.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли така наречените "Фешънчета"?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 25,23%
  • не

68 63,55%
  • не мога да определя

12 11,21%
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 144
    Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    мачока - евалата наистина.. най-смисления пост,който прочетох в тази тема
    .. и в крайна сметка всеки има правото да се 'мъкне' както си иска и ни най-малко не трябва да му пука за мнението на другите..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Фен
    Град
    Pico-Union District
    'Гъзар' = телефон за 1500, Ауди RS4 /новото/, мезонет в центъра или модерна вила в околностите, поне 7-800 лв в джоба и многократно повече в кредитната и т.н...
    т.е. твоята мечта.
    'Позьор' - SAGEM за 69 лв. на промоция с безплатни минути към 3 номера, Лада 5-ца комби - фолирани тъмно-черни стъкла за 20 лв, ремус - лепенка естествено, кученце клатещо главата си на предния прозорец, 20 лв. в джоба и панелка в Люлин.
    Мда, люлин е диагноза, не квартал.
    .. ама не през деня, а вечер.. ще ги познаете по ламботата, черните CLS-и и G класи пред изброениете примерни заведения и т.н.
    Струва ми се, че се възхищаваш от този тип хора, коли, заведения. Там е проблема, че повечето хора ( като се започне от дебилни пубери, снимащи непрекъснато новите коли из София, и се стигне до такива като теб) възприемат всичките тези неща за MEGA COOL. А това, някакви мутри да са ти идоли...Jesus Christ!

По въпроса за модата - някои от тях са млади - 25-30 годишни, готини, с хубави прически, мускулести, носят модни очила, хубави дънки, тясни блузки /може и розови/, пръскат се с парфюми по над 100 лв опаковката и с една дума са готини и стилни. Може да носят малък ланец с тънка плетка, но тя ще е от платина примерно и ще струва повече от семейният ви автомобил. Всичко казано против тях е просто един вид злоба.
    Злоба, а? А, това да носиш розово, нормално ли е? До преди няколко години, никой, ама никой въобще не си е помислял да облича тези шибани блузки, защото се считаше, че е педалско? А, нищо чудно след 5-6 години да е "нормално" да си педераст, и да те разцепват всяка вечер, но нищо и тогава ще приемаш това за готино и стилно. Хубави прически, че 50% от "прическите" са стил мутра от 95-та, а другите - стил "педалското в мен напира". Мускулести били, хубаво, чудесно прекрасно, но явно стават по-мускулести за сметка на интелектуалното си ниво. Е, не може винаги съотношението акъл-тяло да е 1:1. Същото важи и за парфюма.
    Модни очила - Highway Patrol Officer, Late 70s? Според мен това време отмина отдавна.
    Нямам какво повече да кажа, освен да се пръсна от смях...

^ WORD! Psycho Realm е най-добрият!

Мега фен Аватара на machoka
    Psycho Realm,

освен да се посмееш, можеш да се заровиш някъде надълбоко, барабар с остарелите си комунистически схващания

Розовото било педалски цвят? Чакай бе, кой си ти да казваш кое е педалско Мога да ти кажа, че прозрачни бели панталонки, през които чудесно се виждат червените прашки, в комбинация с тясна блузка - тип моряшка - на сини хоризонтални лентички е много по-педалско от стилна 'фешън' розова блуза.

2. Моята мечта съвсем не е това. Някъде да съм го споменал? Темата не е за моите мечти, а за твоите и на останалите консервативни схващания.. Проблемът е, че това е схващане в прогресия, то да беше само тази тема бива.. ама чета, чета вече все повече подобни, та реших в крайна сметка да изкажа гледната си точка..

3. Нещо против Люлин ли имаш? Или сега ще делим хората по 'качество', освен по предпочитания 'чалга-метъл' и по квартала в който живеят? Ако си чалгар или живееш в Люлин - 'по диагноза' си болен и обратното?
    По-голяма глупост не бях чувал, честно.

А от кой да се възхищавам? От депресантите метъли, дето като видя такова момиче и имам чувството че ще ме изяде и пребие с кубинките си /винаги намръщени и кисели/ или ще си свали веригите от ухото и носа и ще ме обеси на тях,, да се възхищавам от чалгарките, мъкнещи се с 30гр. дрехи по тях, да се възхищавам от скейтърите - онагледени по-горе от мен? От кои?
    Всъщност аз знам от кои, не се тревожи за мен.. дори не подозираш

Тука говорим не за мен и за теб, а за принципа като цяло. Винаги има изключения, но установения принцип си е такъв.

Мега фен Аватара на machoka
    пак се яде само боб и леща, за да има пари за новата фешън изгъзица...
    Аааа, не съм съгласен. И милионер да стана един ден, ще си хапвам бобец като пич.. пристрастен съм

Голям фен
    Град
    София
    machoka pravilno go kaza =D>

Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    фешън4ета не мога да търпя - некви гнусни, еднакви всичките - ся в момента пък явно са мн мн модерни кецовете и забелязвам че голяма част от ботушите, които излизат ся по магазините прили4ат на кубинки мамка им как ще зимат неща, характерни за други стилове
    за жалост е така ама кво да се прави и аз не мога да ги търпя мноо ме дразнят
    dam taka e.. pove4eto sa ednakvi4ki ima nqkoi koito mn`me draznqt.. na drugi ne obrushtam vnimanie i tai

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    друго си е да ядеш само боб, защото нямаш пари за друго... или по-точно си ги инвестирал в блузка Дизел с италиански дизайн и анадолски произход...

може би ще прозву4а нескромно но мисля 4е имам обективно мнение по въпроса!"италиански дизайн и анадолски произход... "-такова нещо няма! незнам защо толкова много се подценяват българските и турските специалисти, но въобще не сте прави! в българия, турция и китай се шият мн конфекции от наи-известните дизаинери в света! версаче, дона карън, валентино, келвин клаин и мн мн др! моделите по тъи наречените-"фешън магазини", са с1щите, но просто са по-евтини, с по-кофти качество платове! ина4е кроиката и цветовете се дублират!

а под определението фешън всеки разбира разли4ни неща! ако фешъни озна4ава да си обле4ен модерно, неразбирам какво лошо има в това? тенденциите се менят, няма да си ходим както сме си ходили 98 година!!! !

и хи хи, вси4ки бързо забравиха лъскавите потници и обувките на 30 см платформа! \/ ех, диви години...

всички се съобразяват с модата!!! модни кецове, или модни сандали-няма зна4ение!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен
    Град
    Compton
    аве не ми харесва никак стила им и музиката,но тия поне коит познавам са готини по характер

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Интересно,кой се интересува дали дънките ти са Дизел,Левис или нещо подобно?Или пък дали си облечен по последна мода...
    И мене много ме дразни,че всички ходят еднакво,ма нищо не мога да направя...ако нещо,по последна мода,ми хареса си го взимам.И да не е много модно пак ще си го взема.Малко се получава безвкусица май ама нищо....
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    защо не коментира предишното ми мнение, където давам двата примера за фешъни:

1 повечето от тези дрешки, които носите тука с марка Дизел, Бензин, Безоловен, Енерджи и прочие... на Запад изобщо не съществуват като модели...

значи освен по- скапаните материали, нещо и кроиката и модела и всичко е леко измислено... само Емблемата е еди каква си...

еми не те знам кви магазини имаш впредвид, и те откъде зареждат!!! има дизел и на килограм- от турция-5 евро килото, а тука се продават за 6о лв бр но аз не фиксирах това...
    аз говорих за дизайнерите и масовите конфекции, а не за масовите дънки, щот за мене дънките са си дънки, независимо на валентино ли са, или от "дънки за всеки" просто незнаех 4е да носиш дизел е фешън! сорри!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Ооо аз много "обичам" такива "ФЕШЪНЧЕТА" толко ги обичам че ми идва да ги размажа на тратоара кат ги видя ( и съм го правил веднъж)
    Сега6ния фешън е баси педалския! Са аре донякаде разбирам полепналите дрехи (за тия мекотели които изкат поне малко да им се показват мускулите) ама да носиш розови фланелки си е чиста ПЕДАЛЩИНА! (да не говоря за прическите)
    Що вместо да харчат пари не земат да ходят по улиците с табелки
    "I AM GAY"!
    Лично мен най си ме кефи как се обличат скиновете (тяхната мода не се е променила още пт 60-те години)
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от reason
    Интересно,кой се интересува дали дънките ти са Дизел,Левис или нещо подобно?Или пък дали си облечен по последна мода...
    И мене много ме дразни,че всички ходят еднакво,ма нищо не мога да направя...ако нещо,по последна мода,ми хареса си го взимам.И да не е много модно пак ще си го взема.Малко се получава безвкусица май ама нищо....

Искаш да кажеш, че ако не се обличаме по последна мода, сме без вкус?Еми то тогава аз сигурно съм един от най-безвкусните човеци на тоз свят!

А относно фешънчетата-някои хора ме питат защо обичам да се разхождам по Витошка.Ами там е толкова забавно!Всякви индивиди могат да се видят там!Днеска видях много интересен-ми уж на гребен, ма не съвсем, бритона му е рус, косата основно е черна, и отзад оставил една обашчица и тя руся, беше в потурки и малка ленена розовка блузка!Ми сега кажи ми кво му е хубавото на тва мазно съшество?
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

hello
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    фешънчетата са ужасни.Не мога да ги понасям По принцип хората не трябва да се преценяват по дрехите,но не мого да приема момчетата с розовите блузки,прилепналите дънки,гадните прически тип гребенче и гадни обувки.По принцип всеки си има право на собствен стил,но и всеки има право да изкаже мнението си
    ахахахахаха стига , бе момчетата с розови блузки , прилепнали дънки и гадни обувки + прическа Панайот от Биг брадър 3 и високо самочувствие на сваляч направо се поболявам да им се смея Нищо лично ама е гейско , мамка му!

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от reason

Искаш да кажеш, че ако не се обличаме по последна мода, сме без вкус?Еми то тогава аз сигурно съм един от най-безвкусните човеци на тоз свят!
    Нее.Не се изразих правилно....Аве карай.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Awe sori ama mn ste zle...edinstvenoto adekvatno mnenie be6e na ma4oka...
    y0u LoV3 m3 bUt YoU dOn'T kNoW wHo I aM, s0 LeT m3 g0...JusT Let Me Go... {}

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    Awe sori ama mn ste zle...edinstvenoto adekvatno mnenie be6e na ma4oka...
    щото мисли като тебе ли?

Значи модата е нещо, което кара хората да бъдат смешни!Имам предвит, че си гледал по Фешън ТВ например, новата колекция на...Келвин Клайн и ти е харесал някъв модел и се стараеш да си готин кат модела.Ама някои хора ен могат да разберат, че по този начин са смешни, защото модата тук в България и някъде в Лондон например е съвсем различна.Че тук хората няма да те възприемат като модерен, а като смешен!А някога изобщо запитвали ли сте се, защо дизайнерите не носят своите модели?
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Мега фен Аватара на koalka
    Мен ме дразнят чалгарчетата.Много са се навъдили нещо.С някви прически отгоре,където им стърчи и някакви такива смешни дрешки.Еми,няма да си кривя душата-ДРАЗНЯТ МЕ!

Супер фен
    Град
    Cairhien
    Че вие не сте ли фешънчета? Псувате ги ама и вие сте такива... носите кецове, а не маратонки - 'щото така е модерно,нали? А за чалгарките нямам думи просто... те като видят по тИлИвизията любимата си фолк пИвица и после отиват в магазина и си купуват същото каквото носи и тя..

А тия с прилепналите блузки, тип - виж какво оформено и мускулесто тяло имам, за разлика от плоския си мозък.. И дето носят кожени якенца Harrison + 1кг сребърни ланци и и се хвалят с некви коли - е такъв като видя ми иде да се издрайфам..
    Хм...аз не съм и смея да ти го твърдя съвсем честно. Единственото, което е фешън по мен, са черните ми кецове. Че и те вече не са фешън май, трябваше да си взема някакви сигнално зелени или жълти Иначе темата ме кефи, толкова много неадекватни мнения се изписаха, че стигат за година напред. Евала на Мачока, въпреки че...бе де да знам.
    За фешъните сега:Не ми харесват. Днеска си седя пред Халите и гледам 3 пича. Единия с ботуши до коляното почти, другия с почти женска чанта и прилепнало женско поло, третия...третия с прическа като на пудел, само че леко изрусена и зализана пред очите. Чалга-емо, какво да се прави. Е как да уважаваш мъж, който е в женски ботуши примерно, с изрусена по краищата коса, с цайси, които ще подхождат повече на един хипопотам, зщаото му покриват половината лице. И да не забравя прилепналите скъсани и на места с пайети дънки. Аз що ли си мислех, че един мъж не трябва да изглежда така...Баси заблудения съм значи.
    А жените/момичетата, които ходят според днешната "фйешънка". Да, мода, ок, но тази мода тук е чалгарския начин на обличане. Пола тип коланче, обаче ботуши дълги почти до тази пола. Е тва е ебаси смисъла, честно. Айде да допълним и факта, че повечето са чисти курви, и са по-глупави от нормално дете в 6 клас. Не искам никой да обиждам, просто по-голямата част от тях са такива. Доспа ми се накрая, айде със здраве и до утре. Квото щете правете, както щете си ходете. Всеки си избира какъв ще бъде- днешняит фйешън педал/курва или нормален човек. Аз съм от вторите и застреляйте ме, няма да се променя. Ае

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    Harrison
    И аз нося суичър Хьрисън.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мен ме дразнят чалгарчетата.Много са се навъдили нещо.С някви прически отгоре,където им стърчи и някакви такива смешни дрешки.Еми,няма да си кривя душата-ДРАЗНЯТ МЕ!
    не ги понасям
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Фен
    Град
    Ей там :D
    Не че не ги харесвам.. МРАЗЯ ГИ!!! надути гъзари мислещи се за голямата работа
    ШАРЕНИЯ ^^

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Повечето са много зле и много ме нервират, идвами да се развилнея с една кирка. Но има и изключения.
    Няма какво повече да кажа.

Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    Не че не ги харесвам.. МРАЗЯ ГИ!!! надути гъзари мислещи се за голямата работа
    Споделям
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    за мен фешън е доста широко понятие което включва всички които се обличат по някаква мода, независимо дали чалгарска, скейтърска или пънкарска. тези фешъни които описвате са само част от всички.

мода? не разбирам защо трябва да се обличаш така както някой друг ти диктува? не мога да разбера хората които се стремят да са "в крак с модните тенденции".

все пак зависи от конкретния фешън. може някой да ме подразни, друг да ме накефи. хората са различни. аз не съдя по дрехите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си