.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Поспаланко
    Guest

Разделихме се & Точка по Въпроса

Здравейте .
    Значи завързах се с момиче , което много ме кефеше изкарахме 1 седмица ... уважавахме с...много си допадахме ... но една събота аз отидох за 1 ден до един друг град . На следващия ден (неделя) се върнах...най-добрия ми приятел поддържаше връзка с най-добрата приятелка на мойто гадже . Той ми каза "келее ко пропусна баце! Женати се целува с МОМЧЕТО X" и аз нали не я питах . Навечерта се срщнахме с нея , говорихме си , и по едно време тя ми каза "Ние с теб не си отиваме , искам да прекратим връската си" , и аз и казах " Защо !?!?!" Тя каза "Еми не си отиваме , не те заслужавам..." И аз и казах ОК , тя ми спомена "Не искам да си имам гадже никой вече не харесвам . След една седмица я видях и и взех Мобилния да го разгледам и имаше цяла фотосесия на МОМЧЕТО X , не я попитах нищо , на вечерта най-добрата и приятелка ми каза "Тя те харесва , но е влюбена в МОМЧЕТО X" И аз много се разоаровах , и се "скрих в черупката си" , много ми е гадно .... искам да си я върна но незнак как да и подскажа ....

Моля ви дайте Съвети

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Еми щом е влюбена едва ли има начин
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Къв съвет ве, тая си е КУЧКА в точния смисал на думата!
    Тегли и една майна и излез от черупката!
    И влез в "Черупката" (така се казва ена долнопробна кръчма(100 гр Водка 30 стотинки) да забравиш за случилото се!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Guest
    SilverFang - Мисля да те послушам , утре ще направя последен опит и ако не стане , утивам в Рибката (100грама Водка за 50 стотинки)

БРАТО, коя "РИБКАТА" си говириме, тая в Хаджи Димитър ли?
    Аз там съм редовен клиент!
    Има ракия 100гр за 30 ст!!!!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Spored men ne trqbva da se zanimavash veche s neq,pone mojeshe da ti dade logichno obqsnenie za tova,che kusa s teb,a ne da te luje opredeleno zaslujavash neshto po-dobro ... !

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Не можеш да я накараш да те обича и да бъде с теб ако тя самата не иска (На сила хубост не става!)

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    hm...az mislq 4e nqma kak da si q varnesh,pri polojenie 4e tq e vlubena v tova momche.nqma smisal da se opitvash da pravish kakvoto i da bilo...
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Не че искам да те отчайвам , но точно аз мога да ти кажа с личен опит , че няма какво друго да направиш освен да чакаш , докато си живееш живота. В момента аз това правя
    CoNcEnTrAtE !!!

един път излъже ли,край.Дори да си я върнеш не мисля,че ще спре да те лъже....няма смисъл
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен Аватара на koalka
    Ами какво да ти кажа...всякакви хора има,които тръгват всяка седмица с различни,но нищо...просто момичето не си заслужава,а и не знам дали въобще те харесва(съмнявам се).Ще тръгнете пак и след още една седмица пак ще скъсате.Просто те е скъсала,защото е искала да тръгне с друг,а не защото никой не харесва.По мое мнение няма смисъл...

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш да си я върнеш, не можеш да направиш нищо при положение, че нейните "специални" чувства са насочени към друго момче. примири се с положението и погледни напред

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    ne ti trqbva takava
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

...

Най-добре ще е да не се събирате отново!
    SY

Тоя дето написа Темата
    Guest
    Мерси за отговорите , ще се опитам да я забравя и да продължа напред има и други момичета се пак .

Супер фен
    Просто се примири и си намери друга мацка.

Повече от фен
    ми щом я харесваш не се отказвай,бори се за нея
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl
    ми щом я харесваш не се отказвай,бори се за нея
    според мен няма смисъл.. дори и да си я върне тя пак ше го дърпа за ушите и пак ше го излъже... screw her.... брат .. глеай напред... а някой ден може тя самата да те потърси... тогава ше е интерестно

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    i az sam na mnenie 4e nqma smisul da iskash da si s neq-tq e vlubena v drugo momche i ako produljavash da se opitvash da q "svaliash" riskuvash samo da stanesh *dosaden* za neq..../prosto znam kakvo e/
    taka che po dobre q ostavi a ti si nameri mackata za teb uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си