- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Романтичен ли е мъж с голям пенис?
Мъжете с големи пениси само за секс ли се ползват по дифолт или имат и други функции? Възможно ли е един мъж така дарен от природата да бъде само с една жена? И ако да, то може ли този мъж да е сигурен в чувстват й или основателно може да се съмнява, че тя е с него само заради пениса му?
Хахаха! Коя е тази жена, която ще ходи с някой мъж само заради пениса му!?! Не познавам такива! Мисля, че ние жените сме по-взискателни относно приятеля си. Може да е като слонски хобот и пак да не върши никаква работа, че тогава за какво ми е!?! Аман от глупости!![]()
spored men nqma zna4enia za edna jena penisa na maja vajnoto e da go obi4a
Ако не бяха измислили хладолника, нямаше да има и глобано затопляне... Я се успокой всичко зависи от човека до теб, а все пак него ти си го избираш...
SY
Естествено,че може.Това един мъж да е само с една жена и да е романтичен,не зависи от това колко му е голям.Тя се е влюбила в него още преди да му го види,така че в какво да се осъмнява човека.Сори,ама доста тъпа тема.
Романтиката на един мъж идва от друго според мен,не от пениса му!....Това,че пениса е с голям размер,не означава,че мъжа който го притежава е добър любовник,може ерекцията да не е на особено голямо ниво!Първоначално написано от Влади
![]()
..По тази логика,тези които са с малки са обречени на една жена завинаги...
(Дали все пак малокалибрените господа мислят по този начин
)Идеята е глупава,това няма значение,човек сам прави избора,с колко партньори да бъде независимо от "размера си"
Жена,която е с мъж,заради това още не съм видяла,или поне никоя не ми е споделила!Колкото и "голям да е" все пак това не е причина,за да бъдеш с някого!![]()
големината на ... няма нищо общо с тфа дали е романтичен
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Може........всъщност момента не е колко е голям пениса на съответния мъж, а дали е добър в леглото. И да - има такива варианти - жената да е с някой само заради добрия секс. Накрая обаче мъжът се чувства като изтривалка и въобще......абе много зле. На мен лично ми трябваше доста време за да го преодолея. Другия момент - да мисля че съм романтичен. Идва обаче факторът до колко една жена ти позволява да си романтичен. Гнусна история общо взето.
Ползва търсачката.
Да ти препоръчам психятър !!!![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
vseki maj moje da bade romanti4e bilo to s golqm ili ne golqm
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Не, благодаря, имам си друга дрогаПървоначално написано от MrAsNiKa
Че ми и плащат.
Ползва търсачката.
Абе съдейки по мнението ти ми стана ясно, че тия с малките са с леко нисичък коефициент на интелигентност, пък за романтици не знам.Първоначално написано от Влади
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Мно ясно че няма да познаваш. Нали нямаш пишка да ходят след теб и да те молят да ги ебеш. Тъпа овца!!!Първоначално написано от Cuddly
Относно въпроса - пак говорите за мене ве дееба не спирате да ме обсъждате!!!!
Аааа, Деси, к'фо правиш ти тука бре?!?!Първоначално написано от bebe power
![]()
Съжалявам за офф-а!![]()
Продължавайте в същия дух, радвате! Темата кърти!![]()
Аз въобще не виждам каква е връзката между размера на пениса и романтиката? Дали мъжа е романтичен или не не се определя от размера на достойнството му.Що за глупав въпрос?! "Възможно ли е един мъж така дарен от природата да бъде само с една жена?" колкото до това...зависи си от мъжа и неговите разбирания...не от размера му. Също така това дали той е "добър в леглото" или не...не се определя основно от размера.Първоначално написано от Влади
Това че ти непознаваш, съвсем неозначава че няма такива.Има ги и то доста.Познавам такива момичета...които си имат някой за "за единия секс" и нищо повече.И за съжаление стават все повечеПървоначално написано от Cuddly
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
vyprosa mi zvu4i taka :
vyzmojno li e gravitaciqta na mars da e po-silna ako ima lilavi qbylki na zemqta ?
kak pyk nameri ob6to mejdu razmer i romanti4nost u edin myj.....breh breh
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
нали има мъже, които ходят с някоя само заради секса?! Съответно естествено 4е има и жени, които правят същото. Не знам що се опитвате да убедите вси4ки, 4е жените сме много по- от мъжете и никога не бихме направили нещо толкова "долно" или "типи4но мъжко". Не е така. Хора всякакви. И жените не са по-добри или по-верни от мъжете. То тва не е до пола, а до 4овека.И естествено 4е и размерът има зна4ение, а не само техниката...
Така де... не казвам 4е аз съм такава, но определено има такива моми4ета.![]()
Ето едно много точно и интелигентно мнение по тематаПървоначално написано от SINDEL
![]()
с малка пишка - романтик ,
а с голяма - лунатик
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/
![]()
\
/ \
/
![]()
![]()
![]()
И аз мисля така макар да не съм жена/момиче/момиченце/момиченценце...Първоначално написано от tomiiiiiiiii
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Първоначално написано от Azis4o
Ами Супер Малка и Супер Голяма и Средна ?
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Размера не е важенНай-важното е да върши работа :Р
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!