- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
moje li nqkoi da mi obqsni za jenskata eqkulaciq
Eto tuk moje da prochetesh neshtichko:
http://www.pudriera.com/index.php?mode=statii&id=157
Мерси,мен много ме мързеше...![]()
Za nishto![]()
И все пак тази сутрин прочетох какво пише в статията. Наистина,изхвърлянето на секрет от мета-простатните жлези съществува,но понякога се забелязва и друг ефект. Той е свързан с получаване на вагинален огразъм и се характеризира с мощните контракции на мускулатурата на вагината,при което лубрициращите секрети на вагината се изхвърлят навън - тук вече не говорим за струйка,а по-скоро за напръскване. Но пък се забелязва много рядко. Иначе статийката си е вярна,написана на много достъпен език.
i az da pitam moje da vi se stori sme6no no kakva e veroqtnostta 26 godi6no mom4e naistina da haresva 15 godi6na bez da iska samo sex?
Хм,макар и темата да е за "Либоф"...
Съществува,макар и маргинална възможност. Доколкото познавам мъжките желания,много често ние се водим от желанието за секс. Заради сексът работим и градим кариера,ставаме сутрин и дишаме,ядем и прочее. Заради жените като обект на сексуално желание. Имай предвид,че ако не е безнадежден романтик,в теб вижда първо сексуален обект,желае те. Но намесата на някакви чувства към този обект,както и наличието на осъзната нужда да те закриля и прочее,могат да изменят това влечение и да го превърнат в привързаност - това,което се нарича "харесване". После,по неведоми пътища може да се превърне в "любов" - но как става,ще остане май част от метафизични изследвания със съмнителна стойност.
Ако си решила да си с него,не му се предоверявай прекалено - ние сме и изкусни лъжци,а не мисля,че имаш горчивия жизнен опит да се справиш с евентуални заблуди,които той може да иска да ти внуши. Само времето ще ти покаже,ако може да ползваме този изтъркан като кубинките ми израз. И все пак имай едно наум...
mersi mn imam si edno na um v smisal moje da sam malko naivna no izbegvam da se doverqvam prekaleno i da vqrno e naistina nqmam nikakav opit mersi mn
няма такава вероятност, освен ако не е някой залупенякПървоначално написано от Cherno_Kote
![]()
аз искам да питам нещо за аналния секс,на 18 години съм,с приятеля ми ссме заедно от почти 2 години,много искам да опитаме да правим анален секс,даже сме опитвали но всеки аз имам чуството.....че ще се изпусна....ужас направо много ме е срам....................не ме боли,тои е много внимателен,но всеки път имам това гадно чувство,какво да направя и вазможно ли е това да се случи-"нещо да се изцапа" и ако е вазможно какво да направя за да не се случи,мерси предварително и се надявам да получа отговор![]()
Аз искам да питам жените,които са правили свирки....гълтали.Какъв е вкуса на спермата????
ima takava temaПървоначално написано от Kako
(daje ne 1)
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Относно клизмата - не винаги аналния секс предизвиква отпускане и спазми на ректума. Може да се каже,че подобни неприятни случаи,свързани с "изпускане" са всъщност редки. Това е поради мускулатурата на червата,която спомага за перисталтиката - тези мускули ще се свият рефлекторно и ще избутата евентуално екскремента нагоре. Ако обаче партньорът ти е твърде рязък (например в бъдещ момент,когато вече си го правила няколко пъти),има вероятност неволевата мусклулатура да не реагира навреме и да се получат неприятни моменти. Освен това,аналния секрет се отделя постоянно и не бива да се очаква особено лоша миризма от ампулата,ако е добре измита. И накрая,ако си решила да си правиш клизма,внимавай - на празара,дори в аптеките,има някои набори,които са или с лошо изработени накрайници,или с разтвори-ментета. Може да си повредиш за дълго време лигавицата на дебелото черво,което е не само болезнено,но и вредо,заради храненето и усвояването на веществата.
Относно вкуса на спермата - наистина има теми,има и източници в мрежата. Безсмислено е да се пише тук.
ne nqmam takav problem blagodarq mnogo za otgovoraПървоначално написано от quench
![]()
Искам да попитам:Аз съм на 14, а приятеля ми е на 18.Той иска секс от мене след 3-4 месеца ставам на 15. Готова съм да спя с него дали да го направя?
Ако както казваш си готова да го направиш - направи го.Няма нищо по-хубаво от това да се обиате и да бъдете заедноПървоначално написано от катерина15
А и 15 години са си нормална възраст за запо4ване на полов живот, така 4е... \
/
![]()
Робинята на Quench
Самият въпрос,който задаваш тук,е ясен признак за все още присъстващото в теб вътрешно съпротивление и липсата на готовност за акта. Но решението е твое. Иначе като вземем предвид акселерацията, би трябвало тялото ти да е съзряло за акта.
Вярно ли е че ако се празниш по 4 пъти на ден след 3 години няма да ти стане?
единственото от което може да се притесняваш е дали той просто не иска САМО секс,а и дали после няма да съжаляваш ,че си го направила !Първоначално написано от катерина15
![]()
Не,15 години не е нормална възраст за започване на полов живот.Поне според мен.. По-здравословно е да се достигне емоционална,не само полова зрялост.Момиче,помисли,че първият път е нещо специално.За човек,който наистина страшно обичаш и е твой...не знам,но в една връзка винаги пречат предишни спомени и поправете ме,ако греша,момчето,което е с теб,ако е свестен,ще си мисли за това,как приятелката му,тоест-ти го е правила с други и тези мисли никак няма да са му приятни.Направи го,когато усетиш вътре в себе си,когато е момента.
malinafen, батка, надявам се да се ебаваш!![]()
Напротив - колкото по-често мастурбираш и правиш секс (няма значение то вида на сексуалния стимул,важното е да е редовен),толкова по-голям шанс имаш да го вдигнеш на старини!
А емоционалната зрялост е предвидена и в закона - 18 години,по изключение - 16,ако ще се женят.
А спомените пречат,ако все още пречат и на теб - ако ги погледнеш философски и извадиш поука,сам/а ще си пребориш демоните и кошмарите!
донякъде е така.. но нищо не може да промени факта,че са се случили.Първоначално написано от quench
Пич, ти си ми некф мноо смешен агент. Говориш глупости. Поне като копираш нещо гледай да е точно и чети, преди да се изказваш неподготвен.Първоначално написано от quench
В закона какво е предвидено, че не разбирам?
Млолетните (тези под 14) са проблемни по отношение на секса.
Престани да лъжеш децата и те да ти се връзват, защото нито имаш опит на 22 ли беше на 23 ли, нито си голям капацитет.
Възоснова на какво са констатациите и съветите ти тук? Ако си мислиш, че за мизерните 23 годинки си натрупал опит, ми ставаш още по смешен. Поне докарай татко си да пише, може той да ни научи на повече неща.![]()
В закона е предвидена емоционалната зрялост - държавата признава без доказателства емоционалната зрялост на индивида,когато е на 16,макар и тя да трябва да се доказва със слаби доказателствени средства. Бракът се признава между непълнолетен и пълнолетна,като непълнолетния съпруг получава дееспособност на пълнолетен.
Закона може да приписва качества на субектите,доколкото с това не нарушава правата им. Съдебната практика по Семеен кодекс изрично приписва емоционална зрелост на субекта на 16 години - той може да е МОЛ и признат за дееспособен.
Законите са измислени мъдро и неведнъж са доказали правилността си!
Кое не е ясно?