- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Vejdi!!!
Абе, мааму стара. Напих се, или по-скоро ме напиха и ми обръснаха веждите. Някаква идея кво да правя, с кво да ги "нарисувам", защото така изглеждам като невменяем,
П.С Имам дълга коса, представете си как изглеждам![]()
Или кажете някакъв тоник, да порастът по-бързо, ебах му майката, голямо ебаване ша пада!
OMFG!
само мога да ти кажа че пиенето не е за деца и хора без мярка...![]()
![]()
това е ебавка![]()
абе глупости.. според мен не е ебавка и на един приятел са го правили.. после приличаше на извънземноПървоначално написано от the_o.c_girl
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Narisuvai gi s cheren molivMnogo shte si sexy..Trqbva da chakash da si porasnat
перкай си така и да не ти пука.
Именно...така или иначе нищо не можеш да направиш по въпроса. Чакаш докато ти порастнат. И един съветПървоначално написано от WILD__BOY
НИКОГА НЕ ЗАСПИВАЙ ПО КУПОНИ!
Това с веждите е най - малката беля.
баси бездарния човек
емии ще ходиш с очила ..
Купи си молив за вежди....Ще стои много гейско, но...да ти е за урокДруг път да не се напиваш
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
axaxaxxa
Ne izlizai dokato ti poniknat novi![]()
Ima6e edin epizod ot malkylm i ... frensis vze markera i zapo4na da si risuva vsi4ko lipsva6to![]()
Хахахаха брутално гаден номер. Златно правило си е да не се заспива на купон... Шляпай си тъй, кво ти пука. Утре и аз може да обръсна мойте да ти правя компания![]()
![]()
Може да си купиш очила за под водаа....мн ще си оригинален и изобщо няма да ти се виждат веждите,даже ако не си харесваш носа и той няма да се вижда...хяхахахях
Няма какво друго да правиш,освен да чакаш да пораснат (:
Ужас,на мен ми е смешно,ама хич не ми се ще да съм на твое място
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Ахахахаха
Сори,ама ми е смешно,не мога да се сдържа![]()
Както и да е...наистина няма какво да напаравиш особено много...нещо помня,че хининовата вода засилва растежа,пробвай.
Молив...пфффф по-добре ще е изобщо без вежди от колкото с молив.
Вземи си някакви големи очила(ЕСТЕСТВЕНО не чалгарски)защото ще си като педерас.Или си вземи лента/кърпа и си я връзвай на челото(като я съобразиш със стила на носене,за да не си като метъл с розава тениска,или чалгар с шипове).А и кърпа на дълга коса седи супер яко според мен![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
е какво толкова,с едни вежди не свършва света.. ше пораснат за две седмици напълно, спокойно
ходи си така и да не ти пука
алелуя.
emi osven da izchakash sedmica,dve da porasnat ne vijdam kakvo drugo moje da se napravi ...no tova ne trqbva da te pritesnqva
![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
ходи само в лозенец, там си е доста разпространено, казва му се мамба,но освен и веждите се обръсва и главата....
ti sega bazikash li sene 4e neshto oba4e ako gi narisuvash shte stane oshte po smeshno (ili pone na men taka mi e dosta po smehsno)
![]()
bratle ubii go teq deto sa ti storili tva![]()
![]()
Дъ бест аватар от галерията
ahxaxahxauauxa mn zlobnata sa ta podredilikupi si izkustveni i si gi zalepi :P axx
..impossible...
...is nothing...
До 2-3 дена трябва да пораснат![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka