.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли така наречените "Фешънчета"?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 25,23%
  • не

68 63,55%
  • не мога да определя

12 11,21%
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 144
    Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    за мен фешън е доста широко понятие което включва всички които се обличат по някаква мода, независимо дали чалгарска, скейтърска или пънкарска. тези фешъни които описвате са само част от всички.

мода? не разбирам защо трябва да се обличаш така както някой друг ти диктува? не мога да разбера хората които се стремят да са "в крак с модните тенденции".

все пак зависи от конкретния фешън. може някой да ме подразни, друг да ме накефи. хората са различни. аз не съдя по дрехите.
    да съгласна съм че под мода се разбира много широко понятие но нали се сещаш че сега за мода се смята момчетата да се обличат като момичета и са с някви смешни прически те така мислят за тях това се нарича мода
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Абе в един момент ми изглеждат всички много еднакво.

Не мога да понасям фешънчета
    Сега е модерно да си хипи
    Много се дразня на такива хора.В моито у-ще едно момиче си слжило лента със знака на хипарите. Като я попитах за какво го носи ми вика щото сега било модерно да се носи

Фен
    Град
    Pico-Union District
    ...можеш да се заровиш някъде надълбоко, барабар с остарелите си комунистически схващания.
    Комунистически, анти-комунистически, все едно. Но тук работата е, че всичките тези неща (прически, розови педалски блузи, etc.) са се извратили. Още по-жалкото в случая, е че ти ги възприемаш като нормално, стилно и хубаво.
    Розовото било педалски цвят? Чакай бе, кой си ти да казваш кое е педалско
    Няма значение кой съм, да КАЗВАМ, че е педалско.
    Мога да ти кажа, че прозрачни бели панталонки, през които чудесно се виждат червените прашки, в комбинация с тясна блузка - тип моряшка - на сини хоризонтални лентички е много по-педалско от стилна 'фешън' розова блуза.
    Е, явно тези бели панталони & shits са next generation, след време и това ще започне да се възприема за нормално, тогава ще се говори как това не е педалско, и така се стига до момента когато да ти сцепват анала ще се счита за "не-педалско".
    Tемата не е за моите мечти, а за твоите и на останалите консервативни схващания..
    Дай да се изрусиме всички, да станеме cool пичове...
    3. Нещо против Люлин ли имаш?
    Да, имам. Квартала е супер мизерен като цяло, а за хората, които живеят там... Е, не разбира всички, но по-голямата част стават Amor биячи от 13-14 години, след това идва периода Golf, тогава са малко по-близо до идолите им - стилно облечените мутри с "Же" класите... enough.
    А от кой да се възхищавам? От депресантите метъли, дето като видя такова момиче и имам чувството че ще ме изяде и пребие с кубинките си /винаги намръщени и кисели/ или ще си свали веригите от ухото и носа и ще ме обеси на тях,, да се възхищавам от чалгарките, мъкнещи се с 30гр. дрехи по тях, да се възхищавам от скейтърите - онагледени по-горе от мен? От кои?
    A трябва ли да се възхищаваш от някои въобще?
    btw Най-лошото в случая е, че носенето фешън парцали определено прави човека доста по-тъп. Справка - хилядите индивиди, които можете да видите по улиците, тяхния живот се върти около Mercedes-и, телефони, селски кръчми, и разни свободни съчинения тип "снощи пребих трима, щото съм tough guy".

Мега фен Аватара на machoka
    Ето малко онагледяване по темата, смеска от 'фешъни' в стрийт и елегантен вид, все мъжка мода. Мен лично ме радват много, не виждам какво против тях имате и кой точно ви изглежда като гей?! Туй то, пичове от класа - така наречените 'гъзари'

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Би ли обяснил какво му е елегантното на това ( справка педерастите от снимките ) ?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А някоя снимка на МЪЖ няма ли да пуснете?!

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    костюмите са яки, но останалите - определено не бих носил такива неща.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Голяма работа кой какво обича или кой какво харесва, по - важното е какъв е характера му...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Екс, както виждаш не са само мъже в костюми. Плюс това те също спадат в графа 'фешъни'.. тъй като, ще останеш изненадан, но и официалното /и/или елегантното/ облекло търпи модни тенденции .. и бтв напоследък знаеш ли какво е 'модерно' - бизнесмени да ходят с розови вратовръзки Всъщност елегантното облекло има къде-къде по-интересни примери за фешън такова, но мисля в тоя форум никой не го интересува това, за това гледам да наблегна и акцента да падне в/у всекидневното/стрийт облекло.

Буут - къде видя жена на снимките, или всяко красиво момче за теб е педераст?

Лейк - аз пък бих носил. Това говори за екстравагантност, опит за бягство от даден стереотип /безвкусно, едноцветно обличане/, говори за освобедност, непредубеденост, говори за толеранс към 'различно от нормалното', оригинално е и е свежо, младежко, иновационно бих казал, щуро ако щеш.. и не ми пука дали ще ме заклеймят еди как си, ако ще ми стои добре Само някакви готини цаки да си намеря, търся вече месеци

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    мачок, просто ни се разминават разбиранията за красиви хора. Тези младежи са ми гнуснички, просто.

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    носи каквото си искаш, но аз лично предпочитам изчистени, непретенциозни дрехи. просто видя ли някакъв крясък върху себе си (например в пробната), това просто не съм аз.

няй-хубаво е да носиш костюми: те са непретенциозни, изчистени, дори за моя изненада на бала, удобни. точно сега не ми е времето за костюми, но някой ден като си намеря хубава престижна работа, само официален ще ходя

Екси, гледай сега..

приеми, че твоето и моето мнение са твърде незначителни на фона на общата маса хора и те двете хич не водят до фалит на марки като Долче, Лакост, Дизел и каквито още щеш, а напротив - прогресивно увеличавт доходите им.. Това следва да говори нещо - техните неща се продават, т.е. харесват се. Аз съм на мнение, че никой няма да сложи нещо, което не му харесва, само за да е модерен. Т.е. техните продукти първо се харесват, после се купуват като топъл хляб.

Друго на ръка е това, че ти казваш че е кич, съвсем не означава примерно, че то е такова... хубаво е да имаш лично мнение, лошо е да считаш, че то е вярното. Тука въпроса е на вкус. Гореизброените примери ми допадат повече от това да нося тежки кубинки, метални съоражения за близък бой и всякакви атрибути, присъщи на твоят стил на обличане. Само дето не ти казвам 'баси, колко е грозно, кичозно да се мъкнеш с това'..

Буут-а го каза - само въпрос на вкус е. Ако нея я кефят дългокоси метъли, облечени в тениски 3 пъти по-голям размер от техния, окичени с гривни с шипове и провиснали дрънкулки от вратовете и т.н. и т.н., то що се отнася до мъжка визия ми допадат дадените от мен примери.

Така че какво е това мода, красиво, естетично го решава всеки сам за себе си. Човек, който хули чуждия избор и го нарича грозен, просто защото се различава от личния му вкус, този човек мисли тесногръдо и ограничено. Толкова си далеч от този вид стрийт обличане, както и в официалния, колкото съм аз далеч от метъл/скин и подобни стилове. Така че вместо да се убеждаваме колко един стил е по-добър/лош от друг, по-добре приеми че това не зависи от нас и си се обличай както знаеш, аз също.., а по реакциите ни на улицата, виждайки хора 'изповядващи друга религия' ще се познае кой колко широко е скроен.

И в крайна сметка хора, които съдят за други хора само по облеклото какви са?! Повърхностни. Ако си намеря момиче, което да е достатъчно зряло и да въплащава в себе си това, което търся у едно момиче, никога не би ме интересувало дали се облича метълски, скински, чалгарски или каквото и да било и какво точно слуша като мзуика.. А при теб така ли ще бъде?

Бъди жив и здрав и кажи кога точно заминаваш, белким има време да хапнем малко бобец в някоя шкембеджийница )

Lake_bodom
    Аз пък се мъкна всеки ден с различни сака и трябва да ти кажа, че си има своите недостатъци, но когато ти е необходим представителен външен вид, не можеш да си позволиш много своеволия в гардероба

ЕдиТ:
    Екс, лъжа ли се или Whisskas ти допада с екстравагантният си /=фиешън за мен/ стайлинг, който съм виждал на някои снимки да демонстрира?

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Зависи от човека.Ако е пекан, що пък да не ме кефи.Убер тъпо е да се заклеймява човека според облеклото му.Има и интилигетни "фешъни", както и тъпи "метъли", образовани "пънкари" и всякакъв труг тип, които са простаци.
    Не дрехите определят човека.И тези, които се обявяват "анти-фешън" са най-големите фейкове.Хора,които си избиват комплексите, като се обявяват за различни./Различните се отличават, не се самопрозъгласяват/.Пък и те са фешън.Да сте видели момиче с дънки примерно с висока талия? Това беше тенденция преди години.А сега и метълки, и чалгарки, и тези, които слушат електронна музика, носят ниски талии/лични наблюдения/.Това не е ли вид тенденция? И ако искате да сте толкова различни от собствените си субкултури, драги "анти-фешъни", защо не облечете дрехи, били модерни примерно преди 1 или 2 сезона? Тогава ще се real "анти-фешън"...
    Или убер яките нео-метълки ще се супер различни в розово? Нали няма други такива?
    И все пак.Всяка субкултура си има своята "мода".Колкото и да не си го признават.
    Аз лично се обличам всевъзможно най-шарено, удобно и по детски.Казват ми, че съм смешна.Пука ми...Аз си се харесвам
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Не, за мен модата е за хора, които нямат собствено мнение и собствен характер.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

fake
    Guest
    за мен модата не е нещо, което сляпо следваш, без изобщо да се замисляш, че си смешен...да речем клин с къса пола
    обличала съм се и така, че ако някой не ме познава би казал "бахти чалгарката", както и по начин, който кара хората да се обръщат и да гледат странно-ужасено...но поне си знам, че не съм го видяла по модните списания, а съм си го избрала сама и знам, че ми отива.

за мен модата не е нещо, което сляпо следваш, без изобщо да се замисляш, че си смешен...да речем клин с къса пола
    .. което ми напомни, че оня ден в тролей Но.11 се качи някаква много готина мацка с интересно облекло.. бели кецки, бяло, късичко якенце с голяма яка, а надолу беше с хубави дънки, и над/върху тях едно бяло минижупче

Много интересно беше, нестандартно и хващаше окото )

fake
    Guest
    мда, и аз се кефя на мацки(дори и фешънки) които си съчетават дрехите добре.убийте ме с камъни. ама извини ме, да обуеш подобен цвят клин със синя дънкова пола и да речем розова блуза...ще ме прощаваш.
    иначе наскоро си къпих тесни дънки, които ми отиват на кецовете, и ги нося с рокличка с пеперуда нагоре. и кво, това променя ли ме като човек? не смятам, че дрехите са от ТОЛКОВА важно значение. днес съм с рокличка и дънки, утре с широк панталон и развлечена тениска. ще си се обличам както си искам, някой да ми каже нещо и ще си получи заслуженото, независимо дали съм с поличка или широките дрехи.

Ако става за въпрост АЗ съм фешънче.Искам винаги да съм по модата,ма не ви разбирам кво имате предвид,че сте против модата ли??Ако да то дайте сички да си носим старовремските или откачени дрехи...
    И все пак както казаха някои умни хора тук,не е важно как се обличаш,а дали е хубав стила ти.
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Явно има някаква нова мода. Днес видях няколко субекта с зелено-кафяви тесни якенца, на рамената им гордо седяха нашивките на 101st Airborne:

Под тях пък имаше разни сержантски нашивки от този тип:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm
    Явно има някаква нова мода. Днес видях няколко субекта с зелено-кафяви тесни якенца, на рамената им гордо седяха нашивките на 101st Airborne:

Под тях пък имаше разни сержантски нашивки от този тип:

Втория ми прилича на този на Диезел
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Някой да ти е давал думата?

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от summer_love
    Ако става за въпрост АЗ съм фешънче.Искам винаги да съм по модата,ма не ви разбирам кво имате предвид,че сте против модата ли??Ако да то дайте сички да си носим старовремските или откачени дрехи...
    И все пак както казаха някои умни хора тук,не е важно как се обличаш,а дали е хубав стила ти.
    малеее!Ти тука ни искара някви протестанти, ходещи с табелки "Долу модата!" Никой не е казал че сме против модата, против хората сме, които се обличат сляпо следвайки модните тенденции и неосъзнавайки, че обличайки се така стават за смях!
    Аз не съм модерна, никога ен съм била!Ходя така както ми е удобно!Но това не значи, че ако например, една блуза ми е удобна, кефи ме как стои, а в същото време точно този тип блузи са модерни, ще я сваля!Но ен значи и че, ако розовото е модерно, ще се навлека с розово!(което ми подксазва каква извратеност имам към розовото!)
    И какво разбираш под старовремски начин на обличане?щото аз разбирам рокля с обръч!

Наистина си зависи от стила!Но, да ме прощаваш, никой чалгар например няма да тръгне с кубинките, черните дрехи и знака на анархията например!

Мачок - ти не би облякъл кубинките, с металите по себе си, боксове и всичко което се носи от един самоуважаващ себе си метъл/пънкар/скинхед, защото просто културата ти не е такава.Имаш различни разбирания, различа музика слушаш и т.н.
    Но все пак има разлика между фешън обличане в ежедневието и фешън обличане при официални случай.Защото например едина приятно розова риза, съчетана със изискан сив костюм например и подходяща вратовръзка стои прекрасно!
    Бтв и аз съм виждала индивиди като този, който описа!И ако е добре облечен, бих се зарадвала,ч е има хора с вкус!

оффтопик:Днеска стояхме пред билетния център със scissorhand и Rock'n'Roll и просто...ни изтекоха очите!Видяхме наистина странни същества!Не мога да ги опиша, защото не ги видях добре...сълзите ми от смях напираха в очите!Само видях едното същество със сравнително дълга косица, изрусена, със сребристо лъскаво якенце!И го видях щото му се изсмях в лицето!Направо!Още ме боли корема от това дет се смях.Наистина бяха много забавни!И сега, вярно всеки има право на вкус, ама това беше наистина прекалено!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ko e tyi feshan4eta ?

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    има трендове, които ми харесват има които не. респективно се нося по тези, които ми харесат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си