- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Отворена тема - Питай и патило,и старило!
Ем хубаво slun4ice каза за тези лубриканти на Durex и аз съм ги гледал в сайта на Durex,ама май ги няма в България[като още колко продукта]или
поне аз не съм виждал![]()
Иначе те са много яки,по описанието и все пак са Durex де![]()
А други лубриканти ОТДЕЛНО от Sportex продават ли по аптеките?Ако може някой да назове някой..![]()
Няколко души ми споменават нещо за "Глайдгелен" или от сорта. Обаче най-голямо разнообразие има по сексшоповете. Не е толкова страшно - ако имаш късмет, ще е някое готино усмихващо се девойче, което ще те пита "за вагинален или за анален секс искате". В най-лошия ще е някоя лелка, която да ти обяснява как можеш да правиш възли по бича "за по-пълно усещане".Първоначално написано от хмм..
Просто отиваш и казваш "един лубрикант за вагинален/анален/всякакъв секс, малка/средна/голяма разфасовка". Мисля, че малка би ти свършила работа, средните са за мнооого пъти.
edit: А, бре, quench, ти не разбра ли, че никой не те иска на този форум?!![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
^Shizzle:
е,след като ти така безсрамно ми отне единствената цел в живота и пое темата...мога само да почакам,за да видя,че нещата вървят от добре към по-хубаво и после да замина на почивка с жената на някой тропически курорт
![]()
-ЛОЛОбаче най-голямо разнообразие има по сексшоповете![]()
Там продават такива нещане знаех..
Еми-то има в града такива шопове,срам не срам ще отида да проверя,апък дано е някакво усмихващо се девойче![]()
Благодаря за съвета![]()
ISKAM DA POPITAM?
SAMO S 1 MYJ SAM SPALA I VE4E NE SMA S NEGO NO IZLIZAM S DRUGO MOM4E ISKAM DA SPY S NEGO NO KAK DA GO NAPRAVQ SLED KATO NESHTO ME OTBLYSKVA STRAH ME E 4UDQ SE DALI 6TE E SY6TIQT MIL I DA NAPRAVI TAKA 4E NA MENE DA MI E HUBAVO... I MRAZQ DA PRAVQ SVIRKI A TVA nito 1 myj ne go vazpriema na-dobre ?![]()
Всъщност,драга,нека започнем с това,че ако не искаш и не ти е приятно да правиш свирка или анален секс,не бива да се притесняваш заради този си избор! А дали някой мъж ще бъде с теб,въпреки че няма да получи дадено удоволствие,може само да докаже желанието му за връзка.
Колкото до страха ти от следващи интимни контакти - е,такъв е живота! Не само в секса,а и във всичко друго,свързано с един или друг тип социален контакт,ще има голяма вероятност да бъдеш наранена и използвана.![]()
Просто бъди сулна,за да издържиш на потенциалния стрес и бъди бдителна,за да не разрешаваш на всекиго да те използва.
![]()
Какви упражнения знаете, които могат да ми увеличат и стегнат пениса? Сега не е много дълъг и малко като се втвърди и преди да го вкарам ми умеква. Какво ще ме посъветвате?
MERSI MNOGO ZA Otgovora no da ti kaja si4ki myje gledat da izp0lzvat Maximalno edna jena kolkoto da se zadovoleni te i... pytq i izp0olzvana sam se 4uvstvala samo edin pyk ot bivshiqt mi za koeto sega me e strah da spq s drug a ne 4e nqmam jelanie...![]()
SISIIIIIIIII: Кофти типове има и при двата пола. Твоя е отговорността да си избереш точен човек - не е невъзможно, просто използвай мозъка, а не очите си.
quench - аз писах само около презервативите. Знам, че ти не ползваш такива неща ^^
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
Искам да отговоря на товаАз също имам един въпрос като не съм сигурен че ще може някой да ми помогне но все пак да питам
Значи преди месец-два с една топка ме удариха в слабините ...Не беше особено силно но топката беше тежка и доста ме боля ....както и да е оправи се г/д след седмица-две леки болки ....Проблема се състои в това че когато съм с приятелката си и продължително време съм възбуден което се случва почти постоянно когато съм с нея и се прегръщаме и целуваме ....Та работата е там че може би след 20-30 мин започват да ме болят доста гадничко "топките" и ако тръгна да пикая и като ги докосвам ме болят неприятно ...все едно болката е в корема но всъщност не е ...болката е някак си гадна и след определено време стихва ....и това става ако съм бил продължително време възбуден ....Някой ако има идея ще съм благодарен ....Другия проблем е че отново когато съм с приятелката ми и започваме да се натискаме и те започне да ми откопчава дънките аз и преча не защото не искам а всъщност искам много а заради то ...
Значи освен че когато моми4ето го целува, гали и възбужда по члена, тя ще го навлажнява - то се съдържа в самата дума;
Та Или се изпотява повече - за което просто трябва да се къпе по-редовно и да се консултира със специалист какви течности и т.н. да поема; или има по-голямо отделяне на течност - и да не се спича, а да помоли приятелката си да се избърше преди това, или... тя еротично "да му помогне"...- Супер!
))
Искам да ти кажа - не прави изводи за всички! Това е грешка, както когато се отнася извода за хора, така и за работа, и за общуване, и за... - Предрасъдъци.MERSI MNOGO ZA Otgovora no da ti kaja si4ki myje gledat da izp0lzvat Maximalno edna jena kolkoto da se zadovoleni te i... pytq i izp0olzvana sam se 4uvstvala samo edin pyk ot bivshiqt mi za koeto sega me e strah da spq s drug a ne 4e nqmam jelanie...
Ако той се държи мило с теб, когато сте заедно, значи и тогава ще е (за да съм точен - ако не е лицемер - поне това мисля) - попитай го какво мисли; какви желания има (на "интересн" разговор - просто "подпитай" - на майтап, какво мисли) - и така ще разбереш))
Успех!
--------
teenproblemguide@abv.bg
Da no kak da go pitam kato naposledyk se kolebaq zashtoto nqkoi pyt mi talk mn stranno naprimer idva v nas na kafe preid tva mi pi6e ama kafe 6te piem nali.. i az mu pi6a da .. i toi ama samo kafe ina4e nqma smisal da idvam i az ok i mi stava typo posle go pitam na jivo a be kvi sa tiq izre4eniq ko strah te e ot mene li kakvo i toi mi kazva 4e prosto se bazika... se ne sma razbirala ot bazik no nz kvo d amu kaja... Mucka moje li da govorq s tebe seriozno 1 pyt ? toi da kaje da moje kaji pitai? da mu kaja kakvo mislish za men i t.n na seriozno li me zemash ili na ta6ak ? i ako mi kaje emm az ne sam siguren v tva koeto izpitvam i t.n az ko da napraq.. 6i mi stane typo.. i ok dobre ?! ahahah
Това може да ви е интересно:
понеже се говори за взаимоотношенията межда двамата в една връзка.
Ох, моля те изпрати ми двете мнение (това за отговора, което съм цитирал) и сегашното, за да ги погледна (и отговора ми след тях), че сега съм почти успал се, а утре няма да мога да я намеря тази тема. За да ти отговоря. После отговора ще го постна и във форума. Тханкс.
))
------------
teenproblemguide@abv.bg
"ama samo kafe ina4e nqma smisal da idvam" - ми не знам, и тва не го схжа6там - ако има смисъл (да е поже4е от кафе, или както се казва: когато "кафето ще бъде дълго" - има смисъл. Не знам. И аз тоя майтап не мога го схвана, ама...) Айде.
Ми излезте на разходка. И виж. Тва е. мждудругото - на колко години си. За да имам някаква престава с каквои разбирания сте, и т.н.
Успех4е!
![]()
------------
teenproblemguide@abv.bg
evalaЕто,показаха се недораслите - не можете да уважите и за секунда нещо,което излиза извън ограничените ви представи,нали? Но аз не се сърдя,винаги ще се намерят подобни хора... Умния-Дъ Ретърн,не,не са ме "ебали" в гъзъ. Секс с мъж и с животно не съм правил. Но разбирам въпроса ти - все пак всеки форум си има своите клоуни,но тук явно ти оглавяваш парада...
За BDSM си има такава тема вече. Освен това въпросът не е конкретен,бордът може да не стигне,за да се напишат такива отговори.
Опитвам се да ви покажа нещо повече - но само за информация.
Да,имам по-богат опит от всеки един от вас,да кажем дори - от вас взети заедно. Пробвал съм,чел съм и съм обсъждал такива неща,които не можете и да си представите. Но на вашата възраст си мислите,че светът е ваш,че имате право на всичко,че знаете всичко - и аз съм бил така.
Ще ви помоля да преустановите постването на подобни коменатри на тази тема,за да не наручшаваме добрия тон на разговора. А всички обиди,нападки,заяждания и прочее,които искате да отправите към мен ,пишете като лични съобщения.![]()
![]()
![]()
Sq,Slu6aite.Az sam o6te hlapetiq , no smqtam da probvam seksa.Na dvanadeset sam.Gadjeto e na 15 i e bylgarin.Golqm li e za men v tozi slu4ai?Po-dobre li e da go napravq s tur4in otkolkoto s bylgarin?Ima li zna4enie goleminata pri pyrviq pyt?S po-opiten ili s devstven da go napravq.Molq vi daite syvet.Partnior si imam, no ako ne e podhodq6 6te go smenq.Se mi e edno s koi.Jelae6tite sa mn.Blagodarq predvaritelno![/i]
OMGПървоначално написано от Risun4ica
![]()
![]()
![]()
Искрено се надявам, че постът е е.авка!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
quench кога е най-вероятно да ми дойде? миналия месец ми дойде на 3ти сега сме 6ти?
не съм quench, но мога да ти кажа, че цикълът ти явно е от нередовните, защото по принцип трябва да ти е дошъл на 1ви... (или някъде там...). Ако по принцип си с редовен цикъл и ако до макс. 1 седмица не ти дойде отиди на гинеколог, но пък ако си с нередовен... може и с повече да ти закъснее...Първоначално написано от живка
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
майко токио хотелката какви ги знаелаПървоначално написано от Tokio_Hotelkata
![]()
![]()
На жената завчера й свърши цикълът. Тоест все още е в т.нар. фоликуларна фазаВчера ние тръгнахме да правим секс без кондом ,но се усетихме и го сложихме. Има ли някакъв шанс да е станало нещо от предеякулационната течност или във фоликуларната фаза това да стане би било просто мит
![]()
Възможността е много малка. Слад като тогава й е свършило, трудничко би било да успее да узрее нова яйцеклетка.
Момчета и момичета имам голям проблем направо супер много ме е срам да пиша, но нямам друг избор освен да се допитам до вас и искрено се надявам да ми помогнете по някакъв начин ако е възможно...
Работата е следната: Имам си приятелка мацката е супер всичко е ОК в отношенията (секс не сме правили но скоро и това се очартава), но...
Когато останем двамата натискаме се нали целувки работи обарвания и когато момичето ме хване за пениса няколко пъти (малко тъпо го казах но...) аз свършвам...Не се базикам свършвам
случи ми се за втори път направо изключително кофти ситуацация (вярно тя не разбра), но какво ще правя когато работата опре до секс... Та тя само като ме пипне там няколко пъти и аз свършвам какво да правя
![]()
![]()
Знам че е от възбуда и така на татък но как да се сдържам
Бахти кретена съм направо ме е срам от себе си
![]()
Какво да направиш ли? Единият вариант е да станеш "експерт" по форумитеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Но... майтапа на страна, проблема ти явно е сериозен за теб и е нормално.
Имаш варианти. Може примерно преди да почнеш да се натискаш с нея да си удариш някъде една чикия и да отпуснеш напрежението.
Главното е психическата ти нагласа. Просто се отпускай не мисли само за това и ще потръгнат нещата. Пък и тя ако не е някоя патица ще те разбере в първите моменти а после нещата ще си дойдат на мястото.
Все пак не съм голям капацитет по ерекцията. Има тука и по-наясно хора очаквам да се поровят в Интернет и да ти кажат. На мен не ми се рови нещо и казвам това което общо взето зная.
Успех!![]()