- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- exploited заминава.
Ами SayonaraХм...дано имаш късмет и с работата, и с ученето.Ама верно без тебе ще е различно
![]()
Дано успееш да си пооправиш живота там, да си доволен, че си заминал, а не да съжаляваш. Кофти е, че един интересен потребител от форума няма да влиза често, но какво да се прави. Успех и много късмет ти желая![]()
Вили, надявам се всичко да се развие добре там. Радвам се, че имах възможноста да се запозная с теб.
е айде чао и от мен успех и умната
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Хаха,ми хайде чао и от мен!
ПП:Може би ще разбереш какво значи изразът "България над всичко"...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
чао и от мен и успех![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми... чао и от мен.. дано успееш в животаИ не забравяй... САМО ЦСКА !
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Този човек го уважавам страшно много,въпреки че понякога не съм съгласен с него,все пак различни хора различни идеали.
Успех батка![]()
Ами и аз не те познавам,но наистина пишеш много добри мнения.Ами ти можеш и от Виена да пишеш и дано...пожелавам ти успех в новото начинание и...естествено пари.
дано скоро се докопаш до комп и интернет, че форума ще загуби от твоето отсъствие. иначе, радвам се за теб и до някъде искам да съм на твое място![]()
Много жалко!Тръгваш за Виена.Кофти!Ми не се познаваме лично, но пък сме имали интересни дискусии.Много те уважавам, защото си ме научил на доста неща (повечкото са мъдрости, полезни при това).А и си много печен, знаеш кво говориш!А и доста яки линкчета към песнички си пускал!Еми успех ти пожелавам, дано си щастлив и...дано влизаш във форума, че да не те забравяме!
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Пожелавам ти успех!Ние не се познаваме,но от постовете ти съдя,че си наистина свестен човек,с лично мнение,а напоследък това рядко се среща!
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
Мхм, това което предприемаш е градивно за характера, пожелавам ти
успех, въпреки че съм мноол скептично настроена към тия страни там...в околностите, дано да минеш безпроблемно и без унищожаваща носталгия
Give me your best shot motherfucker!
пхах, разкажи им играта първо на терена, после във бирарията![]()
аре бе ветераните във форума вече се броят на пръстетата на двете ръце
2, 11 и 8 точка системно - бан
Аз не теб не ти липсвам, ама ти на мен ще ми...няма да има с кой да споря и както каза джамалска, едва ли ще се намери някой така да "храни" определени индивиди от форума.![]()
Хайде успех и на добър път! Не забравяй, че си българин и това от къде си тръгнал!![]()
Chao0o... i kusmet ;]Първоначално написано от Crazy`Witch
http://img521.imageshack.us/img521/3175/image1jl5.jpg
MinD|ConTroL_F
..and if you`re lucky.;;
I mean.. the luckiest person in the world...
the one you love decides to love you back!
Абе верно тука не останахте ветерани, баси.Ще ми липсвашЪм успех там и да не ни забравяш
![]()
/rossa./
4aoo!!!i uspeh !!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Замина![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Uuuu..най - после, тъкмо щях да питам кога се изнасяПървоначално написано от Boot