.
Отговор в тема
Страница 19 от 21 ПървиПърви ... 915161718192021 ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 504
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe imam 1 vypros... o6te ne sym go pravila i edva li 6te go pravq skoroama se 4udq - tam dolu na myjete miri6e li im... ?
    хаха ами ако не се мие ще мирише...или има няк'ъв проблем, нещо... егати въпроса

не, не мирише иначе
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Oburkana sum
    Guest
    quench strahotna tema si napravil, s koqto pomagash ti i ostanalite na mnogo hora. Dosta polezna informacia namerih tuk i mislia che ne samo az,no nemojah da nameria nqkakuf otgovor na moqt vupros. Znachi imam priqtel veche ot polovin godina i razlikata ni e 5 godini i toi e na 22 i znae kakvo iska i kak da zadovoli edna jena(makar az oshte da ne sum go ispitala) Ta nie se probvah me nqkolko puti,vsichku beshe super dokato samo se vuzbujdah me kogato vlezna v men s edin prust ispitah suvsem leka bolka i imashe malko kruv. No kogato se opita da vkara paleca si iskluchitelno mnogo me zabolq i se stegnah izvednuj i nemojah da izdurja na bolkata.Opitah me se oshte nqkolko puti no bolkata stavashe vse po silna i po silna kogato se opitvashe da vkara vtori prust. Opitvah me se nqkolko puti i sled tova no vse sushtiq rezultat bolkata e mn silna i vse edno nqkoi me reje s noj i vinagi zapochva da karvi za opredelen period.Sled tova razbrah che vsushtnost mi se cepva kojata poneje sum prekaleno tqsna.

Znachi az sum iskluchitelno tqsna qvnu zada nemoga da pobera 2 prusta v sebe si che chak kojata da mi se cepva a iskam da sum s nego.

I vuprosat mi e ima li nqkakuf nachin da bude vsichku mn po lesno za da moje da vleze po lesno v men bez cepvane na kojata mi? Ili molq vi pone daite mi nqkakuf savet kakvo moga da napravq po tozi vupros

Град
    В Мъглите На Авалон
    oh, naistina ne znam kak moje da ti se cepwa kojata oba4e probwaite s GLAIT GELEN - towa e gel protiw izsyhwane i mislq 4e 6te pomogne zasega. Oswen towa moje da probwate w banqta. I po-poleka - malko tyrpenie i 6te stane USPEH

Мега фен
    А според мен или ментиш и си на не повече от 13-14, или имаш сериозен проблем. Пробвайте с голямо количество овлажнител за вагинален секс, продават се в аптеките.

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Oburkana sum
    quench strahotna tema si napravil, s koqto pomagash ti i ostanalite na mnogo hora. Dosta polezna informacia namerih tuk i mislia che ne samo az,no nemojah da nameria nqkakuf otgovor na moqt vupros. Znachi imam priqtel veche ot polovin godina i razlikata ni e 5 godini i toi e na 22 i znae kakvo iska i kak da zadovoli edna jena(makar az oshte da ne sum go ispitala) Ta nie se probvah me nqkolko puti,vsichku beshe super dokato samo se vuzbujdah me kogato vlezna v men s edin prust ispitah suvsem leka bolka i imashe malko kruv. No kogato se opita da vkara paleca si iskluchitelno mnogo me zabolq i se stegnah izvednuj i nemojah da izdurja na bolkata.Opitah me se oshte nqkolko puti no bolkata stavashe vse po silna i po silna kogato se opitvashe da vkara vtori prust. Opitvah me se nqkolko puti i sled tova no vse sushtiq rezultat bolkata e mn silna i vse edno nqkoi me reje s noj i vinagi zapochva da karvi za opredelen period.Sled tova razbrah che vsushtnost mi se cepva kojata poneje sum prekaleno tqsna.

Znachi az sum iskluchitelno tqsna qvnu zada nemoga da pobera 2 prusta v sebe si che chak kojata da mi se cepva a iskam da sum s nego.

I vuprosat mi e ima li nqkakuf nachin da bude vsichku mn po lesno za da moje da vleze po lesno v men bez cepvane na kojata mi? Ili molq vi pone daite mi nqkakuf savet kakvo moga da napravq po tozi vupros
    Също така, може да си прекалено притеснена.
    Трябва да бъдеш предразположена след дълга любовна игра...няколко часа... да не се притесняваш и както ти казаха другите-овлажнител
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

lo6i4koto
    Guest
    mm moje bi ne te e vazbudil dobre, oba4e tova s cepvaneto e seriozno! Sigurna li si?

Guest
    имам едно въпросче има ли някаква вероятност приятелката ми да забременее след като го направихме (или по точно 1-2 мин го правихме без презерватив но не съм свършвал в нея) и ако има да бегам да вземам мерки

Guest
    имам едно въпросче има ли някаква вероятност приятелката ми да забременее след като го направихме (или по точно 1-2 мин го правихме без презерватив но не съм свършвал в нея) и ако има да бегам да вземам мерки
    Ами макар и малка има вероятност

Guest
    za kolko vreme spermatozoidite koito popadat v tqloto oplojdat qicekletkata. Moje li za 2-3 4asa da se polu4i zigota

nepovtorim
    Guest
    edin vupros kum jenite tuk qko li im e kato gi e...v diviq

ЗаинтересоваН...
    Guest
    Някой използвал ли е спрей за задържане ?

Ако е изполвзвал, и не се притеснява, да ми каже каква е била продължителноста на акта без спрей, и с колко минути се е проточила след като е прибягнал до използването на спрея ?

Изобщо като цяло това помага ли ...

Въпроса ми е напълно сериозен, ще сам благодарен ако се дадат компетентни отговори.

Благодаря Ви!

Guest
    sujelqvam ako ima takuv vupros/tema, ne moga da pro4eta vs.. iskam da popitam, poneje vse o6te sum devstvena i nqmam nikakuv opit v taq oblast, 4ela sum kakvi li ne ne6ta za sexa/purviq put i t.n. ne me pritesnqva fakta 4e moje da boli, ili ne6to takova. po-skoro se bezpokoq ot tova kak trqbva da izglejda vlagali6teto mi. smisul trqbva li da se "obezkosmq" predi tova ili prosto trqbva da si e takova kakvoto e kosmato .. to4no poradi tazi pri4ina o6te ne sum go pravila.. prosto me e sram tova okosmqvane, no puk ako nikoi nqma da mi se smee predpo4itam da si spestq bolkata ot kola-mazkata..

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми зависи как искаш ти... И гаджето ти. Честно казано обаче, повечето момчета предпочитат обезкосмените девойки. Пък е и по-хигиенично
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Град
    В Мъглите На Авалон
    sujelqvam ako ima takuv vupros/tema, ne moga da pro4eta vs.. iskam da popitam, poneje vse o6te sum devstvena i nqmam nikakuv opit v taq oblast, 4ela sum kakvi li ne ne6ta za sexa/purviq put i t.n. ne me pritesnqva fakta 4e moje da boli, ili ne6to takova. po-skoro se bezpokoq ot tova kak trqbva da izglejda vlagali6teto mi. smisul trqbva li da se "obezkosmq" predi tova ili prosto trqbva da si e takova kakvoto e kosmato .. to4no poradi tazi pri4ina o6te ne sum go pravila.. prosto me e sram tova okosmqvane, no puk ako nikoi nqma da mi se smee predpo4itam da si spestq bolkata ot kola-mazkata..
    AMI po- dobre spored mene 6te e da mahne6 wsi4ko. A i ne e zaduljitelno s kola-maska. NO e mnogo gadno da si s nqkakwi polu-prizra4ni pra6ki primerno i otdolu s nqkakwi dulgi kosmi...gadost

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Az go pisah i 6te s epovtorq NE E HUBAVO DA SE TURKA6 V 4ERGA ...t'va e gadno..i za tova suvetvam-epilaciq ili tam kakuvto i da e vid OBEZSKOSMQVANE !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Guest
    Здравейте. Съжалявам за тйпия въпрос ама.... може ли да хване спин ако правиш орална любов на момиче

Град
    Sofia
    ne.....

Град
    В Мъглите На Авалон
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    ne.....
    Ami, po princip e wuzmojno, no trqbwa tq da e bolna, da swur6i taka da se kaje s jenska eqkulaciq, ti da ima6 rani4ki w ustata... no mislq 4e nqma za kakwo da se trewoji6. Ako ne6to tolkowa te e strah - wurwi sled tri meseca da si naprai6 test.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от morgana
    Цитирай Първоначално написано от RhytmiX
    ne.....
    Ami, po princip e wuzmojno, no trqbwa tq da e bolna, da swur6i taka da se kaje s jenska eqkulaciq, ti da ima6 rani4ki w ustata... no mislq 4e nqma za kakwo da se trewoji6. Ako ne6to tolkowa te e strah - wurwi sled tri meseca da si naprai6 test.
    Е то като го хванеш и да си правиш и да не си правиш тест се едно де... все пак мерси за разяснението

Град
    Sofia
    Awe s rani v ustata pa 4oveka da e bolen.....koi 6e pravi sex pri takiva obstoqtelstva ..i t'va e mn,mn po4ti nevuzmojno veroqtno

Град
    В Мъглите На Авалон
    Da, naistina e po4ti newuzmojno. Tezi dni iz4etoh dosta po temata (edna priqtelka ima6e izwestni pritesneniq, no wsi4ko se razre6i) i mai nqma dokumentiran takuw slu4ai.

A za da ne se pritesnqwa6 - horata, s koito si lqga6 - trudno e moje da ne se suglasqt nakoi ot tqh, no oba4e bolestta naistina e stra6na i trqbwa da imame mnogo otgoworno otno6enie kum neq. Dano pri teb wsi4ko e nared. Pozdrawi!

Fashion
    Guest

Какво да правя ?

Значи аз съм на 14 годишно добре изглеждащо мом4е но имам един въпрост ?
    Значи харесвам едно моми4е но тя казва че не би тръгнала с никой от класа не защото не харесжа външно никой а защото си мисли че ако скъса с някой от класа после няма да се погледнат !
    След като знам този факт се чудя дали да и кажа че започвам да се влюбвам в нея?
    Казвала ми е е сам едно от 2-те най близки й момчета в класа ! Другият е този дет седи до мен !
    Значи искам да чуя съветът ви дали да и кажа или не !!
    Добре ли е човек да си признае по този начин пред моми4е !!!
    Помогнете ми ?!?

Тук се говори за секс!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Кажи и, че няма да скъсате никога!
    Обесни и колко много я обичаш.
    Те вярват на такива простотий.. ха....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си