.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Влади
    Guest

Романтичен ли е мъж с голям пенис?

Мъжете с големи пениси само за секс ли се ползват по дифолт или имат и други функции? Възможно ли е един мъж така дарен от природата да бъде само с една жена? И ако да, то може ли този мъж да е сигурен в чувстват й или основателно може да се съмнява, че тя е с него само заради пениса му?

Хахаха! Коя е тази жена, която ще ходи с някой мъж само заради пениса му!?! Не познавам такива! Мисля, че ние жените сме по-взискателни относно приятеля си. Може да е като слонски хобот и пак да не върши никаква работа, че тогава за какво ми е!?! Аман от глупости!

tomiiiiiiiii
    Guest

g

spored men nqma zna4enia za edna jena penisa na maja vajnoto e da go obi4a

...

Ако не бяха измислили хладолника, нямаше да има и глобано затопляне... Я се успокой всичко зависи от човека до теб, а все пак него ти си го избираш...
    SY

Мега фен Аватара на koalka
    Естествено,че може.Това един мъж да е само с една жена и да е романтичен,не зависи от това колко му е голям.Тя се е влюбила в него още преди да му го види,така че в какво да се осъмнява човека.Сори,ама доста тъпа тема.

.......

Цитирай Първоначално написано от Влади
    Мъжете с големи пениси само за секс ли се ползват по дифолт или имат и други функции? Възможно ли е един мъж така дарен от природата да бъде само с една жена? И ако да, то може ли този мъж да е сигурен в чувстват й или основателно може да се съмнява, че тя е с него само заради пениса му?
    Романтиката на един мъж идва от друго според мен,не от пениса му!....Това,че пениса е с голям размер,не означава,че мъжа който го притежава е добър любовник,може ерекцията да не е на особено голямо ниво! ..По тази логика,тези които са с малки са обречени на една жена завинаги... (Дали все пак малокалибрените господа мислят по този начин )Идеята е глупава,това няма значение,човек сам прави избора,с колко партньори да бъде независимо от "размера си"
    Жена,която е с мъж,заради това още не съм видяла,или поне никоя не ми е споделила!Колкото и "голям да е" все пак това не е причина,за да бъдеш с някого!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    големината на ... няма нищо общо с тфа дали е романтичен
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тя се е влюбила в него още преди да му го види,така че в какво да се осъмнява човека.Сори,ама доста тъпа тема.
    Е има некой дето се влюбват след като са го видели все пак

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Размерът и романтиката нямат нищо общо.И мъжът с най-дребния член на свет може да е супер голям изиот,а надареният да е романтичен!

Повече от фен
    Може........всъщност момента не е колко е голям пениса на съответния мъж, а дали е добър в леглото. И да - има такива варианти - жената да е с някой само заради добрия секс. Накрая обаче мъжът се чувства като изтривалка и въобще......абе много зле. На мен лично ми трябваше доста време за да го преодолея. Другия момент - да мисля че съм романтичен. Идва обаче факторът до колко една жена ти позволява да си романтичен. Гнусна история общо взето.
    Ползва търсачката.

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Да ти препоръчам психятър !!!

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен
    Град
    sofiq
    vseki maj moje da bade romanti4e bilo to s golqm ili ne golqm

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa
    Да ти препоръчам психятър !!!
    Не, благодаря, имам си друга дрога Че ми и плащат.
    Ползва търсачката.

Абе съдейки по мнението ти ми стана ясно, че тия с малките са с леко нисичък коефициент на интелигентност, пък за романтици не знам.

And each time I feel like this inside
    There's one thing I wanna know:
    What's so funny bout peace, love and understanding?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Хахаха! Коя е тази жена, която ще ходи с някой мъж само заради пениса му!?! Не познавам такива! Мисля, че ние жените сме по-взискателни относно приятеля си. Може да е като слонски хобот и пак да не върши никаква работа, че тогава за какво ми е!?! Аман от глупости!
    Мно ясно че няма да познаваш. Нали нямаш пишка да ходят след теб и да те молят да ги ебеш. Тъпа овца!!!

Guest
    Относно въпроса - пак говорите за мене ве дееба не спирате да ме обсъждате!!!!

Повече от фен

Re: .......

Цитирай Първоначално написано от bebe power
    Романтиката на един мъж идва от друго според мен,не от пениса му!....Това,че пениса е с голям размер,не означава,че мъжа който го притежава е добър любовник,може ерекцията да не е на особено голямо ниво! ..По тази логика,тези които са с малки са обречени на една жена завинаги... (Дали все пак малокалибрените господа мислят по този начин )Идеята е глупава,това няма значение,човек сам прави избора,с колко партньори да бъде независимо от "размера си"
    Жена,която е с мъж,заради това още не съм видяла,или поне никоя не ми е споделила!Колкото и "голям да е" все пак това не е причина,за да бъдеш с някого!
    Аааа, Деси, к'фо правиш ти тука бре?!?!
    Съжалявам за офф-а!
    Продължавайте в същия дух, радвате! Темата кърти!

Голям фен
    Град
    Някъде там....

Re: Романтичен ли е мъж с голям пенис?

Аз въобще не виждам каква е връзката между размера на пениса и романтиката? Дали мъжа е романтичен или не не се определя от размера на достойнството му.Що за глупав въпрос?! "Възможно ли е един мъж така дарен от природата да бъде само с една жена?" колкото до това...зависи си от мъжа и неговите разбирания...не от размера му. Също така това дали той е "добър в леглото" или не...не се определя основно от размера.

Цитирай Първоначално написано от Cuddly
    Това че ти непознаваш, съвсем неозначава че няма такива.Има ги и то доста.Познавам такива момичета...които си имат някой за "за единия секс" и нищо повече.И за съжаление стават все повече
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Супер фен
    Град
    Burgas
    vyprosa mi zvu4i taka :

vyzmojno li e gravitaciqta na mars da e po-silna ako ima lilavi qbylki na zemqta ?

kak pyk nameri ob6to mejdu razmer i romanti4nost u edin myj.....breh breh

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен
    Град
    SF
    нали има мъже, които ходят с някоя само заради секса?! Съответно естествено 4е има и жени, които правят същото. Не знам що се опитвате да убедите вси4ки, 4е жените сме много по- от мъжете и никога не бихме направили нещо толкова "долно" или "типи4но мъжко". Не е така. Хора всякакви. И жените не са по-добри или по-верни от мъжете. То тва не е до пола, а до 4овека. И естествено 4е и размерът има зна4ение, а не само техниката...
    Така де... не казвам 4е аз съм такава, но определено има такива моми4ета.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    нали има мъже, които ходят с някоя само заради секса?! Съответно естествено 4е има и жени, които правят същото. Не знам що се опитвате да убедите вси4ки, 4е жените сме много по- от мъжете и никога не бихме направили нещо толкова "долно" или "типи4но мъжко". Не е така. Хора всякакви. И жените не са по-добри или по-верни от мъжете. То тва не е до пола, а до 4овека. И естествено 4е и размерът има зна4ение, а не само техниката...
    Така де... не казвам 4е аз съм такава, но определено има такива моми4ета.
    Ето едно много точно и интелигентно мнение по темата

Azis4o
    Guest
    с малка пишка - романтик ,
    а с голяма - лунатик

\/ \/ \/ \/

Голям фен
    Град
    Plovdiv

Re: g

Цитирай Първоначално написано от tomiiiiiiiii
    spored men nqma zna4enia za edna jena penisa na maja vajnoto e da go obi4a
    И аз мисля така макар да не съм жена/момиче/момиченце/момиченценце...
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Azis4o
    с малка пишка - романтик ,
    а с голяма - лунатик

\/ \/ \/ \/

Ами Супер Малка и Супер Голяма и Средна ?
    R.I.P to PAC :/
    " So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "

Фен
    Град
    София
    Размера не е важен Най-важното е да върши работа :Р
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си