- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам те мило :) повече от всичко на света
И след 4 години още сте заедно .. колко милооооо!!!![]()
Все така да продължавате ..![]()
Е страхотноПожелавам ви още много да сте щастливи заедно
![]()
Това какво общо има с косата ми ?![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Нали и мен ми се пълни душатаПървоначално написано от Amy_Lee^89
И аз ви пожелавам още много любов
![]()
ее супер,пожелавам ви да се обичате все повече и повече![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
дано момчетата като тебе са повече ... евала![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Прекрасно е.. това, което пишеш.. а навярно и чувстваш. Не е истина как любовта превръщша една толкова проста рима във нещо безценно. И на снимката сте много сладки, ей !! Много да се обичате.![]()
ПП:Още 2 години и половина и ви настигамее ..![]()
Еха супер..любов любов. Да сте живи и здрави и да се обичате много много и да успявате да понасяте всички трудности и да се справяте с тях и всичко останало заедно.![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Скоро очакваме стихотворението: "Мразя те тъпа курво!".![]()
![]()
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Изключително глупаво бих се чувствала, ако приятелят ми тръгне да пуска общите ни снимки по разни форуми и да пише стихотворения, които да се четат от сульо и пульо. Губи се интимността в цялата връзка.![]()
"Обичам те милоповече от всичко на света"
и това ще мине
Боже,колко хубаво ми стана като прочетох тази тема и като видях,че е от 2006та и на следващата страница видях,че си написал,че още сте заедно...евала!
Пожелавам ви цялото щастие на света и най-бурната и незабравима любов и толкова прекрасни моменти,изпълнени с прекрасни чувства,колкото е красиво самото стихотворение.
страхотно е...желая ви да се обичате все така![]()
Евала, още сте влюбени както в началото??? Трябва да ни предадеш ключето от разковничето. Как аджеба го правите? Как задържахте любовта?Първоначално написано от dready
Аз не мога да задържа една любов повече от 3 месеца. Просто се изпарява. С последния ходихме 9 месеца и я докарахме дотам, че едвам понасяхме присъствието на другия.
Кажи ми, автора, моля ти се, че наистина не мога да си отговоря сама на тези въпроси.
Компромиси е ясно, че се правят нон стоп, но как не си омръзнахте?
Pojelavam vi vse taka da se obichte...![]()
![]()
![]()
Явно с времето хейтърите стават повече и повече
Тежат ми много, ама нямаш си представа колко много.
Добре че съм широко скроен с отворена връзка, че ако бях като теб щях да се самоубия.
Явно и в дотата си същия бот, както и в живота, но ти е простено. Всеки получава това, което заслужава, явно ти си едър рогат добитък, но се свиква с времето, просто почваш да си говориш с хората на "баджо"
Кви хейтъри, от 10 години сте заедно, а детето ви е на 3 години. Значи след 7 години мъка е решила да се наведе пред някой друг, който да я заплоди.
Как не се бях сетил, лелееее дететто не е от мен РАЗВОД. Утре идвам при теб на брега на отчаянието и ще хленчим и хейтваме заедно. Така пресметнато 10 години 7 години много яко изглежда, но все пак това е риска да си вземеш млада жена, чакаш да завърши образованието си, но нищо ти ще си намериш някоя навеждаща се и няма да останеш без деца, което е добре защото такива като теб по-добре да не се размножавате, и без това сте много.
ДНК тест направил ли си ?
Нея в училище здраво са я пълнили, ако си вярваш, че само с теб е била, значи си пълен идиот.
Човек, наистина трябва да промениш мисленето си, живота е доста по-приятен. Знаеш ли много пъти съм си мислил, дали не ми изневерява, ала бала, но наистина не ми пука, не и следя смс, обаждания и пр. Знаеш ли защо, защото когато се прибера в нас ме чака истинското щастие. Усмихната жена, която поддържа дома блестящо, гледа си детето и мъжа перфектно, грижи се уюта в нас да е осезаем. Чакаме още едно прекрасно дете, игриво и закачливо, което няма търпение да се прибера, дай Боже още такива деца. И когато сложа на везната всичко което имам срещу евентуална изневяра, ами просто няма как да стане приателю. От мен запомни едно: Пази се от душевната изневяра, много по лоша е от физическата. Надявам се с времето да се промениш, защото с това си мислене не те чака нищо хубаво. Най-малкото ще пропуснеш истинския човек за теб. Успех и спри да хейтваш.