.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    MaRtyYyYYyyYy
    Guest

KaKvo bihte kazali ako priqtelkata vi VI popita ...?

Hey HeY iska mi se NqkOI MN bYrZo da Mi dade otgoVOr .. ako priqtelkata mi e devstvena .. kakvo da i kaja sledkato si4ko premina ala bala dokato ne se stigna do slaganeto na prezervativa predi tova e opitala 2 3 prysta bez bolka. I taka vyprosa mi e ako e bil vkaran na polovina penisa (za6toto e iskala samo malko ot nego za opit)kakyv otgovor da i dam ? ???????????????????????????? PLs

Guest
    Ami az ne razbrah kakuv vupros ti e zadala priqtelkata?

Bai RAngel
    Guest
    Абе ти с приятелката си ше се опраиш ама как ша са научиш да се изразяваш неграмотнико

MaRtyYyYYyyYy
    Guest

vypros

VYpRoSyT E AKO SY VKaRaL napOlOviNa peNIsa i tq e iskala samo tolkova i posle me popita az DEVSTVENA LI SyM............KAK DA I otGoVOrq ????

MaRtyYyYYyyYy
    Guest

dd

MaLko taka ByRzaH s vyprosa taka4e sry za obyrkvaneto ... vyprosa ve4e e qsen ;>

Guest
    ami tq trqbva da go e usetila,vse pak-nali se razkusva devstvenata i cipa.probvaite pak,stignete dokraq-hem 6te razbere dali e bila devstvena,hem ve4e nqma da e :P a priqtelkata ti ima li jelanie za seks?

MaRtyYyYYyyYy
    Guest

d

ami ima jelanie kazva mi dosta 4esto 4e go iska no malko q e strah za tova 4e e malka sled nqkolko meseca pravi 15 ....

Guest
    откъде си бе

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е девствена,защото е правил секс-и 2 см да е-вече е правила секс.Друг е въпросът дали се е скъсала девстваната ципа.тя е девствена,докато не е правила секс,правила ли го е-вече не е!

още една 14 годишна отворка
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Повече от фен

Re: vypros

Цитирай Първоначално написано от MaRtyYyYYyyYy
    VYpRoSyT E AKO SY VKaRaL napOlOviNa peNIsa i tq e iskala samo tolkova i posle me popita az DEVSTVENA LI SyM............KAK DA I otGoVOrq ????
    Кажи й, че след 10 минути ще стане новия папа !

an tai q kaji otkade si

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    хахаха да пробвала
    Абе ей луда работа
    Страх ли я е
    От какво
    Човече първо обмисли какво правиш ии дали си способен
    После действай
    Изглежда ми че не си наясно какво ще правиш тя още по малко
    Има теми прочети
    Образовай се образовай и приятелката си
    Ии тогава всичко ще е ок
    Ии няма да ни търсиш

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    ама половината,ама една четвърт..божеее
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Цитирай Първоначално написано от angel4e_s_krila
    още една 14 годишна отворка
    ako priqtelkata mi e devstvena ..
    май е отворко, но може и да е на по млако от 14 така кто гледам
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Guest

Че е доста тъпа и е овца!!!!! Вие пък ебаси секса дет сте правили. Кажи й да се отвори с молив!

Мега фен
    Град
    SF
    Девствена не е. Щом и е влизал, на4и не е... независимо дали половината, една трета или една 4етвърт.... А ина4е колкото до девствената ципа - ами ако не я е боляло и не е имало кръв, на4и е възможно да не се е скъсала. Що не го направите кат нормалните хора ми половината, не знам си кво си...

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Че е доста тъпа и е овца!!!!! Вие пък ебаси секса дет сте правили. Кажи й да се отвори с молив!
    да не сте с еднакво айпи? и предишният ви ник да е бил "Neo"

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е девствена,защото е правил секс-и 2 см да е-вече е правила секс.Друг е въпросът дали се е скъсала девстваната ципа.тя е девствена,докато не е правила секс,правила ли го е-вече не е!

От кога едно вкарване на половин пенис е правене на секс?
    Аз смятам, че е девствена
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Не е дорасла за секс.
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Не е дорасла за секс.
    както и авторът на темата

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Оффф, ама и вие един секс сте правили... Дечица... Нищо не сте видели от секса => тя е девствена. Какво е значението каква е целостта на химена? Ти там едва си й го вкарал и ако това наричаш секс?!?! Кажи й: Това няма значение, миличко, аз те обичам такава каквато си. Дали си девствена или не, това е без значение.

Аз например това бих искала да чуя при такъв случай!
    HardC0re and BDSM forever

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Оффф, ама и вие един секс сте правили... Дечица... Нищо не сте видели от секса => тя е девствена. Какво е значението каква е целостта на химена? Ти там едва си й го вкарал и ако това наричаш секс?!?! Кажи й: Това няма значение, миличко, аз те обичам такава каквато си. Дали си девствена или не, това е без значение.

А ти какво, много ли си добра в леглото ?

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world

Глупости, не съм казала, че съм добра в леглото. Преиначаваш думите ми. Съвсем друго имах предвид. Просто не смятам, че това да ти го вкарат до половината и се води, че вече си правила секс, че не си девствена и т.н. Тя всъщност нищо не е разбрала от цялата работа. По-скоро са направили опит да го правят, но не се е получило. Нз аз смятам, че това колко й е вкарал, до колко й е разкъсал ципата и т.н. няма значение.
    HardC0re and BDSM forever

Глупости, не съм казала, че съм добра в леглото. Преиначаваш думите ми. Съвсем друго имах предвид. Просто не смятам, че това да ти го вкарат до половината и се води, че вече си правила секс, че не си девствена и т.н. Тя всъщност нищо не е разбрала от цялата работа. По-скоро са направили опит да го правят, но не се е получило. Нз аз смятам, че това колко й е вкарал, до колко й е разкъсал ципата и т.н. няма значение.

Ами не им давай съвети, после те ще питат по форумите: "Бременна ли съм". Хем не знаят какво правят, хем тръгнали секс да правят. Аз като го направих първия път, момичето с което бях буквално водеше всичко. Аз само лежах и тя върху мен. Извинявай, ако съм те засегнал.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си