- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сест и живот
kakva 4ast zaema za vas seksa i dokolko vajen e toi vav jivota vi
обичам секса. Но мраза фукльовци дето уж са супер бройкаджии пак...всъщност само с броенето се справят. Обичам секса и защото мога да "подскажа" какво искам - все пак говорим за всеобщо удоволствие иначе ще стане тварде тъпо и безсмислено, ако и аз и партньорът ми не сме наясно какво искаме
СЕКСЪТ Е УДОВОЛСТВИЕ![]()
УДОВОЛСТВИЕТО Е НАСЛАДА ОТ ЖИТОТА![]()
А, НАСЛАДАТА ПЪЛНОЦЕННО ИЗЖИВЯН ЖИВОТ![]()
What about the world today
What about the place that we call home
We’ve never been so many
And we've never been so alone
секса не е нещото без което ще умра, но е нещото без което не мога да живея![]()
Не грае особено важна роля. За мен секса е...не знам точно.Мисля за него, искам го, но се ограничавам в практикуването му![]()
Мастурбирам много често,правя любов с приятелката ми,когато не сме скапани от деня. Поне 40% от времето ми през деня.
Много често мисля за секс.Да кажем,че една връзка без секс няма да просъществува дълго.Поне няколко пъти на месец трябва да го правя,разтоварва ме.![]()
О, ами не е толкова важен колкото да се оби4каме с моя мъжНо и без него не може. Не знам, аз ли4но не издържам пове4е от седмица без секс 4естно казано. И ако приятелят ми го няма или няма възможност да го правим се прибягва и до подръ4ни средства
Но пове4е от седмица без оргазъм тотално ми скапва настроението
Много важен. Без секс ставам зъл. На третия ден без секс не се търпя.Първоначално написано от Анонимко
Огънят е добър слуга и лош господар.
Странен въпрос, това е все едно да отдавш важност на дишането или на храненето. Ако можеше без тях, нямаше да ги има...
SY
Секса е важен
Отговори "секса нее толкова важен" са смешни
Аз лично се радвам приятелката ми да е винаги задоволена както и Аз
Без секс затормозваш себе си и организма си
ммда.. секса е важен
Ся дали ще е често много често по рядко не е толкова важно
Важното е да го правиш щом ти се отдаде възможност(говоря за тези които си нямат гаджета)
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
секса е важно нещо,но при мен не е на 1 място
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla