- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някога помисляли ли сте си да изневерите?
Зна4и всъщност въпросът ми е много обширен - изобщо помисляли ли сте си да изневерите на гаджето някога и по някаква при4ина? А имали ли сте такова желание? В смисъл примерно виждате някоя готина девойка/мом4е и се усещате 4е си мислите как с удоволствие бихте преспали с нея/него и колко много ви възбужда. Или докато правите секс с гаджето да мислите и да си представяте 4е сте с някой друг?
Сори, ако ви се стори тъпа темата ама винаги съм искала да знам дали дори да твърдиш 4е супер много оби4аш някого няма да ти се прииска в даден момент да си с няког друг.
eстествено даже съм го праилтрябва си разнообразие бе
Докато имах приятелка не съм й изневерявал, може да сът загледал някоя, но само това.
на всичките ти въпроси отговарям с ДА!
dokato imah edna donqkyde lo6a vryzka (dulga i seriozna no vse pak vyrve6e dobre) si mislih i imah vyzmojnostite da izneverq....ne go napravih ot syvest i li4ni principi - posle sujalih 6toto na men mi izneveriha. ako ne drugo pone ostanah 4ist pred sebe si i do momenta sym si takyv. sega6nata mi vryzka ve4e stana nai-dulgotrainata i dori da zagledam mislite mi ne otivat kym "seks". kolkoto do tva da si predstavqm drug dokato spq s priqtelkata si - tva e izklu4itelno typo + tva ne vijdam kak moje da se slu4i (li4no moe si mnenie i se otnasq samo za men). ne moga dokato pravq seks da se zaemam da si predstavqm nqkakva vyobrajaema partniorka dokato gledam v o4ite na priqtelkata si ( a i ne iskam de...). na zadna moje bi bilo po-lesno da si predstavq....no edva li. kakto ve4e kazah - "a i ne iskam".
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
На 15 бях,когато срещнах любовта на живота ми.Адски много го обичам и само него желая.Никога не съм си помисляла да изневеря,а още по-малко бих го направила.НИКОГА!Ами не съм искала да спя с никой друг,нито съм си прадставяла такова нещо.Просто за мен той е перфектното момче и друг не ми трябва и не желая.
Правил съм го,но винаги заради това,че връзката не върви. Винаги е следвала раздяла. А и аз не мога да лъжа - ще си кажа всичко,което крия или тя ще го зикопчи. Не си е работа тва...
ne si e rabota....iznevqrata e glupost. 6tom si trugnal da jelae6 druga, ostavi priqtelkata i ne i pri4inqvai pove4e bolka kato i izneverqva6. ostavi q pa posle pravi kakvoto iska6....taka e spored men (principno)Първоначално написано от quench
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Първоначално написано от haheee
\/ \
/ \
/ \
/ но по някога ме е
от мен си
![]()
![]()
![]()
Ami az 4estno da kaja v momenta iskam da napravq ne6to s drugo mom4e,no puk mn me e strah ot tova kak 6te reagira priqtelq mi ako razbere ot nqkoi dr,no i da ne razbere az sama 6te si kaja za6toto po princip nemoga da kriq kakvoto i da eTa zna4i poznavam edno mom4e koeto mi haresva(az na nego su6to) toi iska da stane ne6to m/u nas no tova e nevuzmojno dokato hodq s moq pr,za6toto neiskam da luja i dvamata saotvetno ,za6toto nikak nqma da e hubavo nito za ediniq nito za drugiq
a da se celuvam primerno s tova mom4e i posle da ida pri pr mi i da napravq su6toto s nego spored men 6te e mn kofti
na momenti.Taka 4e i az neznam kakvo da pravq
![]()
Задължително ли е връзката да не върви, за да ти се прииска изневяра? Аз мислех, че много го обичам и сигурно е така. Паднах си по един друг, отсреща положителен отговор. Ква да направа - изневерих![]()
До преди това се виках, че изневярата е най-долното нещо, което можеш да причиниш на човека, когото обичаш ...
вече не знам.
Всъщност не сме ли важни най-много ние самите. Защото единственото същество, в което можеш да си 100% сигурен си самият ти. В това не се опитвайте да ме оборите. Повечето тук сте по-мънички и с не толкова богат житейски опит (не претендирам за кой знае каква зрялост) Рано или късно те предава някой и виждаш, че може ти да си вложил всичко, да си си мислил, че и отсреща е така, но накрая ...
![]()
![]()
Катигорично НЕ ! Много си обичам приятелката ,наистина много вече от 2 години сме неразделни и не мисля да заглеждам друга ! Прекалено много я обичам !!! И ако все пак някога се случи ,това означава че аз не я заслужавамНо съм сигурен че няма да стане,защото немога да Ви опиша колко силно я обичам
![]()
![]()
![]()
1.Ако говорим за чисто физическата изневяра(без да се влагат чуства),нямам нужда да го правя,аз получавам всичко в секса и нямам нужда от друг партньор.
2.Емоция също не бих вложила,обичам човека до себе си,а в сърцето няма място за двама едновременно.
Първоначално написано от koalka
много ясно .........
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Изневяра...ако е просто секс съм си го мислил, но не иза чувства и така нататък. Просто физическото привличане го е имало. Инъче не съм по изневерите. Когато съм с дадено момиче аз съм си с нея![]()
ами заглеждал съм се , даже съм се и замислял , но не съм изневерявал никога![]()
![]()
![]()
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
az sym pravila nqkoilko gafa... oralen sex vednyj i malko celuvane... moq razbra..... mn grubo be6e i adski mnogo syjalqvam... ne bih i pomislila da go napravq pak... slava bogu ot6e sym si s moq![]()
темата за изневярата е мн обширна!!! аз съм ЗА изневярата ама тя трябва да е чесназа изневерявам, но самофизиески
винаги логато изневеря на другия ден сама казвам на приятеля си
az naskoro izneverih na ve4e biv6iqt mi priqtel s po predi6niq i ne za6toto vrukata ne vurve6e ili ne6to drugo,a za6toto imah jelanioe da buda s predi6noto mom4e.izcepkata be6e tupa,za6toto mom4eto s koeto spah e mn blizuk priqtel na brata na moq biv6 ve4e priqtel.napravih si kefa,no sled tva skusah s vuprosnoto mi biv6o gadje za6toto 6te6e da e tupo da sum s nego.dokuto sum bila s edno mom4e sum si predstavqla 4e sum s drugo,no ne stava nomera,kato si s edin se naslajdavai na momenta i ne gi milsi drugite.ako e rekul gospod i s tqh 6te bude6
Когато съм гадже с някой момиче ( А за да е така значи Аз я харесвам обичам и уважавам + мн мн други неща) НЕМОГА и НЕМОГА да си помисля за друга. Гледам ги, но не виждам нищо виждам момиче.
Когато съм сам мога да преспя ис 5 момичета на един ден.
Изневярата е ужасно нещо и е способна да съсипе човек до там че просто ви е бедна фантазията
Не го правете
Обичайте се и бъдете щасливи един с друг
Ако ви дойде похотлива мисъл или желание не наранявайте човека до себе си
Винаги може да скъсаш с гаджето ако не испитваш нищо към него (то тогава и може да ти дойде мисъл за изневяра)
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Това е ужасно чувство, да искаш да изневериш и за съжаление и аз съм го искала, а не трябва, защото връзката ми се води сериозна и много пъти сме разговаряли, че ако ще изневерявам, нека да скъсам с него.Мислех си, че това е само моментно желание, понеже просто 5 месеца съм само с един човек и искам разнообразие, но тази мисъл още е в главата ми.Имала съм възможността, но сякаш предварителното чувство за вина ме спираше и все още ме спира.И явно просто ще ми остане като неосъществена фантазия.
Не. Не съм заглеждала друг, не ми е правил впечатление друг. Не ми е харесвал друг. Не съм могла и за миг да си представя, че го правя с друг. Останалите мъже не съществуват за мен. Поне не като обекти на чувства и интереси от моя страна. Дори не излизам с други момчета, освен с него. Единствените момчета, с които общувам са неговите приятели, когато сме на купон и ги виждам. Това е. А ходим от година и 2 месеца. Не искам да си помислям за изневяра. ГАДНО Е!
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()