- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някога помисляли ли сте си да изневерите?
abe moeto moje da se nare4e iznevqra,no ne e suvsem taka,za6toto,kogato mu izneverih nie po4ti se bqhme razdelili. posle mu kazah i se okaza,4e ne samo az sum mu izneverila,no paralelno s tova i toi mi e kru6kal,no ne e imal doblestta da si go priznae.
taka,4e-da,izneverih,posle mi be6e mn kofti,no go napravih samo po edna pri4ina-na nego ne mu puka6e za men i izob6to ne mi obru6ta6a vnimanie.
Честно казано, аз не схващам секса с друг като изневяра. Виж ако изневеряваш с чувства е друго, но ако просто преспиш с някой за едното удоволствие, не мисля, не намирам, че е изневяра.
SY
Понякога съм си помислила когато ме ядоса, но прекалено много го обичам и не си представям да съм с друг надявам се и той да се чуства така заедно сме повече от 2 години с малко прекъсване! След раздялата го чуствам още по близък и не си представям да му изневеря или той на мен! Декември ще направим една година след раздялата и се надявам никой да не го помрачи!!!!![]()
![]()
![]()
[-o< [-o< [-o< [-o<
Помисляла-да,нооооо все още устисквам![]()
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
nikoga ne sum si i pomislqla da izneverqvam puk kamo li da go pravq az i ne sum imala mn povodi ma vse pak...........ne
Ъ, да мисля за друг докато правим секс?![]()
Лол.
Ами не си мисля за друг, нито искам да изневерявам, нито пък съм го правила.
Предполагам звучи глупаво, но когато се стигне до момента, в който се заглеждаш по други (и недай си Боже искаш да преспиш с тях), значи определено нещо във връзката ти липсва.
Пък аз си обичам моя човек и той ми дава всичко от което имам нужда. Ебааати идиотката трябва да съм, за да се подигравам по този начин с чуждите чувства, а и със своите собствени също.
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
...
не само съм си го помисляла, ами съм го и правила![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
ами да аз даже съм го и правила ама никфи угризения не ме гониха аз май съмчовек без никфа съвест ама ае са
знАм чЕ нЕ сЪъм идЕАлнА.. прЕцАкЪъш лИ мЕ прАиш грЕшкА тОтАлнА: акО оБичАм оБичАм дОкрАй.:. нЕ мЕ поЗнАъЪш пО хУу сИ трАй:жИвЕя кАктО сИ иСкЪъм и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е
Да помисляла съм си го,но не бих го направила.Просто нямам нужда от някой друг
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
na mene mi e mn 4udno kato nqkoi izneveri samo zaradi tova 4e na nego sa mu izneverili![]()
ОтмъщениеПървоначално написано от simona.91
![]()
Първична рекация на първобитен индивид![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
mi,kolkoto i gadno da zvu4i,da izneverqvala sum, i tqrbav da vi kaja ,4e nqma po-golqm adrenalin i trupka da pravish neshto zabraneno,tolkova e sladko i vuzbujdashto,dori v edna seriozna vruzka e nujno amlko fantaziq,kogato tq lipsva i togava se poqvqva tretiq 4ovek obiknoveno,no ako e dostatu4no silna i zdrava vruzkata tq si ostava takava,malka namesa ne e izlishna vupreki vsi4ko...
da be mn e nujno nqma 6to i ako ne6to se precaka i seriozniq ti priqtel razbere kakvo si napravila si4ko 6e se precaka zaradi nqkabo tvoe re6enie da ima malko adrenalin i to po takuv na4in
Ами аз ли4но съм си помисляла да го правя с друг. Предполагам ако този въпросния друг и той е навит може и да не се удържа. Признавам, отвратително зву4и. И се 4увствам много гадно заради това, но не мога да си помогна.Повтарям си колко много си оби4ам приятеля и как сме заедно от година и половина и колко бих го наранила и все пак вле4ението към другия го има... И е силно. Не съм и подозирала 4е бих могла някога да оби4ам двама едновременно, но май така се полу4ава. Лошото е 4е ако изневеря и приятелят ми разбере ще скъсаме. А за другия ще си остана моми4ето с което прави секс една ве4ер, пове4е не.... Оф, оплитам се в собствените си мисли...![]()
mi 6e skysate da. 4isto i prosto 6toto ne go zaslujava6. kat trygva6 da izneverqva6 pone otidi i mu kaji posle ili NAI-dobre o6te predi da si go napravila skysai s nego i togava hodi se eb*6 s drugi. momi4etata gram syvest nqmate, ma GRAM 6tom iskate da takovate drugi (nqkoi zaradi adrenalina - smqh) i tova da si ostava nerazkrito i da si hodite s priqtelq sqka6 ni6to ne e stanalo....Първоначално написано от SINDEL
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Е, де! 4акайте, не ме плюйте. не съм изневерила на никого все още. Някви супер съвестни се оказахте вси4ките./..![]()
ponqkoga samata misal e dosta po-gadna ot tova da otide6 i da go napravi6 s nqkoi. i ne naprotiv - daje mnogo malko sa syvestnite (za syjalenie).Първоначално написано от SINDEL
Правил съм го, но имаше две причини връзката не ми вървеше, а пък момичето, с което изневерих беше адски готино но и тя си има сериозен приятел. И не може да стане нещо по сериозно. Сега, пускаме си погледи от време на време и само това е
Разбира се,че ми се е случвало и съм го правила,даже прекалено често го правя.Няма момче,на което да не съм изневерявала,просто защото не искам за момента сериозна връзка.
i ti kat ne iska6 seriozna vryzka zna4i li tva 4e trqq tva da go pri4inqva6 na mom4etata do sebe si ?Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
6e si zadurja dumite tozi pyt. te sa qsni