.
Отговор в тема
Страница 2 от 21 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 504
    Мега фен Аватара на quench
    Да,разбирам те. Отиди при писхолог,защото това ще се превърне в germ-фобия. Не е от секса,а е от страха от бактерии и замърсяване. Говори с родителите си и със специалист. По-добре е,че сега си открила проблемът,преди да се е задълбочил. Но не е фобия от забременяване,почти съм сигурен. Просто отиди при някой псециалист,който няма да каже "Това са младежки глупости",защото ги има един-двамат такива (поне в София),дядовци по на 70-75,ама професори. Подходи сериозно към проблема и вземи мерки сега.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Макар,че бих ти могъл да ти дам съвети,не се смятам за капацитет по отношение на изневерите. Ккато и да е,пусни тема в "Любов",там със сигурност ще намериш рамо.

Мерси! Тая вечер попаднах на форумчето и още не съм го разучила
    Мразя се !!!!!!!!!!

quench брово пич ...
    Радвам се, че някой се е сетил да сподели опита си.
    Аз оценявам твоя пост, защото смятам, че наистина си се постарал доста добре. Макар да съм само на 15 научих доста неща от само 1 твой пост, пък ако прочета сигурно цялата статия ще стана някакъв виртуоз в секса.

А на тея които само критикуват пича:
    1) Като сте тъпи, ходете някъде и си .... м..и.е
    2) Още повече, ако не ви харесва това, което се е постарал да напише и да помогне на някой, който не е запознат добре с това, да ходи някъде другаде и да не пише само глупости !

П.С. Писнало ми е от такива тъпи ламерчета, които се изкарват многознаещи, но накрая в леглото са пълни мизерници !?!?!? Като сте тъпи ае у лево и се разкарайте!!

Благодаря за подкрепата ти,макар че не одобрявам начина,по който я изразяваш - нека си псуват,това не е наша работа. Дано само мнението ти не възбуди отново страстите тук. Както бях казал по-горе,бих се радвал много повече на въпрос,за да има движение по темата. Но все пак оценявам положителното ти отношение.

Guest
    Здравей.Искам да те попитам знаеш ли някакъв начин за уголемяване на пенис..като изключим средствата,които се предлагат по ТВ рекламите?И как да забавя свършването си за повече време?Ще се радвам ако можеш да ми помогнеш...благодаря предварително.

Първо,нека развенчаем митовете - пенисът не е зеленчук,който поливаш и той си расте ей-така. Ако не си завършил пубертета,има вероятност малкият войник да има още да расте. Не приемай никакви хормони в никакъв случай,нито си купувай рекламираните препарати,помпи и прочее - можеш да го увредиш сериозно. Само след консултация с хирург-специалист,както и с ендокринолог,можеш да получиш точен съвет. Моля те не опитвай нищо сам!

dd44
    Guest
    koq e nai-podhodq6tata poza za analen sex?

Хмм,това е интересен въпрос. Зависи колко сте опитни с партньора ти. Но най-удобната и най-малко изморителната според мен е жената да легне по корем с възглавница под себе си. Това е ако се стремите към бавен,чувствен секс. За по-бързи обороти - задна прашка. Както казах,зависи от вас - а може да си измислите и нещо свое.
    Отговорът на този въпрос е в теб,а не в мен.

otvrat
    Guest
    quench,и аз имам малко въпросче.Нормално ли е да свършвам мн бързо в началото на половия ми жияот,3 пъти съм го правил,и това кога трябва да почне да се оправя?!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от otvrat
    quench,и аз имам малко въпросче.Нормално ли е да свършвам мн бързо в началото на половия ми жияот,3 пъти съм го правил,и това кога трябва да почне да се оправя?!
    Нормално.
    С времето ш са опрай като понатрупаш стаж и опит

значи искам да попитам кво е тва МИНЕТ ?
    (не ми се смейте само защото просто не съм информирана)

Фен
    Град
    Варна
    svirka

ааа господи...аз си мислех че е бог знае кво
    мерси

А мерцедес е да те ближат...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Я кажете кво е капут
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

анонимка
    Guest
    quench много благодаря за нещата които си писал много ми помогнаха
    И аз имам въпрос към теб,но първо ще помоля останалите да не ми се подиграват.До скоро бях много затворена не излизах много от близо една година излизам с приятелки и както знаете при тинейджърите най-обсъжданата тема е секса.Приятелките ми постоянно говорят за разни термини в секса които са ми неизвестни,но не смея да ги попитам какво означават за да не ми се подиграят и да ми се присмиват.Не съм мн изостанала ,имам си приятел,още не сме правили секс,но говорим за това,и мн бих искала да ми кажеш какво означава ШПАКЛА(така мисля че беше),СКРЕЧ/ове???

П.С. Годините си ще запазя в тайна...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    много любопитно!

почти НИЩО от написаното тук от "специалист(ката)а" НЕ ОТГОВАРЯ НА ДНЕШНИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ НА НАУЧНОТО ПОЗНАНИЕ!

всички отговори са "копнати" от разни популярни сайтове и нямат нищо общо с действителните становища на научните дисциплини. проблема на и-нет е точно възможноста всеки графоман да излага "научните" си възгледи с претенцията за монопол върху истината. което не е непремено лошо поне докато псевдонауката не се провъзгласи за норма за следване.

изумитело е, че подобно нещо е закрепено като "важна тема"

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от анонимка
    quench много благодаря за нещата които си писал много ми помогнаха
    И аз имам въпрос към теб,но първо ще помоля останалите да не ми се подиграват.До скоро бях много затворена не излизах много от близо една година излизам с приятелки и както знаете при тинейджърите най-обсъжданата тема е секса.Приятелките ми постоянно говорят за разни термини в секса които са ми неизвестни,но не смея да ги попитам какво означават за да не ми се подиграят и да ми се присмиват.Не съм мн изостанала ,имам си приятел,още не сме правили секс,но говорим за това,и мн бих искала да ми кажеш какво означава ШПАКЛА(така мисля че беше),СКРЕЧ/ове???

П.С. Годините си ще запазя в тайна...

ШПАКЛА е да ти лижат путето
    а пък другото не го знам какво е о.О

анонимка
    Guest
    Пенчу благодаря много,нека който знае да каже какво е СКРЕЧ???

Същото е...

анонимка
    Guest
    Нз но ми бяха казали че СКРЕЧОВЕ,е тогава когато момчето те търка по путето през дрехите или на голо,но не те лиже?!Кое твърдение е вярно някой който е на ти с темата нека каже плс!!!

Ххххфффф,тогава и двете са верни - аз съм го чувал така,както го написах. Виж,не съм много наясно с вулгарната терминология,не я използвам,за да описвам сексуални контакти - предпочитам по-сдържани и цензурирани изрази...

Град
    Варна
    "Скреч" означава мастурбация,а "Шпакли" е френска любов или лизане,когато го правят на момичето.

Guest
    Zdraveite!Principno ne sym liubitelka na forumite za6toto kakto mogat da ti dadyt polezen syvet taka mogat i totalno da te obyrkat...No vsy6tnost tazi tema mi se vijda dosta realna i mislq 4e moga da polu4a otgovora koito tyrsq,a moqt vypros e:
    Imame problem s partniora mi...po4ti vinagi kato pravim seks kysame prezervativi po vreme na samiq akt....zatova i ve4e smrqhme
    Tyrsq obqsnienie na tova, mislq 4e prezervativa si go slagame normalno,no za6to se kysa!?A i zavisi li tova ot goleminata na penisa,vyzmojno li e ?
    Blagodarq predvaritelno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си