- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
грешка при првода
няма странно или не,то си е до човека - може да му е харесало,а да не е свършил
а "разликата" тук е шега от моя страна - може да ти правят свирка и да си мислиш,че това е орална любов и обратното![]()
ако момчето е действало с пръсти- това значи ли че девствената ципа е скъсана-или тя се скъсва само с пенис....съжалявам ама съм малко неопитна![]()
След като нямаш представа, защо говориш? Девствената ципа не се къса с дължина, а с дебелина. Затова с пръст тя не се разкъсва...е, ако дупчицата е много малка и пръстът е гръбичък, може леко да се разкъса. И да, дори и 3 пръста да са ти пъхали, пак ще те боли с пенис.Първоначално написано от temito
Какво мислите за Vitalis и Sportex
ми маркови гуми,кво да ти кажем
a при кои вероятността да се скъсат е по-голяма. кои имат повече лубрикант
тук ме хващаш натясно![]()
когато спортекс,дурекс и виталис са навлезли на пазара,аз вече съм бил преминал към сериозен партньор и съм загърбил нуждата от презервативи
преди съм използвал само скапани гуми и де да знам,може някъде да съм си оставил семето![]()
zdraveite vsichki
az sam na 20godini,imala sam dosta partniori...no problema mi e ,che do sega ne sam svarshvala,ne sam dostigala do orgazam,haresva mi da pravq seks,hubavo mi e,no nikoga ne sam izpitvala tova golqmo chuvstvo,a cheta strashno mnogo tuk,dali sam frigidna?
malko me e sram da popitam,no ot skoro pravq sex,molq vi se kajete kogato jenite sa vyzbydeni kakyv e cvetyt na tyi ne6to deto im te4e(smazkata).ne sym opiten,i sym bil samo s edna,no ne6toto e mnogo bqlo,pyrvo pomislih 4e e takova ako ne se spazva higiena,no tq se kype vseki den,avno e ot drugo ili po prinzip cveta si e takyv.molq vi ne mi se smeite,a mi pomognete [-o<
are we otgovorete mi we,az sym typ4o ot predniq otgovor
фригидните жени не изпитват удоволствие от сексаПървоначално написано от Анонимко
а това,че не си свършвала - явно ти трябва друг тип партньор,за да те накара да попаднеш в нирвана![]()
безцветно-леко белезникавоПървоначално написано от typ4o
ако е млечно бяло,то тя е имала бяло течение,което не е непременно свързано с лошата хигиена
re6ih i az ne6to da vi popitam,a koito moje da mi otg!
zna4i problemyt e takyv: vinagi kogato pravim sex s priqtelq mi toi ne svyr6va ako e s prezervativ??tova normalno li e!![]()
разбира се,че е нормално - има по-ниска чувствителност на пениса в сравнение с нормалнатаПървоначално написано от zaicheto :)
hi, quench! mnogo se radvam, 4e si poel takava iniciativa i otgovqrq6 na vyprosite tolkova podrobno i aktivno! pozdravleniq ot men!!ne moga da povqrvam, 4e ima takiva ******, koito ne ocenqvat tova! kato sa tolkova umni 6to te ne se setiha da napravqt nbe6to podobno...?!?!
yyy...taka..po temata....: dosta me e sram da pitam, no kato pregledah nqkoi stranici nazad re6ih, 4e ima dale4 po-pritesnitelni vyprosi...E, moqt e:vednyj s priqtelq mi obsyjdahme temata za seksa. i dvamata re6ihme, 4e o6te ne sme gotovi, togava se zamislih kvo e i t.n. pribrah se, pro4etoh nqkoi ne6ta i re6ih, 4e 6te e nai-dobre da probvam...sama....masturbiraiki, razbarah,4e s himena mi ne6to ne e nared...v smisyl- nqma6e go...noto kryv, nito silna bolka...ni6to! ne sym sportuvala 4ak tolkova mnogo pyk i sym 4uvala za momi4eta, koito hodqt na balet vseki den(moi fr) pri pyrvi polov akt e imalo kryv...edna fr(po-golqma ot men) mi predloji da opitam s ne6to...kato...vibrator, za6toto mojelo prysta mi da ne vliza dostaty4no navytre...probvah....i pak ni6to. ima li ne6to neredno?!
predvaritelno blagodarq! davai vse taka!![]()
1. Девствената ципа е на входа на влагалището.
2. Тя има дупка или няколко дупки, през които минава менструалната кръв.
3. И аз съм мастурбирала с пръсти и не ме е боляло.
4. Не те е боляло с вибратор? Доста странно...
5. Кръв и при мен никога не е имало - спокойно.
здравейте!знам че сигурно ще прозвучи глупаво но имам един въпрос на който се надявам да ми отговорите.става въпрос за това че с моя приятел правихме секс но без той да прониква в мен мисля че се казва петинг но не съм сигурна.там е въпросът че го правихме без предпазни средства.искам да кажа също че приятелият ми не е свършвал а и аз съм девствена.цикълът ми обаче закъснява имам ли основание да се притеснявам?благодаря ви![]()
kak moje priqtelq ti da ne e pronikval v teb.......kak moje priqtelq ti dori da ne e svur6val........i ti da se pritesnqva6 ? ti znae6 li kakvo e seks ?????
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ами знам какво е секс да но незнам защо ми закъснява.не е прониквал да просто си играхме.значи щом не е свършил и не е прониквал нищо не може да ми стане?благодаря ви знам че сигурно ви звучи смешно и глупаво но аз се притесних и нали не разбирам ви питам.все пак трябва да се науча.пак благодаря![]()
Не се психирай толкова занапред, че аз така пих Постинор преди време, а въобще нямаше защо да го пия...
значи....постинор се пие по 1 в месец....защото яйцеклетката не узрява толкова бързо![]()
Менструацията на приятелката ми закъснява с 4-5 дена вече, а този месец сме правили секс само и единствено с презервативи без да са ставали гафове. Това нормално ли е, защото за 1ви път и закъснява с толкова и малко сме притеснени![]()