- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Живи ли са в сърцата ни вечните хитове???
а тука всички сте разбирачи така като гледам ..Uriah Heep са супер зле...![]()
Чшшш,тука съм бе.Първоначално написано от alice sw
Ред Хот са интересна група.Слушах ги,когато свирих на китара,всъщност още ги слушам,но много рядко.Та Ред Хот не могат да се сравняват с другите изброени групи,просто щото РХЧП са коренно различен стил.Първите 2-3 албума са фънк,с някви рок елементи.Средните албуми са:половината песни фънк,другата - рок.От "Californication" до сега правят някакъв комерсиален рок,който е много приятен за разни партита и такива мероприятия.
Братле, моля те, по-леко с тези коментари. Уважавам чуждото мнение и разбирам, че не те кефят особено. ОК, но според мен точно това колко оригинални членове има в състава и дали има въобще, не определя дали една банда е супер добре или супер зле. Плюс това, това, което каза не е вярно. Мик Бокс е един много солиден китарист, който адски ме радва и е в бандата от създаването й през 1969. Какви ги вършеше само на концерта в Ловеч тази година, мммдаа, който е бил там, знае за какво става въпрос. They still rock, момче, не ги подценявай!!!Първоначално написано от Mo6nо
![]()
Имам в предвид, че сега са супер зле. 10-те им песни, които съм чул са добри, но сега са пълна нула. Не можах да отида на концерта им, тъй като тогава бях в болница, но по думи на познати е било ужасно.
Май ги бъркам с Nazareth, а и говорих за едно време не за сега.
Не как би обяснил това изречение.
30 различни музиканта.. Formed by vocalist David Byron and guitarist Mick Box in the late '60s, the group went through an astonishing number of members over the next two decades -- nearly 30 different musicians passed through the band over the years.![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Хубаво де, разбрахме, че са супер зле. Кои 10 песни си им чул и кое е пълна нула сега - новите им песни (последният им албум излезе май през 199, новите музиканти в състава ли?
Това, което ми казваш за концерта е странно, тъй като съм разговарял с много хора, които бяха на концерта и не съм чул на някого да не му е харесало. Всичко е въпрос на лично мнение. Беше много навалица, пра ни дъжд, но беше велико.
Сега пък какво против Назарет?![]()
![]()
![]()
Във връзка с последния цитат, предполагам знаеш, че и през Сабат са минали толкова някъде. Те супер зле ли са? Интересното при тая банда е, че няма никой, който да се кефи на цялостното й творчество. Повечето се кефят само на периода с Ози, а други на този с Рони Джеймс Дио, Рей Гилън, Тони Мартин и т.н. Какво мислиш за тях?
Няма да споря с вас. Сбърках в някои от изказванията си, но това няма да промени мнението ми за тях.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
@Mo6nо,хаахАХах..глупаво детенце,
концертът беше едно от най-прекрасните неща,
които съм изживявала.Твоите познати или са въображаеми
или слушат коРн.Мик е ПИЧ,той даже ни махна по едно време,
щото мноо крещяхме и се надигаха некви двулитровки към него.Да не говорим какво изпитах на Джулаята..
Чалгарското ти сърчице,мацко,никога няма да изпита
тая топлинка..не и докато бъркаш Хийп с Назарет.![]()
Не слушам чалга. Това, че направих такава тема е друг въпрос.![]()
Човека, който ми каза това за концерта на Uriah е баща ми, така че предполагам се досещаш, че не слуша КОРН.
80.95.22.55
84.43.153.36
slusham go ama MNOGO MNOGO rqdko
Първоначално написано от leko_otkachena
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Mnoogo qsno 4e gi slu6am to koito neslu6a retro spored men e ne6to kato muzikalen invalit..
Queen, определено. Те са живи в нашите сърца! А и за музиката (хубавата) няма възраст.
Понякога ги слушам , но не бих казала че съм задълбочена в творчеството им.
to4no tezi koito sa spamenati ne no retroto si e retro t.e. e nai-dobroto nqma 4ovek koito da ne xaresva pone 1 pesen ot perioda '80-'90godini na min vek![]()
Ами аз основно такава музика си слушам - от 70-те, 80-те и 90-те... Deep Purple са ми една от любимите групи... също слушам и Rainbow, Queen и Scorpions ама по-рядко...
И аз слушам тези.Такова ми е семейството,с традиции в музиката, и се слуша само това(е и по-нови групи,но тези са класика).Първоначално написано от zloto
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пийс бро!
да слушам ги
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Да, но ги пазя само в лявото предсърдие и трудно преминават атрио-вентрикулярната клапа.
Такам. Някои от тях харесвам (Queen, Scorpions), други не харесвам, но уважавам (Deep Purple, Led Zeppelin)(уважавам, защото те са пионери в жанра и без тях музиката, която слушам нямаше да я има), трети откровено си ме дразнят (AC свиткавичкъ DC), четвърти не съм слушал повече от 1 песен (Uriah Heep, Def Leppard).
тея изброените си ги слушвам доста.малко олдскул![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
AC/DC,Queen и Zeppelin слушам адски много, понаслушвам и останалите ...