.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    Лудата!
    Guest

Бягането от даскало

Винаги ми е било много интересно дали бягате от час но не за няколко часа ами за по цял ден та дори и повече?и дали ващта класна се обажда вкъщи да докладва на родителите ви за това(шото мойта прави точно така)Как бихте постъпили в такъв случай?И.......случвало ли ви се е ваще да разберат че не сте били на даскало и как реагираха?как се оправдахте?

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)

Re: Бягането от даскало

Цитирай Първоначално написано от Лудата!
    Винаги ми е било много интересно дали бягате от час но не за няколко часа ами за по цял ден та дори и повече?и дали ващта класна се обажда вкъщи да докладва на родителите ви за това(шото мойта прави точно така)Как бихте постъпили в такъв случай?И.......случвало ли ви се е ваще да разберат че не сте били на даскало и как реагираха?как се оправдахте?
    Аз бягам интелигентно.Или целия ден, или не бягам..Имам кочан бележки със печат.Другото се попълва.На мене класната ми е страшен пич и никога не би звъняла за отсъствия..тя самата ни извинява половината дневник...
    Но ако се обади вкъщи и каже на майка ми..как бих постъпил..няма как, ще си понеса последствията...

Guest
    mi nie s edna priqtelka bqgame ob6to vzeto ili za po cql den ili dori za cqla sedmica....klasnata e mn zle i iska da i se objda roditel...nie prosto si imame po edin priqtel,koito se objda ot imeto na tati i kazva 4e sme bolni...i taka klasnata ne se osumnqva dori

Еми ако трябва да съм честен свивам от даскало и то доста често... но давам бележки на класната за които наще не знаят и проблеми няма...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Супер фен Аватара на Qnchety
    Мен никога не ме е влечало бягането от училище и не съм бягала, защото не искам да разочаровам родителите си или да повтарям !!!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Мен никога не ме е влечало бягането от училище и не съм бягала, защото не искам да разочаровам родителите си или да повтарям !!!
    Пхахахахахахахаа
    Я ми кажи..Представи си следната ситуация:
    целия клас решава да си тръгне. Ти разбира се ще останеш, за да не разочароваш родителите си, нали?

begax 2 pati minalata godina za da pu6a no direktora me vidia s cigarata i mi predloji da izpu6im po edna niakoi pat xa xa
    Дъ бест аватар от галерията

Мега фен Аватара на koalka
    Ами аз не бягам по принцип,много рядко,само ако целия клас бяга.Но класната ни е много готина и ни извинява отсъствията.

Ами има всякакви класни!Но повечето хора бягат без причина.И аз съм бягала,примерно нямам домашно тоя час или не съм учила.А има и такива които бягат всеки ден и то само и само да седят 7 часа в кафето на по-едно кафе!Пълна простотия

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    В 9-ти клас по едно време не бях ходил около 1 месец, беше много не приятно след това. Пратиха писмо, наще ми се поскараха и това беше.

Но какво да се прави така е като си се запалил по играта Диабло.

Сега почти не се случва това да избягам от час, но днес имам отсъствие защото нашия клас имаше мач и трябваше да викам.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Оооо да. Бягала съм и продължавам да бягам. При нас в цялото даскало практиката е: пишем си молбички от родител и ни извиняват отсъствията. За подписа на родителя - хващаме някоя приятелка и тя го копира от бележник. Класните ни са наясно, че някои от бележките са фалшиви. Някои правят проблеми, но спец. моя ... хм .. ами всъщност той ни подхвърли идеята за такива бележки, така че няма проблеми . А на нашите казвам, че съм имала свободни еди си колко часа и не ми се е седяло да карам последен час с 3 часа преди това свободни и естествено казвам, че съм си написала молба от името на родител или направо моля майка ми да ми напише една молба и всичко е тип-топ.
    Мали с тези схеми ми е много чудно как съм една от отличничките в класа. :P

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Ами бягам си от училище, понякога от някой часове, понякога по няколко дни или седмица. Почивка си давам от време на време.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Рядко се е случвало да бягам за едната глупост. Просто предупреждавам, че няма да вляза или, ако ще бягам, ще е от последния час .. за да се прибера в нас или ще се успа за първия, но това с първия рядко се случва. Общо взето съм си редовна единадесетокласничка

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ами аз не бягам по принцип,много рядко,само ако целия клас бяга.Но класната ни е много готина и ни извинява отсъствията.
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Мм..дам..случва се да бягам..или с целия клас или поне с още няколко момичета... Майка ми даже ми пише извинителните бележки... Тя пише и на брат ми.. А иначе класната не се обажда на родителите ми (не защото е готина и печена!!!) но аз им казвам че не съм била в някои час и ми трябва извинителна и те ми я пишат

Мега фен Аватара на iiirish
    при нас винаги е било разпуснато и сме бягали когато и както си искаме без последствия. но тия проклети наредби точно последната година ни хванаха сега при 5 неизвинени и ти спират стипендията и малко си правим сметка

Guest
    Не бягам! Даже в 8ми клас ме мразиха всички,щото им съботирах бягствата Сега са се научили и дори не се пробват вече

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    при нас винаги е било разпуснато и сме бягали когато и както си искаме без последствия. но тия проклети наредби точно последната година ни хванаха сега при 5 неизвинени и ти спират стипендията и малко си правим сметка
    ммм ... в моето училище на 4 отсъствия вече нямаме право на стипендия... и това е от години. Чувствам се прецакана

Фен Аватара на titin4eto
    Град
    В реалността и фантазиите.

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    Аз бягам интелигентно.Или целия ден, или не бягам..Имам кочан бележки със печат.Другото се попълва.
    Добре де, ма от къде взимаш печата, ако не е тайна де ... Шото аз си имам бележки и то и болестта е лесна, ма не знам от къде да взема подписа ... иначе рядко бягам, ако няма съществена причина, а и не ми се ще заради 5 отцъствия да ме лишат от стипендия, за която съм се бъхтила цяла година... е, друг е въпросът ако имам мед. бележки
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е, когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Цитирай Първоначално написано от Лудата!
    Мойт класна не се оплаква Поне за сега ,де
    Миналата година ми беше наложено наказание и мама трябваше да ходи в даскало.Аз и казах ,че такова,нали... учителите са откачени и не съм виновна и съм ги натрупала от закъснения и тя вика:Добре ,внимавай занапред.... даже не ме смъмри
    Ако искаш да участваш в поп група-кликай смело тука:http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=57974

Супер фен
    Миналата година бягах редовно.Ама са часовете са купони нема за кво
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Веднъж цяла седмица не ходих на даскало без да знаят на6те!
    Представете си колко неизвинени натрупах!
    НЕ, на6те не разбраха (аз се погрижих за тва...)
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Голям фен
    Град
    Разград
    vsichki v nashiq klas sa e***i smotanqcite-na nqkolko pyti uj da bqgame celiqt klas i vse shte se nameri nqkoi koito da ne iska! ili celiqt klas-ili nikoi!
    ...TaKe mE In YouR ArmS...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    миналата година заради тогавашното си гадже не съм ходила 2-3 пъти на даскало..
    първият път той беше болен и исках да отида да го видя докато няма никого у тях
    вторият вече бях втора смяна, а той първа и исках да ходим на билярд и не ходих на даскало
    третият не помня причината
    бягала съм както от 1-2 часа, така и за цели и наще на разбраха тогава
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Веднъж избягах цял ден от даскало заради rush_girl и никои не разбра накрая на годината нямах нито едно отсъствие
    miscellaneous_370.gif

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си