Скейт културата е много повече от това как някакви рапърчета дето са си купили скейтовете само за да бъдат модерни и да забиват мацки, киснат по Паметника и НДК, и разни кифли, които висят на пейките и точат лиги по тях.. скейта е нещо много по-голямо, много по-велико..
Това е цяла култура.. това не е само спорт, но и начин на мислене... не
всеки човек има воля и нерви да се занимава с това.. изисква се
много повече...Труд, пот, кръв, контузии, счупвания, много силна воля и упоритост... Всеки един, който се занимава с това знае какво е удоволствието, когато с месеци си "мъчил" даден трик и след това го направиш... Това никога не се забравя... Никога не се забравя, защото знаеш, че това няма как да го купиш.. това не се купува с пари, както и всичко нематериално... ето това е хубавото на скейта...
А тези, които злобеят и обиждат наляво и надясно не са виновни, защото просто такива са времената.. модата е много силно нещо и поглъща с всеки изминал ден неща, които преди време всеки гледаше с насмешка..
Вече е модерно да си скейтър.. за съжаление малко хора се занимават сериозно.. дори и АЗ не съм чак толкова сериозен, колкото бих искал.. Просто понякога времето ми не е достатъчно.. но винаги когато имам свободно време съм на някой спот и карам.. независимо къде...
Защото скейтър не означава да караш на НДК или Паметника на Съветската Армия, скейтър означава да караш навсякъде!
Който ме познава знае отношението ми към спорта... дали хората ме наричат скейтър или позьор, това не ме интересува...аз продължавам да обичам този спорт, независимо дали е модерен или не!
"Skate or die
ride and fly!
Fuck you haters
long live skaters!"