- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- До кой месец на бременност е безопасно да се прави секс?
Искам да знам до кой период на бременността може спокойно да се прави секс, без плода да се увреди? До колкото знам е 4 месеца, но ми казаха, че не било проблем и в 9-тия? Ако има запознати с това нещо, моля да ми кажете. Не желая обидни квалификации и коментари, въпроса ми е сериозен.
Подсещаш ме за вица...Първоначално написано от Галена
От 1 до 3-ти месец -- Всичко както си е.
От 3-ти до 6-ти -- Само кучешката.
От 6-ти до 9-ти -- Само вълчата - Жената лежи по гръб, а мъжа вие до дупката.![]()
Не, сериозно, що търсиш отговор на тоя въпрос в teen форум ?!![]()
Тука възрастовата граница не е много завишена, а и повечето не знаят как се забременява... пример са темите 'Еба ме в ушите. Дали съм бременна ?' > 'ДА, БРЕМЕННА СИ! НЕ ПОЛЗВАЙ КЛЕЧКИ ЗА УШИ В СЛЕДВАЩИТЕ 9 МЕСЕЦА !' ...
Задай си въпроса в http://forum.bg-mamma.com/ там поне ще ти отговорят зрели хора...![]()
Тоя не съм го чувала...доста е добър..Първоначално написано от tX
![]()
![]()
![]()
Най-добре прочети всичко, което те интересува за бременноста в следния сайт: www.bg-mama.com/site/
Иначе на въпроса ти, лекарите позволяват да се прави секс по време на бременност до седмият месец, после вече става опасно за плода и се засилва риска от преждевременно раждане, или нежелано кървене. Възможно е дори сериозно да се увреди и плацентата, но ощв веднъж ще те посъветвам да прочетеш публикуваното в гореспоменатия сайт.
Другият правилен вариант е да се обърнеш към акушер-гинеколог, който би те посъветвал най, най-правилно.
SY
ami aaz do kolkoto znam moje da se pravi do kraq na bremennosta ama za po-ekstremnite naturi az na tvoe mqsto ne bih riskuvala!!!po-dobre se vuzdurjai
ако мъжът не е някой hustler - може и до 8-мия
e da opredeleno trqq se vnimava kakvo se p[ravi dori da e v 1
В 7 и 8 е много опасно, защото може да доведе до кървене и контракции и да предизвика преждевременно раждане. Но по принцип когто и да се прави трябва да внимателно, а не дивашката колкото и да ви се иска. В спермата им а някакви вещества също, които могат да предизвикат контrакции ( в случай че мъжът свърши вътре, а няма причина да е вън като вече има бременност на лице).
Та съветът ми е - мноооооого внимателно.
Има много литература по този въпрос.
www.bg-mamma.com
www.biberonbg.com
Абе хора,вие как си го представяте това?Малко секс и вече кървене!Може най-спокойно да се прави секс с бременна жена,освен ако лекарят не е забранил по някакви здравословни причини(което не е толкова често срещано явление).
Много ми е интересно някоя от тези дето твърдят , че няма никакъв проблем дали е била бременна или дали приятеллката му е била бременна и дали е раждала??????????
Защото аз съм и като казвам нещо вярвайте ми, че го казвам ОТ ОПИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За разлика от повечето от тук философстващи...
Знам, че секса при бременната улеснява раждането
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
kak uspq da go izmisli6 ? ne ti e bilo trudno sigurno.Първоначално написано от MrAsNiKa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Първоначално написано от WindWaker
Не си дадох зор дори да мисля
Пазя се за спешни случаи![]()
mi davai de. tamyn i az da si napraq 1000-ta mneniqПървоначално написано от MrAsNiKa
![]()
Ще почерпиш ли после като ги направишПървоначално написано от WindWaker
![]()
mdae....
vyi spi mi sa....xax
Ам да си лягамеПървоначално написано от WindWaker
![]()
Ае земи нещо Black Label и да са почерпим за твое здраве
ne piq az ne piq.
ot sno6ti ne piq
Да, улеснява го да започне. за това е добре ако се прави да е в деветия месец. Тогава даже го препоръчват като естествено предизвикване на раждането. Но по-рано....ако се цели детето да е недоносче, ОК.
Do shestiq mesec jenata moje da pravi vaginalen sex.7,8 i 9 mesec-samo na zadna,inache se uvrejda ploda,a tova,che jenata rajda po-lesno sled kato e pravila sex v naprednala bremennost-nishto vqrno![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
Я си преговори урока, че нещо се оплете в опитите си да се представиш за грамотна...Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Задната на теб каде ти я правят ако не вагинално ? В задника ли ?![]()