.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

vlubena sum,a nz dali toi izpitva su6toto.....

hiiiiiii sladuri...moqt problem qvno e mnoo 4esto sre6tan v tozi furum!mnoooooooooooooooo haresvam edno mom4e.toi e 3 godini po-golqm ot men no tova ne pre4i za6toto sum imala i po-golemi gajeta.No kakto i da e!ne sum sigurna dali toi me haresva....no naistina postoqnno me gleda i nz no use6tam 4e me haresva!kajete molq vi ako mojete da mi pomognete kfo da pravq!

Ами не разбрах само дали се познавате или не. Ако не се познавате иди и се запознай с него. И от там нанатък виж как ще се развиват нещата. Нищо не губиш! Само може да спечелиш \/

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами как по-точно можем да ти помогнем като не знаем как те гледа той?!Ти сама трябва да си усетиш и ако те харесва да почнеш и ти да го гледаш така!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Браво Мел , аз сам с теб ...
    А на теб какво да ти кажа , освен , че любовта се усеща и нито аз нико който и да е не може да ти каже дали той те харесва , така че давай , усети го

Обичам те , мили мой Гого !

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На колко си , девойко ?

Бтв аз имам приятел от година и половина и не знам дали изпитва същото , което и аз , дали е наистина така , както аз го чувствам , ти искаш без да имате много много общо от един поглед да то чатнеш тва Е , браво , ако се справиш , но не забравяй , че понякога интуицията греши

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    България
    Ако не се познавате , най-добре иди и се запознай с него , щом со усетила, че може би има някакво пеовличане между вас, а , ако вече се познавате може да започнеш да си говориш повече с него.Да научиш повече неща за него и неговите интереси-с няколко думи да добиеш по-ясна представа какъв е ТОЙ.И така и ше УСЕТИШ дали наистина "прехвърчат искри" между вас.

Годините нямат никакво зна4ение според мен ,но както и да е.Ако не се познава6 с това мом4е отиди и се запознай с него и сама ще разбереш дали те харесва,но внимаваи да не те изльже,за6тото ако си хльтнала по него ще страда6 много.За всеки влак си има пьтници тьй,4е споко

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е от погледа абсолютно никога няма да разбереш дали те харесва или не.Най-добрия приятел на гажето ми си беше вношил,че го харесвам шот съм го била гледала,а пичагата не зацепил че така си гледам принципно...Виж запознайте се и според тва как се държи с тебе как си контактувате ще разбереш дали чувствата ви са взаимни
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на koalka
    А запознала ли си се с него?Това е от значение,а и по този начин можеш да разбереш за чувствата му.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    emi ako ne se poznavate..otivash zapoznavash s nego izlizash napred nazad nqkolko puti i ako oshte si struva deistvai!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си