.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    fake
    Guest
    ...и двете
    тая вечер ще се попикая от смях

Guest

Re: dori i ne znam zashto go pisha tova...

Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]otstrani ot ednata strana ima takiva steni jelqzni (kato tezi kogato pravqt remont)

Лелелеллеле

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...

Цитирай Първоначално написано от Joey Tempest
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    някакъв гол мъж на около 30 дойде да си прави чекии пред нас, та даже и свърши, баси ужаса...
    А вие, кво направихте? Само стояхте и го зяпахте, докато свърши?
    Ми всъщност най-забавното е, че мойта приятелка започна да му вика - "Как не те е срам да ходиш гол? Веднага отивай да се обличаш! Ще се обадим в полицията..." и тоя започна да бяга и си се качи в колата след като свърши. Даже записахме номера на колата му - некъф кюстендилски номер. Ей аз много се отплеснах нещо...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    Град
    до тебе...

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]zna4i eto kakvo mi se slu4i v4era ... kum 5 4aasa otivam az v edna sau4eni4ka da pravim edna risunka... i po putq (nali az minavam po carskite putishta..) to4no tova se slu4i na bulevarta otstrani ot ednata strana ima takiva steni jelqzni (kato tezi kogato pravqt remont) i otzad gledam az edin 4ovek bukvalno kazano si "bie 4ikiii" malko se postresnah a tova koeto mi napravi vpe4atlenie be6e 4e 4oveka be6e okolo 30 godini i dobre oble4en ne nqkukuv koito se vijda 4e nqma pari i rovi iz bokluka dnes otnovo go vidqh be6e s nqkakuv negov priqtel i govoreha toi be6e oble4en dobre i me pogledna i kato 4e li se seti v4era kakvo e stanalo... ta za4udih se 4e ima i takiva hora vie kakvo mislite po vuprosa ?
    е Ани кво се чудиш и преди ни се е случвало преид като бяхме в парка...?? същата история или аз като бях с две приятелки на ДЕТСКАТА площадка и видях един млад мъж около 20-24 мак. пак да си бие чикии представете си пред децата на площадката божее..
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Цитирай Първоначално написано от piFka_LP
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]zna4i eto kakvo mi se slu4i v4era ... kum 5 4aasa otivam az v edna sau4eni4ka da pravim edna risunka... i po putq (nali az minavam po carskite putishta..) to4no tova se slu4i na bulevarta otstrani ot ednata strana ima takiva steni jelqzni (kato tezi kogato pravqt remont) i otzad gledam az edin 4ovek bukvalno kazano si "bie 4ikiii" malko se postresnah a tova koeto mi napravi vpe4atlenie be6e 4e 4oveka be6e okolo 30 godini i dobre oble4en ne nqkukuv koito se vijda 4e nqma pari i rovi iz bokluka dnes otnovo go vidqh be6e s nqkakuv negov priqtel i govoreha toi be6e oble4en dobre i me pogledna i kato 4e li se seti v4era kakvo e stanalo... ta za4udih se 4e ima i takiva hora vie kakvo mislite po vuprosa ?
    е Ани кво се чудиш и преди ни се е случвало преид като бяхме в парка...?? същата история или аз като бях с две приятелки на ДЕТСКАТА площадка и видях един млад мъж около 20-24 мак. пак да си бие чикии представете си пред децата на площадката божее..
    dam i ti be6e vinovna za tova pomnishli

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си