- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Харесвате ли така наречените "Фешънчета"?
...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Тоя образ ако не беше на 16, а на 25, щеше да е пич на 6 просто.. но не върви на 16 да се правиш на такъв, какъвто не си.Първоначално написано от cvetityy
Хич не драматизирам!Иде ми това от сърцето!наистина за мен са смешни подобни същества с подобни прически!Аз може да не съм красива, но това не ми пречи да се смея на подобни индивиди!А на тебе най-много ще се смея!Защото не е много трудно да се досетя, че ти си такова като тея неща на снимките и ще изглеждаш така!А аз на такива като вас се смея от сърце!Първоначално написано от Amayo
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Първоначално написано от пор
се нямам късмет
поне единия няма ли да ми отстъпиш или и двамта си си ги заплюла?
![]()
![]()
![]()
в неделя на ндк какъв фешън видяхме с brain_stewИзрусен,с едно мно яко сексапилни пуснато бритончеее ааллл мно беше секси
И ни прсто се засмяхме от любезност и тои и фр му така се наежиха :
![]()
![]()
![]()
дааа!а като се сетя че щеше да ме бие-пхахахахаха!Наистина се уплаших!Първоначално написано от Rock'N'Roll
![]()
![]()
![]()
16, 25 все ще прилича на педераст.Първоначално написано от machoka
аааааа точно такаПървоначално написано от Mo6nо
![]()
Ujasni!! Varvq po ulicite,vlizam v kafetata,otivam na diskoteka..ama te vsi4ki sa ednakvi.Momchetata se nakichili s grivnichki i gerdancheta,premetnali nqkakvi plit4ici prez ramo,pusnali nqkakvi kadrici,s jenski pantaloncheta tip shalvari i s rozovi chehlichki.
![]()
A momichetata s okastreni kosi i s cvetovete na nqkakvi kokoshki ... I vsi4ki ujasno ednakvi .Tuk tame nqkoi hubavo oblecheno i napraveno feshanche inache vsi4ka sa poziori i mnogo ama mnogo smeshni
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
еми няма и да видиш то само тук има такива индивидиПървоначално написано от exploitedteen
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Някои от тях ме кефят. Аве едно момиче от съседния клас, е готова да направи всичко възможно само и само да е с модата. Независимо дали и отива или не. Ся ходи с поличка и отдолу с клин. Много е гадно, а и хич не и отива. Пък има някои "фешънчета" дето всичко им отива и ме кефят. Пък и те са готини по характер
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Вижте сега... Няма кой знае какво значение как се облича човек. Важно е какво мисли,какъв му е акъла. И на мене лично са ми смешни фешънчетата,ама щом си ги кефи да се обличат,както искат. Проблемът в случая идва не толкова от облеклото им,а от мисленето (или по-скоро липсата на такова),поведението и действията им... Когато мисленето ти стане "фешИън" тогава вече става зле положението. Същото и с музиката. Всеки може да слуша каквото иска и не смятам,че това е определящия фактор какъв е човек. Отричате чалгата. Че е нискокачествена - така е. Но пък е купонджийска музика,музика за маса,атрактивна е. Защо да не я слушат хората като ги кефи? В крайна сметка идеята на музиката е да се забавляваш,а не некъв метел наркоман да ти крещи в ушите колко е гаден живота. И аз слушам чалга (слушам и черно и ретро и хаус и въобще от всички стилове най-доброто),и аз имам няколко "фешън" дрехи (макар че не се обличам като фешъните)... Освен това същата позьорщина като фешън-модата е метъл модата. Супер отвратителни са ми тея мазни мръсни,неизкъпани метълисти и метълистки с кубинки,фанелки на death-метъл банди и халки по носовете и пъповете... Да не би те да са по-малко позьори от фешъните?
И фешънчетата са супер дразнещи (ама не само за стила на обличане,а за типа на мислене). Некви лекенца,с най-нов модел GSM,от който постоянно звучат някви мелодийки,а почти не се говори по него (в крайна сметка целта на телефона е да говориш по него,а не да слушаш музика и да гледаш клипчета),с нагло поведение все едно цяла София е тяхна,готови всеки момент да скочат на бой или да тръгнат да свалят първата минала разголена курва или за момичета първия изпречил им се на пътя фитнес маниак с големи мускули и гладък мозък... И задължително да ходиш в Амор,да пушиш по 2 кутии цигари на ден,дори изобщо да не те кефи това и да имаш ланци,обеци,гривнички и пръстенчета по цялото тяло и ръцете...
Но не е в стила на обличане проблема... А в главата. [/b]
АТАКАБГ много правилно и точно изказване!
Така е разбира се, но не става въпрос само за стила на обличане, а и за начина по който се държат, начина по който мислят. Повечето от тях се правят на такива каквито не са и точно това е дразнещото в тях. Колкото и да се говори нищо няма да се промени. Всеки има собствен стил на обличане, стил музика и какво ли още не тук просто всеки може да изкаже собствено мнение по този въпрос.
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Аууу как ги ненавиждам просто не е реално...
Некви едни такива облечени по тъп начин, с тъпите си еднакви прически, изрусени, 5 тона грим и накити ..., лигави дрешки и обувки .. нямам думи просто ...
Момчетата и те са яко трагедия... същите дрешки като момичетата, същите прически.. само гримът им липсва... панталонките в ботушки..бляк...![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мне, на някой от фешънчета и гримът не им липсваПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
хъхъхъх!А после тез въпросните фйешъни ме питат защо се отвращавам от тях!Момче с грим!Буааааааааа!Първоначално написано от LostDemon`
draznqt me....
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
OOOO TEQ SI4KI TRQA DA MRAT!!!!!!!!!!!HATE THEM !HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE !!!!!!!!!!!vie dostata4no ste kazali za tqh ama awe prosto BUAAAAAAAAAAAAAA![]()
Абе май почнахте да попрекалявате. Някой явно са много комплексирани от фешъните че да таят такава омраза към тях.Ама така е - ако нямаше грозни хора, как щяхме да се открояваме ние готините?
![]()
2т. системно
Аз не ги харесвам! Важно е да си модерен, но само мога да питам дали само дрехи могат да показват или имат нещо в централната кухина-общото мнение показва, че понеже нямат мозък в главите си и имат образование с купени профили и професии. Каквото и да ми казват за тях аз няма да си променя отношението към тях.Първо защото те са се родили с биберон и продължават да го носят наложен от техните родители.Ами това ми е мнението за тази част от нашето общество и само мога да каже, че те не превъзхождат никой от нас!
Ami az haresvam i nosq kecove,no ne sum fe6un4e,a kato vidq nqkoq 11-godi6na pikla s botu6i do kolenete na tok s kusa pola-tip kolan4e a pra6kite i do u6ite,napravo da se![]()
![]()
![]()
In Search Of Sunrise 7 Asia
Vij kvo..taka narech4enite fesion4eta sa modernite hora na b-q!!..taka 4e 6tom ne iska6 da si po modata,da bade6 krasif i sexy..to hodete si s ones maratonki i kobinki i s nqkvi danketa do kolqnoto det im e danoto ili s nqkvi 4erni metalski gluposti!!...i 6e sazdavate vazmu6tenie u vsi4ki normalni hora-fesionite!!!![]()
На тебе феСИонце ти желай от все сърце някоe не-феСИонце да ти скаЦа върху гроСната, празната манерка с кОбинки. Пиши поне на кирилица бе кретен малък. Научи се на БЪЛГАРСКИ!!!Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
=D> xaxxaa, ~*Rum4ityyy*~ за втори път го казвам - много си ограничена наистина... значи да ходиш като к*рва е модерно, значи к*рвите са "модерните хора на България" ? Ии...щом не ходиш с маратонки и кубинки, с какво мам*а му ходиш? Айде за кубинки разбирам...ама маратонки...ФВС с кво играеш бе моме...Ам какво точно имаш предвид под израза : "черни метълски глупости" ?! бтв не знаех, че възмущението "се създава", ама щом ти го казваш...Първоначално написано от DetE-Idi0t
![]()
Как би? Я съм най-готинея фйешън човйек - вчйера си купих нови такова де... кубинки му са викашйе. Та сйега,като ходя по чаршията и ритам гургулици с бомбйетата са чувствам мноу фйешън,щот таковата... сичките ора сйе заглеждат само по мйенйе!
![]()
bezrazli4ni sa mi vseki si se obli4a kakto si iska![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember