.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Да кандидаствам ли след 7 клас?

Не мога да реша! А другата година ще трябва да реша. Ся съм в дилемма... Ще ви напиша причините защо искам и защо не искам да остана в даскало.

Защо искам да остана?:

1. Ако се преместя страшно много ще ми липсват приятелите, учителите и самото даскало.

2.Сега уча 3 езика (руски, английски, немски). Ако се преместя ще няма да уча поне един от тях, а сега езици много трябват.
    3.Харесва ми
    4.Мързи ме да уча за изпити
    5.Ако се преместя пак ще трябва да се правя на "послушно" момиче, за да направя добро впечатление да новите госпожи.
    6.Сегашното ми даскало е много близко до нас и дори да стана 10 мин преди да е почнал часа ше закъснея с 2 мин или ако имам късмет няма да закъснея.
    7.Страх ме е от новостите
    8.Ще се натоварвам адски много.
    9.Страх ме е, че после ще съжалявам, че не съм останала в даскало.
    10.Училището ми се води като най-елитното в Варна

Защо не искам да остана в даскало?

1.има униформи
    2.брати като ми разказва какво е в гимназията и аз искам да разбера
    3.Приятелките ми от махалата казват, че много ме мързяло да уча и затова не искам да канидаствам. Така..Вярно е, че малко ме мързи но ако реша да кандидаствамще се амбицирам до такава степен, че ще изкарам 2 шестици
    4.Страх ме е да не съжалявам, че не съм отишла в гимназия
    5.Има много стълби, които едвам-едвам изкачвам...

това беше. Надявам се, че сте имали търпение да изчетете всичко това. Наистина много съм объркана. Незнам какво да направя

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

По-добре кандидатствай, не можеш винаги да останеш в първи клас трябва да продължиш напреде, да пораснеш...
    А за това че ще ти липсват приятелите няма да кандидатсваш в софия нали? от догодина изпита ще е тест а не изпит
    А пък в днешно време е важно да имаш добро образование, повярвай ще ти хареса в гимназията..., най малкото ще срешнеш нови хора/приятели

Еми по-добре се опитай... От опит глава не боли. Може пък след време да съжаляваш. Знае ли се! Опитай.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Повече от фен
    незнам...и там ще ми дадат хубаво образование. Сигурна съм. Не мога и да намеря гимназия, която да ми допадне. Руска - не, английска - не, немска -не, фенска -не, испанска-не, природоматенматическа - не, математическа-не, техникумите-не. Не сетих други, но разберете, че чсове наред съм мислила за гимназиа, която да ми харесва и...НИЩО!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

леа
    Guest
    най-важното, което си написала че ти харесва, че имаш приятели- това е важно, но догодина вече няма да е същото. приятелите ще се разпилеят а ти ще се почувстваш като ---лузър

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    един от основните проблеми които изтъкваш е че те мързи да учиш. според мен трябва да преодолееш това мислене, защото оттук нататък ще се изправиш пред дилема: да учиш и да станеш човек или да работиш неблагодарна физическа работа. колкото до приятелите - нищо не пречи да поддържаш връзка с тях. разстоянието - не мисля че това изобщо трябва да е фактор. езиците: достатъчни са ти немски и английски. следователно, кандидатствай.

хубаво е и да уточниш каква искаш да станеш като порастнеш или ако не знаеш, да споделиш какви са ти интересите.

Повече от фен
    Пропуснах да ви кажа, че ние сме по нова програма и след 4 клас правихме изпити за следните паралелки: Руски,английски, немски; Английски,руски, немски;Италиански,английск и,руски;Френски,английски,р уски;
    С обещанието, че след 7 клас няма да правим изпити за оставането в даскалото. Да, ама сега са решили, че ако средния успех на випуска е ПОД 5,50 ще правим. Випуска незнам дали ще искара и 3,50 така че пак ще правя изпити. Пък и това мойто даскало се води и за гимназия. Относно това че немски и английски са ми досатъчни, не мисля че рускиия е излишен. Плюс това той ми е любимия език от тях трите.

според мен ако наистина само това са причините е по разумно да останеш в старото си училище
    както ти каза е елитно и познаваш хората
    не намирам причина да се местиш
    това като униформи и стълби са детски работи
    мисли за бъдешето си

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    За гимназиййте просто няма как нищо да не ти хареса-та ти не знаеш подробности за тях.Вярно брат ти кандидатсваше,анито също ама тогава не беше мн заинтересована-тъй че поинтересувай се малко все нещо ще ти допадне! А за училището не мн вярно
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    За гимназиййте просто няма как нищо да не ти хареса-та ти не знаеш подробности за тях.Вярно брат ти кандидатсваше,анито също ама тогава не беше мн заинтересована-тъй че поинтересувай се малко все нещо ще ти допадне! А за училището не мн вярно
    Интересувах се. Не тогава, а сега!!!! Няма такава гимнази, разбери ме!!! Страх ме е и случайно ако не ме приемат никъде ще се смачкам като за световно. На Анито май не и пукаше много, много, ама тя е друг характер! Аз не съм такава. А и даскалото ми се води като станеш 8 клас се води осма гимназия!

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    a ti se vneta?nali ima6e mn da u4i6?
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Rush_girl
    a ti se vneta?nali ima6e mn da u4i6?
    IMAH!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си