.
Отговор в тема
Страница 21 от 21 ПървиПърви ... 111718192021
Резултати от 501 до 504 от общо 504
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    priqtelqt mi me opruska otdolu..vuzmojno li e da sum bremenna
    Едва ли, но не е изключено. В овулация ли си?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    priqtelqt mi me opruska otdolu..vuzmojno li e da sum bremenna
    Едва ли, но не е изключено. В овулация ли си?
    da,spored iz4isleniqta mi....bi trqbvalo da sum v ovulaciq... i zatova se pritesnqvam o6tte pove4e,no zabravih da kaja 4e sum devstvena,za6toto tova stana dokato razigravahme ne6to kato peting

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Абе за какви ли не куриози съм чела. За това не е лошо за твое успокоение да си направиш 1 тест. двъпреки това ивмай предвид, че на входа на влагалището ти има течност,която убива сперматозоидите. А и те трябва доста път да минат до тръбите на яйчниците ти. Изправането във влагалището го съкращава с 15-тина см, а за 1 миниатюрен сперматозоид това си е много път!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Абе за какви ли не куриози съм чела. За това не е лошо за твое успокоение да си направиш 1 тест. двъпреки това ивмай предвид, че на входа на влагалището ти има течност,която убива сперматозоидите. А и те трябва доста път да минат до тръбите на яйчниците ти. Изправането във влагалището го съкращава с 15-тина см, а за 1 миниатюрен сперматозоид това си е много път!

haahhaa abe i az taka znam...te sami spermatozoidite nqma kak da hvurknat tam ama karai....6te si napravq sure check..za li4no uspokoenie

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си