- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Искате ли униформи?
Искате ли уноформи като поличка блузка и ботуши или при мом4етата дънки риза и др. Та искате ли?
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
ako uniformata e nqkoq kasa sexy poli4ka s nqkoe potni4e ili bez potni4e :P 6e iskam estestveno
Чак курвенско не. По скоро съм съгласна на униформа дънки и отгоре някаква тениска, с името на даскалото примерно. За през зимата по-дебела блузка... нещо такова, но малко по-спортно, не като тея които съм виждала... Готини са, обаче са много официални.
mn qsno 4e iskam \/ mn 6e e qko vs nekvi ednakvo oble4eni
nai 6e e hubavo s poli4ki ama ne mn kusi i nekva bluzka qka takava i kecki![]()
![]()
nqa li da e qko,a?
se pak po ne6to trqq se li4i 4e sme u4enici,a i taka 6e e po lesno za decata koito nqmat pari za drehi![]()
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
Еми искаме баце, ама май само със искането ще си останем....Съмнявам се да бъдат както преди мен хората казаха, но ще стават все пак за носене......
vie chuvate li se. da q izgora taq uniforma i da tancuvam okolo neq kofeiiki nad gavrata
tvurdo protiv 6tot ako gi vuvejdat 6e vi vuvedat kato v ukraina i kazahstan (v ukraina sum u4il 2 godini v kazahstan 1) a tam beha super 6it, pantalon, riza, sako, vratovruska i obufkipri momi4etata nekfa umrela pola (dulga) riza vratovruzka i sako, predpolagam 4e nikoi ot vas ne bi iskal takiva uniformi
Ами аз съм повече против,защото е много тъпо да си всеки ден с едно и също,което ти писва адски бързо.В някои училища в България вече ги има.Така се обезмисля донякъде купуването на дрехи.И си съвсем еднакъв с всички.Но гледам на нещата от друга страна,също.Представете си,че сте социално слаби и нямате пари за дрехи,по-добре е с униформи нали?И съм за,и съм против.Пък и не мислиш и всеки ден за дрехи,ако нямаш много дрехи.
Еднаквостта на дрехите едва ли прави умствено и душевно другите еднаквиПървоначално написано от babi_girl
![]()
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
NE!!!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
НЕ НЕ НЕ !
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Аве не искам ама верно,че за тея,които не могат да си позволяват много дрехи, е много добър вариант.Пък и вкрайна сметка даскалото не е за да се изфукаш с дрехите си,нали?(всъщност май е)
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
az s1m ZA.samo 4e da sa nekvi po qki4kia p1k i moje da e samo nekva bluzka koqto da moje6 da svali6 sled daskalo.i za razli4nite klasove da sa s razli4en cvqt ili ne6to takova.mislq 4e 6e e mn interesno
e iskam da ama botushi i pola ... ne ..
разбира се че против..ще ме види някой познат и после ше ме ебава целия квартал..айде моля ви се..
Не искам униформа!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
ne, ne sam saglasna s tiq uniformi.......dano ako slagat da e sled 2 godini![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
бъш последната година никак не ми се носи каквато и да било униформа![]()
Зависи какви са униформите....но по-скоро не![]()
Сегга ,съжалявам колкото и да е добър подход за възпитание и ученолюбие и тн.,ако ме облекат като бабичка,примерно, няма д стъпа в даскалото даже и всички момичета да са така"изтупани"![]()
Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974