Moderated:Как толкова истински се разкривате пред приятелите
abe hora, imam edin problem i ne zn kak da go razre6a- ne moga da spodelqm! kogato izlqza i priqtelki az ne samo deto ne spodelqm ami i nqmam mnenie za po4ti ni6to! ne zn kakvo me e nakaralo da se zatvorq taka kato izpla6ena mida v 4erupkata si, no 6te s1m vi mn blagodarna ako mi kajete kak tolkova istinski se razkrivate pred priqtelite si. naistina se nujdaq ot pomo6t! predvaritelno vi blagodarq
Според мен това да не споделяш с приятелите си всичко, да не се разкриваш пред тях е много хубаво! Казвам го от личен опит, защото, когато разголиш душата си пред някой, после този някой може да те предаде, дори да ти казва, че е най-добрият ти приятел... Когато избягваш да споделяш няма възможност да бъдеш наранен! Излизай с хората, общувай си с тях, но не повече!
Но ако наистина си мислиш, че това да разкриваш всичките си тайни пред приятелите си е хубаво-еми, тогава се постарай, когато се сетиш, че искаш да споделиш нещо с някого, вместо само да мислиш, направи го! Не е толкова трудно...
Nai napred razberi dali priqtelkite sa ti istinski ili ne...ako smetne6 4e stavat za priqteli po4ni da im spodelq6 i se draj po otpusnata s tqx,v kraq na krai6tata za tova sa priqtelite....