.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Голям фен
    Град
    sf
    abe moeto moje da se nare4e iznevqra,no ne e suvsem taka,za6toto,kogato mu izneverih nie po4ti se bqhme razdelili. posle mu kazah i se okaza,4e ne samo az sum mu izneverila,no paralelno s tova i toi mi e kru6kal,no ne e imal doblestta da si go priznae.
    taka,4e-da,izneverih,posle mi be6e mn kofti,no go napravih samo po edna pri4ina-na nego ne mu puka6e za men i izob6to ne mi obru6ta6a vnimanie.

...

Честно казано, аз не схващам секса с друг като изневяра. Виж ако изневеряваш с чувства е друго, но ако просто преспиш с някой за едното удоволствие, не мисля, не намирам, че е изневяра.
    SY

Понякога съм си помислила когато ме ядоса, но прекалено много го обичам и не си представям да съм с друг надявам се и той да се чуства така заедно сме повече от 2 години с малко прекъсване! След раздялата го чуствам още по близък и не си представям да му изневеря или той на мен! Декември ще направим една година след раздялата и се надявам никой да не го помрачи!!!! [-o< [-o< [-o< [-o<

Фен
    Град
    София
    Помисляла-да,нооооо все още устисквам
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    nikoga ne sum si i pomislqla da izneverqvam puk kamo li da go pravq az i ne sum imala mn povodi ma vse pak...........ne

Ъ, да мисля за друг докато правим секс?

Лол.
    Ами не си мисля за друг, нито искам да изневерявам, нито пък съм го правила.
    Предполагам звучи глупаво, но когато се стигне до момента, в който се заглеждаш по други (и недай си Боже искаш да преспиш с тях), значи определено нещо във връзката ти липсва.
    Пък аз си обичам моя човек и той ми дава всичко от което имам нужда. Ебааати идиотката трябва да съм, за да се подигравам по този начин с чуждите чувства, а и със своите собствени също.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Повече от фен
    ...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    не само съм си го помисляла, ами съм го и правила
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Sofiq LOL!!
    ами да аз даже съм го и правила ама никфи угризения не ме гониха аз май съмчовек без никфа съвест ама ае са
    знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е

Да помисляла съм си го,но не бих го направила.Просто нямам нужда от някой друг
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Град
    sofiq
    na mene mi e mn 4udno kato nqkoi izneveri samo zaradi tova 4e na nego sa mu izneverili

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от simona.91
    na mene mi e mn 4udno kato nqkoi izneveri samo zaradi tova 4e na nego sa mu izneverili
    Отмъщение
    Първична рекация на първобитен индивид

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Град
    sofiq
    mi da taka e ama ni6to ne moje da se napravi

mi,kolkoto i gadno da zvu4i,da izneverqvala sum, i tqrbav da vi kaja ,4e nqma po-golqm adrenalin i trupka da pravish neshto zabraneno,tolkova e sladko i vuzbujdashto,dori v edna seriozna vruzka e nujno amlko fantaziq,kogato tq lipsva i togava se poqvqva tretiq 4ovek obiknoveno,no ako e dostatu4no silna i zdrava vruzkata tq si ostava takava,malka namesa ne e izlishna vupreki vsi4ko...

Град
    sofiq
    da be mn e nujno nqma 6to i ako ne6to se precaka i seriozniq ti priqtel razbere kakvo si napravila si4ko 6e se precaka zaradi nqkabo tvoe re6enie da ima malko adrenalin i to po takuv na4in

Мега фен
    Град
    SF
    Ами аз ли4но съм си помисляла да го правя с друг. Предполагам ако този въпросния друг и той е навит може и да не се удържа. Признавам, отвратително зву4и. И се 4увствам много гадно заради това, но не мога да си помогна.Повтарям си колко много си оби4ам приятеля и как сме заедно от година и половина и колко бих го наранила и все пак вле4ението към другия го има... И е силно. Не съм и подозирала 4е бих могла някога да оби4ам двама едновременно, но май така се полу4ава. Лошото е 4е ако изневеря и приятелят ми разбере ще скъсаме. А за другия ще си остана моми4ето с което прави секс една ве4ер, пове4е не.... Оф, оплитам се в собствените си мисли...

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ами аз ли4но съм си помисляла да го правя с друг. Предполагам ако този въпросния друг и той е навит може и да не се удържа. Признавам, отвратително зву4и. И се 4увствам много гадно заради това, но не мога да си помогна.Повтарям си колко много си оби4ам приятеля и как сме заедно от година и половина и колко бих го наранила и все пак вле4ението към другия го има... И е силно. Не съм и подозирала 4е бих могла някога да оби4ам двама едновременно, но май така се полу4ава. Лошото е 4е ако изневеря и приятелят ми разбере ще скъсаме. А за другия ще си остана моми4ето с което прави секс една ве4ер, пове4е не.... Оф, оплитам се в собствените си мисли...
    mi 6e skysate da. 4isto i prosto 6toto ne go zaslujava6. kat trygva6 da izneverqva6 pone otidi i mu kaji posle ili NAI-dobre o6te predi da si go napravila skysai s nego i togava hodi se eb*6 s drugi. momi4etata gram syvest nqmate, ma GRAM 6tom iskate da takovate drugi (nqkoi zaradi adrenalina - smqh) i tova da si ostava nerazkrito i da si hodite s priqtelq sqka6 ni6to ne e stanalo....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Град
    sofiq
    suglasna sum

Мега фен
    Град
    SF
    Е, де! 4акайте, не ме плюйте. не съм изневерила на никого все още. Някви супер съвестни се оказахте вси4ките./..

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Е, де! 4акайте, не ме плюйте. не съм изневерила на никого все още. Някви супер съвестни се оказахте вси4ките./..
    ponqkoga samata misal e dosta po-gadna ot tova da otide6 i da go napravi6 s nqkoi. i ne naprotiv - daje mnogo malko sa syvestnite (za syjalenie).

from One tree Hill
    Guest
    Правил съм го, но имаше две причини връзката не ми вървеше, а пък момичето, с което изневерих беше адски готино но и тя си има сериозен приятел. И не може да стане нещо по сериозно. Сега, пускаме си погледи от време на време и само това е

Супер фен
    Разбира се,че ми се е случвало и съм го правила,даже прекалено често го правя.Няма момче,на което да не съм изневерявала,просто защото не искам за момента сериозна връзка.

Фен
    Град
    Майна town

ABSOLUT™ ft Cappy Apple.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    От подобно постъпка съм си патила много тежко . Не бих си го и помислила сега . За мен има един-единствен и това е приятелят ми . Няма да помисля за друг , докато съм с него .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Разбира се,че ми се е случвало и съм го правила,даже прекалено често го правя.Няма момче,на което да не съм изневерявала,просто защото не искам за момента сериозна връзка.
    i ti kat ne iska6 seriozna vryzka zna4i li tva 4e trqq tva da go pri4inqva6 na mom4etata do sebe si ?

6e si zadurja dumite tozi pyt. te sa qsni

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си