг начин
няма как да се разшириш (със спекулум например,хаха) или да му го смалиш
както се вика,ще си носиш кръста
quench,am s gadjeto mi iskame da go napravim no ni e za 1vi put a i sme sravnitelno malki i ve4e se probvahme 1 put no moqta 4ast beshe prekaleno golqma za da vlezne v neinata i ne stana,ta iskam da pitam za 1viq put kak nai lesno i bezbolezneno da go vkaram,nqkakva specialna poza ili neshto ot sorta,nqkakvi dopulnitelni sredstva? 10x predvaritelno![]()
![]()
![]()
сложи възглвница под нея,за да повдигнеш таза й
купи си лубрициращо гелче
някой друг да предложи нещо?
Mersi za burziq otgovor,samo 4e takova gel4e nz kade da namerq i nz kak se polzva.A iskah i da pitam s tova povdigane na taza kak 6te se razshiri dupkata za da moje da vlezne,vinagi sum se 4udil?![]()
ами драги,вагината е крива,така ще се улесниш,за да може да влезе по-лесно
а гелче има в секс-шоповете,всякакви аромати,само на стари чорапи няма
zdraveite,az sam momiche na 19god.,priqtelq mi e na 28...problemat mi e,che toi ne jelae da pravim seks,smisal pravim seks,no ne poveche ot vednaj na desetina dni...az vsashtnost obicham da pravq seks,obicham da pravq seks po mnogo....toi kazva,che ne e zashtoto ne go vazbujdam ili neshto takova,prosto ne obichal da pravi po mnogo seks...super gadno mi e,znam che tova ne e koi znae kakav problem,no ne mislq che e normalno da ne me jelae...nz obarkana sam,vse pak e maj,a majete sa dosta seksualni,pone povecheto,sluchvalo mi se e da go molq da pravim seks,a toi ne iska,mnogo mi e gadno i ne moga da go nakaram po nikakav nachin,ako nqkoi moje da mi pomogne shte sam blagoarna!!!![]()
това е по принцип за Любовния раздел на форума
е,все пак,има и такива хора
а може и да пренася рутината от работния ден във връзката
а може да е емоционално изморен от живота си
разликата ви от 9 години е голяма дотолкова,че той е вече възрастена, ти си още дете - по характер
нормално е да се появяват различия