.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

имам нужда от една програма

здравейте,съжелявам ако я има тази тема,рових ама не видях.Може ли някой да ми кайе от къде да си дръпна flex type.И да ми кажете как се инсталира. благодаря
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Guest
    ima takava tema daje az bqh pusnala predi vreme. emii potursi v google 6te ti izleznat ama flex type na mene ne mi vur6e6e rabota i vodih na programist kompa mi i te mi slojiha ne6to ama ne e flex type. axxa

мисля че я видях ама там не беше нищо обяснено
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

благодаря
    razdqla

Който и да е
    Guest
    Това нещо на Инжинера не можах да го подкарам под Windows 2000. Някой знае ли как става номера? Иначе под ХР върви.

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    FLex Tupe E nai smotanotot ne6to Koeto Moje da si ka4ite na KOmpa
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

abe q parvo se nau4ete da rabotite s komutri posle davite mnenia botove takiva kazal niakoi 4e NOD32 bila dobra i areeeeee vsi4ki sa saglasni s nego
    Дъ бест аватар от галерията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си