.
Отговор в тема
Страница 1 от 16 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 376

Тема: XXX me zarqza ;(((

Супер фен
    Град
    Гето Милев

XXX me zarqza ;(((

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Za6to trqbva6e da go kazva6 pred vsi4ki znae6 4e 6tqhme o6te dulgo da sme zaedno no ti prekalqva6 ve4e s alkohola i ne moga vseki den da buda s edin piqnica koito neznae kakvo pravi... i vse pak trqbva da znae6 4e nikoga nqma da spra da te obi4am kolkoto i da me boli....

Голям фен
    Айде айде,семейните проблеми ги разрешавайте на друго място.

Мега фен
    Нормална вторична мъжка реакция - гавра, привидна омраза...ако тя казва истината, просто спри да пиеш постоянно.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от ckeuT4eTo_f
    Za6to trqbva6e da go kazva6 pred vsi4ki znae6 4e 6tqhme o6te dulgo da sme zaedno no ti prekalqva6 ve4e s alkohola i ne moga vseki den da buda s edin piqnica koito neznae kakvo pravi... i vse pak trqbva da znae6 4e nikoga nqma da spra da te obi4am kolkoto i da me boli....
    mi skupa az ne ti pravq problemi za tva 4e redovno kozi6 s aver4etata na NDK a si traq Kak moje da me izkarva6 piqnica sled kato ne blizvam alkohol ,a?! Ili prosto si tursi6 pri4ina... hubavo.. ti si znae6..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Мега фен
    Тези неща са прекалено лични, за да ги обсъждате лични! Осъзнайте се!

Мега фен
    Град
    София
    Стига позьорщини

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Тези неща са прекалено лични, за да ги обсъждате лични! Осъзнайте се!
    Ami az nqmam ot kakvo da se pritesnqvam za6toto ne sum naprail ni6to sramno ili lo6o s neq , a tq si izmislq pri4ini.. znam 4e haresva drugo mom4e pone da mi go be6e kazala , a ne da go 4uvam ot drugi hora. I kakvo izmislq si pri4ini za da ne e s men... tq si znae... Samo nemoga da razbera za6to me luje?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    Стига позьорщини
    Are bez da osira6 i bez tova osranata tema za6toto mi pisna ot takvia kato tebe. Vuob6te ne pomaga6 na nikoi s tozi tvoi post.. Po-dobre go iztrii!

Мега фен
    Не искам да съм груба, но това е ваша работа. Ако тя се държи некоректно с теб, мислиш, че ще я спечелиш, като я унижиш пред цял форум?

Голям фен
    Hah vii normalni li ste da go obsajdate vav foruma .. i na men sa mi go pravili toq nomer tuk .. neznam kak priqtelkata ti ne te e udoshila!!!

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Добре де,къв е смисъла на тва дето го правиш?Разбирам те,чувстваш се зле и т.н.,но ако наистина искаше помощ щеше да формулираш темата по-друг начин,не да й споменаваш ника и на да пишеш "da vi *ba podred ".Ако имате неща,които да изясневате,поговорете насаме,а не да използвате форума за да си уреждате отношенията

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Ne iskam nito da q unijavam nito da q spe4elvam otnovo... 6tom e re6ila taka dobre.. prosto iskam da vidq vie kakvo mislite po vuprosa..
    Ako kaje 4e ne i e priqtna temata koqto sum pusnal vednaga 6te bude iztrita.

Oba4e iskam da pitam ostanalite: kakvo bihte napravili ako se obadite na gadjeto si i tq vi kaje "emii sorry sega nemoje da se vidime imam sre6ta s edin pi4" ili puk "eee murzi me sega a i dosega bqh s edni priqteli i sum malko otnesena" ( ne kazvam 4e skeit4eto_f go e kazala , a govorq primerno ako vi kajat ne6to ot tozi sort). Drugoto e iskah da vi popitam kak bihte se po4uvstvali ako 4uete ot svoi poznat 4e gadjeto vi redovno si hodi s drug- celuvat si se pregru6tat si se.. a v su6toto vreme gadjeto vi vi se kulne kolko mnogo vi obi4a.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Нормална вторична мъжка реакция - гавра, привидна омраза...ако тя казва истината, просто спри да пиеш постоянно.

Ne q mrazq gluposti!Naprotiv mnogo q obi4am... Za da pi6a tuk qvno nqma drug na4in da pogovorq s neq tova e istinata. Naistina mnogo q obi4am i ako i tq pone malko me uvajava 6te si priznae 4e e izlugala za skapaniq alkohol ! Iskam da mi kaje koga sum se napival ili ne6to takova. Moje bi Pepsito i 7up-a sa alkoholi....

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    ъъ...
    познавам скейтчето_ф ,май и теб познавам ама не съм сигурна
    и..значи вярваш на другите,а не на нея?
    факта че те е "зарязала" не я прави някаква гадна кучка,която иска да се подиграе с чувствата ти,тя просто не е искала да продължавате връзката си

ти какво?мислиш си че ше сте вечно заедно???

spored men ne trqbva6e da pravi6 taq tema izob6to .... trqbva6e da i se obadi6 i da pogovori6 s neq .... a ne tyka pred tolkova mnogo hora .... a i ne moga da razbera kakva polza 6te ima tq da luje 4e ti pie6?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    ъъ...
    познавам скейтчето_ф ,май и теб познавам ама не съм сигурна
    и..значи вярваш на другите,а не на нея?
    факта че те е "зарязала" не я прави някаква гадна кучка,която иска да се подиграе с чувствата ти,тя просто не е искала да продължавате връзката си

ти какво?мислиш си че ше сте вечно заедно???

Moje bi ima povodi da vqrvam na drugite.. ne obvinqvai men... a za tova "ти какво?мислиш си че ше сте вечно заедно??? " Emi skupa ako vseki si kaje taka q si pomisli kakvo 6te stane?

Мега фен
    ПриемИ го. Нямаш ли приятели? Те познават нея, познават и теб. Ние от къде да знаем, че ти не лъжеш?

Град
    Sofia,kv.Levski
    ei sladak ne se ot4aivai,ne si zaslujava da si slaga6 krai na jivota.....iavno tq ne te zaslujava,nemoga to4no da opredelq za6toto nz. to4no kak stoqt ne6tata m/u vas no se nadqvam i ti pojelavam da namerite na4in da se opravite!!!YSPEH!!!!

Голям фен
    Град
    София
    ооо мамо...как се ебавате обаче не е истина.

Фен
    Град
    House Music
    ееее пич ти като си балък ще те зареже ти я прееби да не те е яд
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Цитирай Първоначално написано от Azlan
    Znam te kude jivee6 ku4e krastavo !

Фен
    Град
    House Music
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Цитирай Първоначално написано от Azlan
    Znam te kude jivee6 ku4e krastavo !
    ахахахахахахахахахах да ти дам адреса си ? гледам ,че си на кеф вече мина ли ти всяко чудо за 2-а дена
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Za6to re6i 4e sum na kef?

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    i moito Biv6o gadje obi4a6e da se popiiva no tva ne mi pre4e6e da go obi4am i vse o6te go obi4am,makar 4e toi me zarqza ve4e dva puti.
    няма любов

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си