- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- странен разговор за 14-15 годишни пикли..
Що па да се дръпаПървоначално написано от GLeZoRanA
?
2т. системно
Ми не се дърпатПървоначално написано от Amayo
Тогава защо изкарват малките пикли виновни..Мъжете ако са достатъчно разумни и държат на жените си (приятелките си) щяха да се дърпат , както направи възлюбения на мойта позната роди се второто лапе тоя можеше вече да използва жена си по предназначение и заеба пиклата
. така че мъжете търсят забавления с такива малки недоразвити създания...
Еми на женения мъж му омръзва се с неговата (па тя и бракувана вече почти) тъжно е ама е инстинкт. Дивите животни що не се женат ми се ебат на поразия, хората см резултат на 10 милиона години еволюция, са решихме преди 1000 години да го корегираме тва...
2т. системно
Кат не ви кефи - остров лезбос е малко под пелопонес...Първоначално написано от GLeZoRanA
2т. системно
Ami az mislq 4e kato hodqt s po-malki malko ili mnogo se podmladqvat,a puk i dr. e da zadovoli6 fizi4eskite si nyjdi.
Малките тесни момиченца искат големите патонци на чичковците
Боли нали![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
за такива като тебе става дума.. още незнайш пикай ли ти са ебе ли ти са ми обесняава.. а тоз 34 годишния е на годините на баща ти ма дрисло..Първоначално написано от nepoznata
погледни се отстрани и си кажи на себе си как изглеждаш в очите на хората..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ти случайно да си биологично необразована? Как точно ще се "износи"? Ако ходиш пеша най-много да ти се износят подметките на обувките, а не кракта нали?Първоначално написано от AngelOfDarkness
От секс все още никой не се е износил. Хубаво е да се прави секс с повече партньори до като срещнеш този за когото да се венчаеш и да си останеш с него
na sum suglasna s GFS!!!!!! vqrno e 4e vseki si ima li4no mnenie no to4no tezi 13-14 godi6ni kurvi4ki razvalqt mnogo semeistva!!! ne kazvam 4e sa samo te vinovna no te imat po-golqma vina! a vsi4ki znaem 4e sa mnogo malko mujete koito ne bixa poddali na 15godi6no momi4e!!!
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
и как го реши че развалят семейсва? ми ако жена му не се усети че и изневерява с неква млада мацка на 15 няма да има проблемПървоначално написано от cvetiiii
никой няма да заподозре един мъж че се чука с 14-15 годишна, както казва един мой съсед дето всяко лято като барман на морето си хваща по цяла дузина малолетни кондори, а той самия в момента е на 32
чеки чеки да вида аз дали съм разбрал правилно....хахПървоначално написано от Анонимко
начи да ходи да са плющи т'ка наред докат срещне там некой келеш
за който да са ожени .....хах пффффффффффф....лапешки акъл
немало износване....тя с тва темпо докат стане на 25 кат върви
и ше си застъпва клитора с извинение![]()
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Кифли кво да ти кажа
Ами това вече трябва да го приемаме за нещо нормално.Нищо не може да се направи по въпроса.Кво,ще вземете факли и ножове и ще ги гоните?Няма решение.Това си е българския манталитет.![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
be kvi to4no biologi4ni posledici ima ot mnogoto seks pri jenite si nqmam i na predstava, no malko ili mnogo tva vodi do edno burzo porastvane dori nad normata i v sledva6tite godini naistina zaprili4va na parcal. dali e 6toto se e usetila no kysno ili 6toto realno tqloto sy6to se "iznosva" (kakto kazaha po gore) neznam no si e 4ista istina.Първоначално написано от SlasHDaFiveNine
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!