.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 67
    ребека джо
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gaming
    Личното ми мнение е, че щом си женен - секс трябва да правиш само вкъщи. Но хора всякакви.
    горкичкия, колко е наивен все още

може да питате мама и тате, ако искат да си признаят, ама правичката да ви кажа, след прехвърлянето на 10 години брак, се единя ше кръшне, а най-често и двамата.

горките деца, какви сте идеалисти все още...

Гостенка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Виж кво, един истински мъж ако е жив и здрав на 80 да може да го дигне пак ше те гледа както крава гледа идващ влак!
    Е за тва става въпрос-защо не си гледа неговите връстнички,а мен,защото уточних,че са по-големи от баща ми!
    ти малоумна ли си или да!? как ше гледа неговите връстнички бе? некви лелки с по три корема дето последното определение за тях е.. секси.
    нормално е всеки мъж, от 15 до 75 и т.н. да заглежда и да пожелава, къде в мислите си, къде и реално млади 20тина годишни жени.

от Марс ли падате?

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ребека джо
    Цитирай Първоначално написано от Gaming
    Личното ми мнение е, че щом си женен - секс трябва да правиш само вкъщи. Но хора всякакви.
    горкичкия, колко е наивен все още

може да питате мама и тате, ако искат да си признаят, ама правичката да ви кажа, след прехвърлянето на 10 години брак, се единя ше кръшне, а най-често и двамата.

горките деца, какви сте идеалисти все още...
    donqkyde da, no ne vseki 4ovek kato se ojeni/omuji v posledstvie trygva da kry6ka. i po-dobre da sa idealisti ot kolkoto ot sega da si kazvat kak kat sa ojenqt 6e hodqt da ebat nalqvo i nadqsno. tyi 4e .....

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

славиянка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    donqkyde da, no ne vseki 4ovek kato se ojeni/omuji v posledstvie trygva da kry6ka. i po-dobre da sa idealisti ot kolkoto ot sega da si kazvat kak kat sa ojenqt 6e hodqt da ebat nalqvo i nadqsno. tyi 4e .....
    по-добре е от 15 нататък да си походят и да се ебат на воля, а не да имат 5-6 годишни връзки и после да се женят и като минат 30те поголовно да им е писнало и да търсят нещо ново като изневеряват на мъжа/жена си.

като видя някого на 17 с 3 годишна сериозна връзка и ми се повръща

сега е времето да се поживее, да се полудее, да се прави секс и да се опитва с този и онзи

а като стане човек около 30 да се жени и да си сяда на задника!

дано има и дечица, които родителите са ги възпитали в този дух, за останалите само може да ми е мъчно, а те сами ще осъзнаят един ден всичко.

Град
    The O.C
    боже на каде отива тоя свят повечето момичета го правят
    Az molih za lubov, a jivotat mi dade hora,koito da me naranqvat,za da se nau4a da obi4am tezi,koito ne go zaslujavat!!!

nepoznata
    Guest

........:}

NEMOGA DA RAZBERA ZASHTO SI MISLITE 4E TVA E LO6O KFO IMA VINA MACKATA TOI I E KAZAL 4E 6E I SE OBADI TQ KFO E VINOVNA????KFO I PRE4I NA NEQ DA SE IZPRASKA S NEGO I DA PRODALJI NARED AKO E JENEN TQ NQMA DA E VINOVNA ZA NISHTO KAK TQ 6E MU RAZVALI BRAKA ...GLUPOSTI POMISLITE MALKO AKO TOI ISKA DA OSTAVI JENA SI HUBAVO NEGOVO SI E RE6ENIETO TQ NQMA DA GO HVANE ZA GU6ATA I DA MU KAJE OSTAVI Q A PAK I DA GO KAJE TOI E DOSTATA4NO GOLQM I MOJE DA PRECENQVA SAM AZ SAM IMALA VRAZKA S 34 GODI6EN{NA 15 SAM} IMA SI PRIQTELKA OT 8 GODINI SA ZAEDNO I NIKOGA NE MU KAZAH OSTAVI Q AZ GO OSTAVIH BOJEEEE MOMI4ETO IZKARAHA VINOVNO S POSLEDNOTO MNENIE SAM MNOGO SAGLASNA SEGA NI E VREMETO....OT JIVOTA TRQBVA DA SE GRABI S SI4KI SILI!!!!!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    обвинявате "курвите", защото така е по-лесно.. обаче един мъж ако не иска да направи нещо, няма.. все пак има глава на раменете си
    никой не може да го вини, че не държи достатъчно на човека до себе си така се е случило
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Guest

Ех...

Ех...защо ли вече нищо на тоя свят не ме очудва...
    То след 20 год такива приказки в детската градина ще се чуват вече ...
    Защо момичето да го разваля семейството?
    А мъжа нима няма вина?

Град
    na nai_qkoto mqsto...
    ne mislq 4e trqbva da obijdate momi4etata....te sa malki.na tazi vuzrast vseki koito im oburne malko pove4e vnimanie i te ve4e sa gotovi da se ojenqt za nego.i ne misliq 4e edno 14 ili 15 godi6no momi4e moje da razvali semeistvo prosto za6toto tq ne moje da predloji ni6to na po vuzrastniq muj osven sex a i tova rano ili kusno pisva na mujete
    Ako nqkoga nameri6 4ovek,koito s par4e led da napi6e vurxy slunceto "Obi4am te" zna4i si nameril 4ovek,koito te obi4a pove4e ot men

Супер фен
    Град
    Cairhien
    ^+1

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от славиянка
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    по-добре е от 15 нататък да си походят и да се ебат на воля, а не да имат 5-6 годишни връзки и после да се женят и като минат 30те поголовно да им е писнало и да търсят нещо ново като изневеряват на мъжа/жена си.

сега е времето да се поживее, да се полудее, да се прави секс и да се опитва с този и онзи

дано има и дечица, които родителите са ги възпитали в този дух, за останалите само може да ми е мъчно, а те сами ще осъзнаят един ден всичко.
    И аз съм съгласен.
    2т. системно

Фен
    Град
    BlackWorld
    славиянка написа:
    WindWaker написа:

И аз съм съгласен.

А аз съм възмутена по дяволите. За себе си съм убедена, че не искам да "чукам", да съм "чукана" и изпозвана и т.н. Струва ми се недорасло да се търси само това. Духовната връзка, любовта и подкрепата са си доста по-важни и като ви дойде акъла в хойкащите тийн главички, ще се кротнете, колкото и да ви е противно!(така правят всички просто,не се заяждам) К'во искате да сте износени на 25 от разни чичковци, връстници и не помните още от кого?(това се отнася особено за момичетата)
    Не ме е срам, че съм се кротнала с гадже от отдавна и имаме планове за бъдещето даже. Не съм тръгнала да се женя-не ме разбирайте грешно-но другото не го разбирам. Или има или няма. Секса не е секс без любов, а е **ане, чукане или "спорт". Губи се всичко човешко, смислено и хубаво. Но все пак, както някой по-рано каза, всеки си има кофа на раменете и може да мисли евентуално вие си решавате. Може на някои да не им харесва да обичат истински, да не изневеряват и да си искат дядото, с когото вече 90 години се обичат
    The EmpEroR is dead.
    Even though and nothing learned with strength I burn... ILR

Фен
    Град
    София
    Стига бе , тва е брутално!!! Малеее,чудя им се на тея момичета...Ама и мъжете са си за бой,педофили гадни
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Е,това е нормално...какво да ти кажа.Нито тея малки к***и струват нещо,нито тия,които ходят с тях.Ми те не развалят семейства.Батковците или чичковците в случая като ги из***т ги заебават и си продължават.Не се учудвам,защото една от съседния клас ходи с двама на по 45,а е на 26,така че.....

Re: ........:}

Цитирай Първоначално написано от nepoznata
    NEMOGA DA RAZBERA ZASHTO SI MISLITE 4E TVA E LO6O KFO IMA VINA MACKATA TOI I E KAZAL 4E 6E I SE OBADI TQ KFO E VINOVNA????KFO I PRE4I NA NEQ DA SE IZPRASKA S NEGO I DA PRODALJI NARED AKO E JENEN TQ NQMA DA E VINOVNA ZA NISHTO KAK TQ 6E MU RAZVALI BRAKA ...GLUPOSTI POMISLITE MALKO AKO TOI ISKA DA OSTAVI JENA SI HUBAVO NEGOVO SI E RE6ENIETO TQ NQMA DA GO HVANE ZA GU6ATA I DA MU KAJE OSTAVI Q A PAK I DA GO KAJE TOI E DOSTATA4NO GOLQM I MOJE DA PRECENQVA SAM AZ SAM IMALA VRAZKA S 34 GODI6EN{NA 15 SAM} IMA SI PRIQTELKA OT 8 GODINI SA ZAEDNO I NIKOGA NE MU KAZAH OSTAVI Q AZ GO OSTAVIH BOJEEEE MOMI4ETO IZKARAHA VINOVNO S POSLEDNOTO MNENIE SAM MNOGO SAGLASNA SEGA NI E VREMETO....OT JIVOTA TRQBVA DA SE GRABI S SI4KI SILI!!!!!
    кат' съдя по коментара ти...ти и ти си некое лапе на горе долу толкоз явно а?.......
    изобщо в последните 2-3 години Курвенделщината се превърна в гъзария сред малките дрисли...божеееее....
    аз кат бях малък пушех да са прая на гъзар а те сега тва поколение са праскат с хора на по 30 години ...........пффффффффффф
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    boje gospodi ..... az li sam nenormalna e smqtam towa za stranno i neredno .... i btw ....i 4i4kovcite i momi4encata sa vinovni ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Otgovorut e edin.To na 4oveka mu se otdalo vyzmojnost da se pozabavlqva,da raspusne sled tejkiq den...,ba4kal cql den za semeistvoto,a i jena mu go durji na suho...6toto nali ve4e si imat deca-zabraneno im e,6to da ne se poraztovari s nqkoe momi4ence,da se pomlqskat i sex da pravqt..tiq sa ne6ta zabraveni otdavna.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от TraPPed
    Otgovorut e edin.To na 4oveka mu se otdalo vyzmojnost da se pozabavlqva,da raspusne sled tejkiq den...,ba4kal cql den za semeistvoto,a i jena mu go durji na suho...6toto nali ve4e si imat deca-zabraneno im e,6to da ne se poraztovari s nqkoe momi4ence,da se pomlqskat i sex da pravqt..tiq sa ne6ta zabraveni otdavna.
    ок ..но на мен ми е много странно с какво един 30 мъж човек би харесал на моми4е което е на 15-16 години ...не намирам просто с какво тои би я превлякал .. нямат общи теми ....нямат нищо общо .. много ми е странно ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

аз бих казала, че педофилите сигурно се чувстват почти като в оазис сред пустинята...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от AngelOfDarkness
    славиянка написа:
    WindWaker написа:

И аз съм съгласен.

А аз съм възмутена по дяволите. За себе си съм убедена, че не искам да "чукам", да съм "чукана" и изпозвана и т.н. Струва ми се недорасло да се търси само това. Духовната връзка, любовта и подкрепата са си доста по-важни и като ви дойде акъла в хойкащите тийн главички, ще се кротнете, колкото и да ви е противно!(така правят всички просто,не се заяждам) К'во искате да сте износени на 25 от разни чичковци, връстници и не помните още от кого?(това се отнася особено за момичетата)
    Не ме е срам, че съм се кротнала с гадже от отдавна и имаме планове за бъдещето даже. Не съм тръгнала да се женя-не ме разбирайте грешно-но другото не го разбирам. Или има или няма. Секса не е секс без любов, а е **ане, чукане или "спорт". Губи се всичко човешко, смислено и хубаво. Но все пак, както някой по-рано каза, всеки си има кофа на раменете и може да мисли евентуално вие си решавате. Може на някои да не им харесва да обичат истински, да не изневеряват и да си искат дядото, с когото вече 90 години се обичат
    И кое му е лошото на тва? Точно твоето мислене е недорасло, ти ожени се па после ми говори как неможе секс без любов.
    2т. системно

basi kurvite
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Нищооооооо ново под слънцето имах една съученичка и тя се беше хванала с женен мъж пък той даже и дете имаше и докато "беше с нея" чакаше второ..Само дето положението беше , че момичето разбра за това в последствие ама продължи да го тормози пък и той не се дърпаше преди да се роди второто лапе . Какъв е извода - Мъжете са свине какво са виновни пиклите дето не им разбира главата от нищо . Мъжа си иска своето и като жена му не му е достатъчна търчи при някой недорасляк да го задоволи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Нищооооооо ново под слънцето имах една съученичка и тя се беше хванала с женен мъж пък той даже и дете имаше и докато "беше с нея" чакаше второ..Само дето положението беше , че момичето разбра за това в последствие ама продължи да го тормози пък и той не се дърпаше преди да се роди второто лапе . Какъв е извода - Мъжете са свине какво са виновни пиклите дето не им разбира главата от нищо . Мъжа си иска своето и като жена му не му е достатъчна търчи при някой недорасляк да го задоволи
    Не е верно - недорасляка търчи при мъжа.
    2т. системно

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Не е верно - недорасляка търчи при мъжа.
    да , а той като почне да бяга и да се дърпа тзтзтз

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си