- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка за "Добро утро"
da mnogo e romantichno da zaspish i da se subudish do 4oveka,koito obichash,nesravnimo e prosto,tova moje bi edinstveniq moment,v koito se subujdam s usmivka,ne zaradi drygo,a prosto ,zashtoto toi e do men![]()
![]()
ne
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Sluchavalo mi e.....strahotno e da se sabujdash ot celuvkata na liubim chovek...![]()
nai hubaviq nachin da zapochnesh denq si!!!!!
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Bahti qkoto 6e e, ama do sa ne sum haresvala nqkoi dotolkova 4e da spa s nego... Puk i na6ite to4no tvaa 6e mi dadat...Az ne im kazvam dori i 4e si imam gadje puk kvo ostaa 4e 6e spim zaedno
No vsu6nost 6e si pomislq. Tva sigurno e mnoo qko
![]()
sori tva gore bqh az ne si vlqzoh v akaunta![]()
SAMO LOST!
Za jalost i na men ne mi se e slu4valo,no o4akvam da mi se slu4i.predpolagam 4e 4uvstvoto e neveroqtno![]()
Ами да, случвало ми се еБях му казала, че искам да се събудя до него и той беше ми организирал изненада..щях да се побъркам от щастие. Беше ваправил така, че да сме цял ден заедно, от сутринта до 9 вечерта, у тях (техните щяха късно да се прибират). И след като правихме адския секс сутринта, заспахме страшно изтощени и после той ме събуди с погалване по косата и целувка
беше жестоко, стана ми толкова хубаво, че не можах да спра да се усмихвам цял ден
![]()
![]()
да случвало ми се е, но за жалост скоро няма да имаме тази възможност. когато бяхме на море (на два пъти през лятото) всяка сутрин се събуждах от неговите целувки и от допира на ръцете му по лицето ми. прекрасно е когато отвориш очи първото нещо, което видиш да е обичания човек![]()
не но о4аквам този момент
miscellaneous_370.gif
Da,sabujdala sam se do lubiq 4ovek i opredeleno moga da kaja,4e 4uvstvoto e neveroqtno.za sajalenie sega kato u4i tova se slu4va mnogo rqdko![]()
Не ми се е случвало, но много искам да се случи![]()
Точно такъв вариант не ми се е случвал. Но има време![]()
Мда, случвало ми се е.![]()
I`m trying to make your dreams come true...
нееееее само като си го представя и........
да случвало се е! няй-якото на света!
Да, случвало ми се е...
Спала съм на едно легло с 2 гаджета - с едното в нас, а с другото когато бях на море... много е сладурско да спинкаш гушнат с гаджето си![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love