- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
хаха ами ако не се мие ще мирише...или има няк'ъв проблем, нещо...Първоначално написано от Анонимко
егати въпроса
не, не мирише иначе![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
quench strahotna tema si napravil, s koqto pomagash ti i ostanalite na mnogo hora. Dosta polezna informacia namerih tuk i mislia che ne samo az,no nemojah da nameria nqkakuf otgovor na moqt vupros. Znachi imam priqtel veche ot polovin godina i razlikata ni e 5 godini i toi e na 22 i znae kakvo iska i kak da zadovoli edna jena(makar az oshte da ne sum go ispitala) Ta nie se probvah me nqkolko puti,vsichku beshe super dokato samo se vuzbujdah me kogato vlezna v men s edin prust ispitah suvsem leka bolka i imashe malko kruv. No kogato se opita da vkara paleca si iskluchitelno mnogo me zabolq i se stegnah izvednuj i nemojah da izdurja na bolkata.Opitah me se oshte nqkolko puti no bolkata stavashe vse po silna i po silna kogato se opitvashe da vkara vtori prust. Opitvah me se nqkolko puti i sled tova no vse sushtiq rezultat bolkata e mn silna i vse edno nqkoi me reje s noj i vinagi zapochva da karvi za opredelen period.Sled tova razbrah che vsushtnost mi se cepva kojata poneje sum prekaleno tqsna.
Znachi az sum iskluchitelno tqsna qvnu zada nemoga da pobera 2 prusta v sebe si che chak kojata da mi se cepvaa iskam da sum s nego.
I vuprosat mi e ima li nqkakuf nachin da bude vsichku mn po lesno za da moje da vleze po lesno v men bez cepvane na kojata mi? Ili molq vi pone daite mi nqkakuf savet kakvo moga da napravq po tozi vupros
А според мен или ментиш и си на не повече от 13-14, или имаш сериозен проблем. Пробвайте с голямо количество овлажнител за вагинален секс, продават се в аптеките.
Също така, може да си прекалено притеснена.Първоначално написано от Oburkana sum
Трябва да бъдеш предразположена след дълга любовна игра...няколко часа... да не се притесняваш и както ти казаха другите-овлажнител![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
mm moje bi ne te e vazbudil dobre, oba4e tova s cepvaneto e seriozno! Sigurna li si?
имам едно въпросчеима ли някаква вероятност приятелката ми да забременее след като го направихме (или по точно 1-2 мин го правихме без презерватив но не съм свършвал в нея) и ако има да бегам да вземам мерки
![]()
Ами макар и малка има вероятностПървоначално написано от Анонимко
za kolko vreme spermatozoidite koito popadat v tqloto oplojdat qicekletkata. Moje li za 2-3 4asa da se polu4i zigota
interesno...
edin vupros kum jenite tuk qko li im e kato gi e...v diviq
Някой използвал ли е спрей за задържане ?
Ако е изполвзвал, и не се притеснява, да ми каже каква е била продължителноста на акта без спрей, и с колко минути се е проточила след като е прибягнал до използването на спрея ?
Изобщо като цяло това помага ли ...
Въпроса ми е напълно сериозен, ще сам благодарен ако се дадат компетентни отговори.
Благодаря Ви!![]()
sujelqvam ako ima takuv vupros/tema, ne moga da pro4eta vs.. iskam da popitam, poneje vse o6te sum devstvena i nqmam nikakuv opit v taq oblast, 4ela sum kakvi li ne ne6ta za sexa/purviq put i t.n. ne me pritesnqva fakta 4e moje da boli, ili ne6to takova. po-skoro se bezpokoq ot tova kak trqbva da izglejda vlagali6teto mi. smisul trqbva li da se "obezkosmq" predi tova ili prosto trqbva da si e takova kakvoto ekosmato
.. to4no poradi tazi pri4ina o6te ne sum go pravila.. prosto me e sram tova okosmqvane, no puk ako nikoi nqma da mi se smee predpo4itam da si spestq bolkata ot kola-mazkata..
![]()
Еми зависи как искаш ти... И гаджето ти. Честно казано обаче, повечето момчета предпочитат обезкосмените девойки. Пък е и по-хигиенично
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Az go pisah i 6te s epovtorq NE E HUBAVO DA SE TURKA6 V 4ERGA ...t'va e gadno..i za tova suvetvam-epilaciq ili tam kakuvto i da e vid OBEZSKOSMQVANE !![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Здравейте. Съжалявам за тйпия въпрос ама.... може ли да хване спин ако правиш орална любов на момиче![]()
ne.....![]()
Е то като го хванеш и да си правиш и да не си правиш тест се едно де... все пак мерси за разяснениетоПървоначално написано от morgana
![]()
Awe s rani v ustata pa 4oveka da e bolen.....koi 6e pravi sex pri takiva obstoqtelstva..i t'va e mn,mn po4ti nevuzmojno veroqtno
![]()
Da, naistina e po4ti newuzmojno. Tezi dni iz4etoh dosta po temata (edna priqtelka ima6e izwestni pritesneniq, no wsi4ko se razre6i) i mai nqma dokumentiran takuw slu4ai.
A za da ne se pritesnqwa6 - horata, s koito si lqga6 - trudno e moje da ne se suglasqt nakoi ot tqh, no oba4e bolestta naistina e stra6na i trqbwa da imame mnogo otgoworno otno6enie kum neq. Dano pri teb wsi4ko e nared. Pozdrawi!![]()
Значи аз съм на 14 годишно добре изглеждащо мом4е но имам един въпрост ?
Значи харесвам едно моми4е но тя казва че не би тръгнала с никой от класа не защото не харесжа външно никой а защото си мисли че ако скъса с някой от класа после няма да се погледнат !
След като знам този факт се чудя дали да и кажа че започвам да се влюбвам в нея?
Казвала ми е е сам едно от 2-те най близки й момчета в класа ! Другият е този дет седи до мен !
Значи искам да чуя съветът ви дали да и кажа или не !!
Добре ли е човек да си признае по този начин пред моми4е !!!
Помогнете ми ?!?![]()
Тук се говори за секс!
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Кажи и, че няма да скъсате никога!![]()
Обесни и колко много я обичаш.
Те вярват на такива простотий..ха....
![]()