- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка за "Добро утро"
".... и се събудих от неговата целувка". Колко добре звучи....
Та въпросът ми е събуждали ли сте се СУТРИНТА до момичето/момчето, което обичате/харесвате/с което ходите/ към което изпитвате някакви чувства, дори и да е само привличане.
PS: съжелявам, ако темата се повтаря
мрън ...за сега не...а как искам това да стане
и първият човек ,когото толкова обичам ....точно с него да започне деня ми ...мммм....
![]()
Не ми се е случвало-не поради липса на желание,а поради липса на възможност![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ех... и аз не съм се събуждала по такъв готин начин.![]()
Да бъдем оптимисти - има време за всичко!![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
и на мен не ми се е случвало...и ще съм на седмото небе ако момчето с което съм сега ме събуди по този начин![]()
Дам.... Най-незабравимо беше събуждането ми на 1 януари тази година.... Тогава се събудих до човека, който обичам и с отварянето на очите ми, той ме целуна..... Готино и незабравимо е !!!![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Случвало се е, много пъти. <3
И това е нааай-великото нещо на тази планета. *wordless*
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
Най- хубавите дни през живота ми бяха тази година лятото, бяхме заедно на море и всяка сутрин се сабуждах до него или тои ме сабуждаше!!! Просто ПРЕКРАСНО!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами не,но най-невероятното събуждане,което съм преживяла беше това,че ме събудиха с погалване по косата.Този момент беше невероятен просто...мечтая си от тогава всеки ден да ме будят така,но с момчето не сме заедно и все пак му благодаря за това събуждане
Мдам, почти всеки ден. Който от нас се събуди първи, буди другия с целувка и "Обичам те".
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
За сега такава възможност нямаме,защото не живеем заедно,но като се преместим и живеем сами непременно ще го будя с целувка и за пореден път ще му казвам,че го обичам.
'баси....колко отдавна ми се случи за пръв път...чак завиждам на тези ,които тепърва ще го изживеят...невероятно е. Да отвориш очи и да го видиш до себе си, а когато и той ги отвори просто да се гледате и да се усмихнете един на друг.
Това с целувката е малко образно казано, защото в повечето случаи колкото и да си си търкал зъбите вечерта, сутрин имаш прилепи в устата и ако решиш да му лепнеш целувка с език, рискуваш да не иска никога повече да се събуди до теб.
та това е по яко от секса!!!това е нещо неуписуемо което трябва да изпита всеки един човек на тази земя
Da ,vypreki che pytite se broqt na prysti ... Amaaa poneje stavam rano pyk toi spi do kasnu i vseki pyt zapochvam da go gushkam da go celuvam ,mqtam mu se otgore , shtipq go machkam gooooo i toi nakraq se sabujda i toi me gushka iiiii![]()
![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ами всъщност,не съм се събуждала,защото цялата нощ не спахме,но горе-долу е същото и ще кажа:Страхотно е,наистина е страхотно
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Мене не ми се случвало,но мисля ,че още съм малка за това...![]()
Наистина много хубаво звучиаз съм се сабуждала от целувката на човека които обичах и с които бяхме преди и беше наистина много красиво сега като се сетя все едно мечтая
защото вече не съм с този човек важното е че съм изпитвала това чуство
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
е чак пък от секса...Първоначално написано от mercedes_bentz
![]()
иначе не, не ми се е случвало
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
не ми се случвало,има време за всичко![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...