- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Отново за подкожни косми(и пъпки)...:(
Здравейте,
прегледах немалко теми по въпроса и всеки казва различно и вече просто не знам как да се справям с тях...Ходя на коламаска на корем през 3 седмици и в интерес на истината ако бяха малко бих ги преживял, но долната ми област на корена е пълна с подкожни косми, някой от които са образували много гадни зачервени области и в някои случаи пъпки. Като цяло помага единствено ваденето на косъма с игличка и после след време като отида на кола козметичката си го дърпа. Но това е възможно само за някои косми. Чета да се ексфолира кожата... - ще помогне ли ако всеки път след кола маската като влизам да се къпя ползвам този ексфолиант и да ми препоръчате в такъв случай някои на прилична цена. Относно пинсетата и стискането съм твърдо против - от стискането половината ми корем става червен и решение на проблема в никакъв случай няма! Четох някой беше писал пилинг какво ви е мнението дали ще помогне...вече толкова съм се отчаял вместо това, че ходя на коламаска и се поддържам да е нещо хубаво това ме кара да се чувствам адски гадно![]()
Няма какво да ти помогне.Докато почне да се образува и да расте косъма, повърхностния слой на кожата вече е гладък.Тогава е много голяма вероятноста косми да останат подкожно и да се инфектират/стават пъпки/.Май за теб не е подходящо епилирането.Абе как ги изтрайваш тия болки и то на корема?![]()
С игли4ка да ги издърпаш е единственият на4ин според мене. Аз така правя... ама как болииии...![]()
Аре дай ми една основателна причина заради която си скубеш корема(ако си момче да)?Бахти,напълни се педерасти...
Защо го правиш? Май обичаш екстремните преживявания. Мене пък си ме кефи момчето да има косми по тялото, незнам някакси готино е мъжествено. А относно проблема можеш да пробваш след колата да си дезинфекцираш корема със спирт и като видиш косъмче веднага го вади с игличка. Така няма да се получи инфекция.
sigurno si edna ot malkoto koito obichat momcheta s kosmiПървоначално написано от SwEeT_pAiN_F
мен нещо не ме кефят момчетата с косми...тва не значи че си гей що хубаво е че се потдържаш,но за проблема ти не мога да ти помогна![]()
След кола маска не се мокри поне 2 часа! Никакво къпане веднага след епилация, това има лоши последствия, от опит ти го казвам. Най-добре си вземи от онези естествените гъби, които се продават и си прави редовно пилинг с тях. Ексфолиирай се преди епилация или кола маска, а след това козметичката предполагам ти слага пудра или нещо за успокояване. Прави си пилинг 2-3 пъти в седмицата, но да знаеш, че ако имаш пъпки, те ще се раздразнят от пилинга.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
mnogo tochno kazano!Първоначално написано от покахонтас
...TaKe mE In YouR ArmS...