.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Позьор? За мне позъорщината е да се подържаваш на нещото се харесва, но ти самият не го разбираш.
    ...нещо от сорта + че правиш нещо не защото ти е кеф и ти харесва, а защото е "модерно".

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    голямо чудо.
    99% от скейтирчетата са пози-кажи нещо ново.
    и мен броите... преди доста години за кратко и аз се подвизавах със скейта, ама... куцооооооооо
    И какво стана после?Разбрал си,че може да се правиш на голяма работа пред приятелите си или да сваляш малолетните курви и по друг по-оригинален начин?
    Ако някой кара за удоволствие-евала-ала съм сигурна,че верояността да се роди в България е пренебрежително малка.

Повече от фен
    ти не си позьор.
    гледайки темата мога да кажа - ти си балък!

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Това е цяла култура.. това не е само спорт, но и начин на мислене... не
    всеки човек има воля и нерви да се занимава с това.. изисква се
    много повече...Труд, пот, кръв, контузии, счупвания, много силна воля и упоритост... Всеки един, който се занимава с това знае какво е удоволствието, когато с месеци си "мъчил" даден трик и след това го направиш... Това никога не се забравя... Никога не се забравя, защото знаеш, че това няма как да го купиш.. това не се купува с пари, както и всичко нематериално... ето това е хубавото на скейта
    Приятелю, това нещо можеш да го кажеш за АБСОЛЮТНО ВСЯКА култура или спорт. Не прави това подобие на спорт(мое лично мнение, моля да не ми спориш) някакво възхвалено и уникално. Защото тези думички можеш да кажеш за всеки спорт.
    И за мене всички скейтъри са позьори.Точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си