.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    сЕкСиТа
    Guest

Щом е тесна не е лесна

...така каза едно момче с което правих секс.

Аз обаче не мисля, че широчината на путката се влияе от броя на партньорите.
    Вие на какво мнение сте?

мисля,че трябва да се изразяваш малко по цензурирано...а по въпроса ти мисля,че мъжете се кефят на тесни
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Мега фен Аватара на koalka
    Не мисля,че влияе,ако обичаш човека,с който си.Но може и да влияе,ако си само за единия секс.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Kato e po-tqsna na myjete im e po-qko to tova e qsno!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Няма нищо общо между двете неща. Може, да е като хипопотамска паст и пак да се пуска трудно. Няма никакво значение тясна или широчка е за това дали се пуска лесно или трудно. Тъпа тема!

.........

Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Няма нищо общо между двете неща. Може, да е като хипопотамска паст и пак да се пуска трудно. Няма никакво значение тясна или широчка е за това дали се пуска лесно или трудно. Тъпа тема!
    Мисля,че няма предвид,че тези жени "дават" секс по-трудно!Това въобще не е фактор!
    По-хубаво е да е по-тясна според повечето мъже,но пък ако е прекалено ще боли! Ако пък е много широка,пак не е оферта!Трябва да е "по средата",златната среда.....тогава момичетата притежаващи такава са обречени на успех! \/
    При жените също си има размер....това си е генетично!Широчината не зависи от броя партньори!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Щом е тесна не е лесна

Цитирай Първоначално написано от сЕкСиТа

Вие на какво мнение сте?
    Е много ясно, че броя на партньорите няма отношение относно размира на отвора А иначе определено е много по-приятно с тесни пички. На теб щом така ти е казал тоя дето те е жулил, явно си от тесните

...

Да, така е, определно е така.
    SY

Голям фен
    Град
    sf
    pro6tavai za otkroveniqta,no na4ina ti na izrazqvane e to4no tolkova,kolkoto i na nqkoq kurva na magistralata. ina4e ni6to li4no.

Супер фен
    Град
    sofiq
    hm kum tazi tema neznam no mai bqh 4ula 4e majete ne im e mnogo hubava s tesni 6toto gi julqt!taka li e?

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

liroos
    Guest
    Преди време разлиствах Кама Сутра и вътре прочетох нещо с което съм се сблъсквал, но до сега не ми беше правило впечатление. И то е, че всичко е мнооооого индивидуално. Има голямо значение от пропорциите, както при мъжете, така и при жените.
    Според Кама Сутра тези размери се деляха на 3-4, но не мога да се сетя сега с какви животни ги бяха определили.
    Бяха нещо в стил: хамстер, заек, бивол и слон, но може за някое да ви излъжа.

Не мога да правя секс с много тясна! Просто е мъчение и за нея и за мене... и както едно проучване показваше:
    1 на всеки 4 двойки се разделят поради сексуална несъвместимост!

Голям фен
    Абе ширината зависи от това колко пъти го е правила жената, следователно и от броя партньори ( колкото повече партньори, толкова поовече пъти ). Да не си мислите, че момичето си остава все толкова широка, колкото когато е девствена? Че си е генетично заложен размера на влагалището е така, но това са мускули и след време се нагаждат към разтягането, на което са подложени и следователно се разширява. Що не пробвате с някоя магистрална да видите как ще се чувствате? Все едно сте го мушнали в кофа...

Guest

Re: Щом е тесна не е лесна

Цитирай Първоначално написано от сЕкСиТа

Вие на какво мнение сте?
    Влияе се. При всяко ебане мускулите на путката се отпускат все повече и повече. Организма усеща че има недостиг на клетки затова и възпроизвежда клетки в тази област и в следствие на това путката се разсширява. Ако пишката която поемаш е по-голяма- путаката ти ще стане по-голяма

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Що да няма значение бе...може да й е някъф комплекси и...да й е проблемна тема секса и да го отбягва.

Мега фен
    Град
    SF
    Що пък да се разширявала ако прави6 секс 4есто или с някой по-надарен
    То тва си ти е генети4но заложено колко 6е ти е 6ирока... ...Май...

Супер фен
    Град
    Burgas
    moje i da ima nqkvo zna4enie.......ako se "prekalqva' sys seksa moje i sled vreme ve4e da ima nqkva promqna......koi znae.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    дай я тука да я тресна

Супер фен
    нема лесно в тоя живот ей!

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Мъка мъкаааа... [-o<

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми