- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ЧЕРНИТЕ РЪКАВИЦИ
Тва е оня дет уж Барбара го уби!!! НАЛИ?!?!?!?))))))))))))))))))))))))))) Синът на Нестор Фонсека!!!!
AXXAXAAXAXXAAXXAXAAXAXXAAXXAXAAXAXXAAXXAXAAXAXXA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
идиот...![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
poznati sa mi tiq imena ama ne se se6tam ot koi film bqha?![]()
![]()
![]()
Хахаха, ето защо го обичам тоя форум!![]()
ahxahxhaxhaxahhxahxhahxhahxhahxahxahxhahxahxhahxha xhahxahxhahxhahxhahxahxhahxhahxhahxahxhahxhahxahxa hxhahxahxhaxhahxhahxah
mn ZLE![]()
MOMI4ENCE SAM!!!
Жената в огледалото
егати реакциятаУбихте ми цялата радост от невероятното ми разкритие
![]()
мхмАма аз сега видях темата за него
И там някой е казал че тоз е убиеца ;(
Ц, що се занимаваш с глупости и ти, кой изпитва радост от разкритиеПървоначално написано от Анонимко
на каквото и да било нещо в латино сериалПък освен това за тоя "филм" си имаше неква тема, там си дрънкай на воля....
Give me your best shot motherfucker!
OMG...![]()
![]()
Абе а к'во стана с Барбара - дъщерята на сина на лелята на дядото на Лусио Де Лопес ? Тя забременя ли?! Роди ли?!То се оказа по едно време, че тя е мъж и е баща на баща си... can you imagine?
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
xaxaxПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Какво имате против сериалите ?
А иначе - да това е синът на Нестор.Хуан Тобиас е този с ръкавицитеСкоро ще се покаже в епизодите. В гугъл пише всичко
![]()
Keep smilin'
знаех си, че е Хуан Тобиас.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Аве ,за нещо по тъпо маи неможа да се сетиш ве.
miscellaneous_370.gif
аз мисля че е Ксиомара щото тя най- се уплаши кат Алберто и каза че дават 1 000 000 за този коит хване черната ракавицаПървоначално написано от Анонимко
Не Ме Ебе ДоРи Да ПаДнЕш На КоЛеНе !!!
![]()
![]()
ааа кефите меее
аз тоя сериал преди го гледах ама са нещо много напрегнато стана и...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.