Не знам дали съм избрал правилният раздел да пусна тема,но все пак...Та искам да в ипопитам какво мислите по въпроса-защо простотията се толерира и глупаците просперират.Някой каже или направи мега простотият и веднага се превръща в нарицателно за пич и супер човек,всички се заливат от смях и е уникално...
Не знам,но аз лично понякога чувствам,че съм надраснал по акъл връстниците си,може и да си въобразявам,но просто изключително много ме дразнят селянията и простащината,а виждам,че хората се радват.Също така много ме изнервя,че "пичовете" се заяждат с по-слабите например,които не могат да отвърнат и щом видят,че е така ги нападат с два пъти по-голяма злоба,за да покажат надмощие ли не знам.Някой ден си викам днеска,ако видя такъв глупак ще му строша главата и според мен това е единствения начин-бой до край.Не че съм злобен-напротив просто обаче мисля,че тия дразнителни са няква напаст...по света не е така-колкото и малкото да съм обикалял има толеранс към всички хора,без значение какви са те.
Т'ва беше от мене,просто исках да си напиша мнението.