- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво забелязвате първо в едно момче/момиче?
Първо винаги гледам краката и очитеСлед това като я заговоря ( ако я заговоря ) си създавам първо впечатление каква е по характер и ако ми допадне нататък ...
![]()
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Еми естествено че всеки парво гледа ваншноста но това е последното нещо което ме ориентира когато искам да сам с един човек!
Ами...Заглеждам се в лицето и устните... за мен е важен характера и на външен вид разбира се... но аз уважавам всички!
![]()
Амии ..тъй като въпроса е свързан с външния вид най-силно впечатление ми прави усмивката и погледът!:)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Усмивката & походката![]()
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
В едно момиче определно първо забелязвам лицето това е първото нещо на което се спирам.С сигорност очите оказват голямо влияние може би и устните.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
zabelqzvam i guza ...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
ами първо виждам ръста му и след това очите и излъчването и чак след това се![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ами разговарям с дадения младеж () и мислено започвам да сравнявам неговите изказвания и моите и дали има точка на пресичане или разминаване...После обръщам внимание и на усмивката...особено ако при усмихване се получават сладки тръпчинки мрррр...И да не забравя за погледа...трябва да бъде огледало на моята душа...
...Така намерих НЕГО!![]()
![]()
![]()
![]()
otpred-o4ite,rucete,gurdite
otzad-dupeto!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
1държанието
2външния вид
miscellaneous_370.gif
размеира на пениса![]()
аз мисля,че е съвсем нормално да забележа първо лицето му а след това всичко останало.Мое мнение
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Vuv vunshniq vid nai silno vpechatlenie mi pravqt ochite i usmivkata,a v haraktera-da e mil,s chuvstvo za humor i da umee da te izslushva![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
ами не може да се каже, че гледам само едно определено нещо, за мен е важна визията като цяло (очи, коса, усмивка, тяло...)
той може да има готин поглед например, но това да е единственото хубаво нещо в него и иначе да не изглежда кой знае колко добре
и винаги първото впечатление идва от външния вид, каквото и да говорим![]()
иначе доста обръщам внимание на мъжките дупета.. има някои доста съблазнителни, които не можеш да ги пропуснеш :P
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
poprincip vun6niq vid se zabelqzva purvo kogato se zapoznae6 s nqkogo...ne moga da opredelq v koq 4ast se zagledam purvo za6toto mislq 4e e vajno zqlostnoto izlu4vane primerno nqkoi moje da ima mn uavi o4i oba4e tva ne go pravi krasiv..spored men nai vajnoto e 4oveka da e usmihnat vesel i dobre nastroen
i men..prosto tezi 2 ne6taaaПървоначално написано от bebe power
![]()
ми всеки човек има определен чар,но попринцип гледам от външния вид
очите
усмивкта
тялото
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първото,което забелязвам са очите-погледа.
аз гледам за нещо нестандартно (различно от руса коса, сини очи, големи цици ) най-важното е момичето да има собствен чар, разбира се и тялото има значение, но чара си е важен![]()
определено голямо впечатление ми прави погледа както и държанието му![]()
Da BuDeSh oGuN Ti kOiTo Ne gOrI Da NqMaSh rAnI Ti No dA Te BoLi dA Se oGlEjDaSh tI V MoItE OcHi dA vIjDaSh sEbE Si i Da Te bOlI jIv dA Si i dA nE Si!
ami zna4i..
1.o4ite {po vyzmojnost 4erni ili zeleni}
2.teloslojenieto{ne mnogo myskylest stroen}
3.170nqkade visok
4.kosata 4erna.kafqva{na bodli4ki ili kysa}
ako nqkoi se e poznal da mi pi6e li4no suob6tenie ili na maila crazy_iv4e@abv.bg![]()
![]()
![]()
nai-vajen za men e haraktera,a natetaka gledam drugite neshta