.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли така наречените "Фешънчета"?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 25,23%
  • не

68 63,55%
  • не мога да определя

12 11,21%
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 144
    Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    ...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от cvetityy
    http://zaka4ka.com/picgallery.php?u=8409
    Тоя образ ако не беше на 16, а на 25, щеше да е пич на 6 просто.. но не върви на 16 да се правиш на такъв, какъвто не си.

Супер фен Аватара на brain_stew
    Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Моля те не драматизирай толкова. Успокой се. Аре аз ше си направя такава прическа па ти ми се смей колко щеш като си толко убава.
    Хич не драматизирам!Иде ми това от сърцето!наистина за мен са смешни подобни същества с подобни прически!Аз може да не съм красива, но това не ми пречи да се смея на подобни индивиди!А на тебе най-много ще се смея!Защото не е много трудно да се досетя, че ти си такова като тея неща на снимките и ще изглеждаш така!А аз на такива като вас се смея от сърце!
    Tell me ya lie on your bed of nails
    Tell me you're losing control
    Nightmares in ecstacy ya need
    A razorlike crown of thorns

Цитирай Първоначално написано от пор
    така е.. истинските тарикати се снимат в клозета на Халите! не се подигравайте, а взимайте пример от тях.

+ тва са неграмотни... май се влюбих

се нямам късмет
    поне единия няма ли да ми отстъпиш или и двамта си си ги заплюла?

в неделя на ндк какъв фешън видяхме с brain_stew Изрусен,с едно мно яко сексапилни пуснато бритончеее ааллл мно беше секси И ни прсто се засмяхме от любезност и тои и фр му така се наежиха :

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от Rock'N'Roll
    Цитирай Първоначално написано от пор
    така е.. истинските тарикати се снимат в клозета на Халите! не се подигравайте, а взимайте пример от тях.

+ тва са неграмотни... май се влюбих

се нямам късмет
    поне единия няма ли да ми отстъпиш или и двамта си си ги заплюла?

в неделя на ндк какъв фешън видяхме с brain_stew Изрусен,с едно мно яко сексапилни пуснато бритончеее ааллл мно беше секси И ни прсто се засмяхме от любезност и тои и фр му така се наежиха :
    дааа!а като се сетя че щеше да ме бие-пхахахахаха!Наистина се уплаших!

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    http://zaka4ka.com/picgallery.php?u=8409
    Тоя образ ако не беше на 16, а на 25, щеше да е пич на 6 просто.. но не върви на 16 да се правиш на такъв, какъвто не си.
    16, 25 все ще прилича на педераст.

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Важно е дали се облича с вкус, а не дали е фешънка или не.
    аааааа точно така

Голям фен
    Ujasni!! Varvq po ulicite,vlizam v kafetata,otivam na diskoteka..ama te vsi4ki sa ednakvi. Momchetata se nakichili s grivnichki i gerdancheta,premetnali nqkakvi plit4ici prez ramo,pusnali nqkakvi kadrici,s jenski pantaloncheta tip shalvari i s rozovi chehlichki. A momichetata s okastreni kosi i s cvetovete na nqkakvi kokoshki ... I vsi4ki ujasno ednakvi .Tuk tame nqkoi hubavo oblecheno i napraveno feshanche inache vsi4ka sa poziori i mnogo ama mnogo smeshni
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    абе бях праав... Тука пак има някакви модни дрешки, ама са доста различни от родните фешъни... досега не съм видял нито един изумруд... с каквито в Бг е пълно...
    еми няма и да видиш то само тук има такива индивиди
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен
    Някои от тях ме кефят. Аве едно момиче от съседния клас, е готова да направи всичко възможно само и само да е с модата. Независимо дали и отива или не. Ся ходи с поличка и отдолу с клин. Много е гадно, а и хич не и отива. Пък има някои "фешънчета" дето всичко им отива и ме кефят. Пък и те са готини по характер

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

АТАКАБГ
    Guest
    Вижте сега... Няма кой знае какво значение как се облича човек. Важно е какво мисли,какъв му е акъла. И на мене лично са ми смешни фешънчетата,ама щом си ги кефи да се обличат,както искат. Проблемът в случая идва не толкова от облеклото им,а от мисленето (или по-скоро липсата на такова),поведението и действията им... Когато мисленето ти стане "фешИън" тогава вече става зле положението. Същото и с музиката. Всеки може да слуша каквото иска и не смятам,че това е определящия фактор какъв е човек. Отричате чалгата. Че е нискокачествена - така е. Но пък е купонджийска музика,музика за маса,атрактивна е. Защо да не я слушат хората като ги кефи? В крайна сметка идеята на музиката е да се забавляваш,а не некъв метел наркоман да ти крещи в ушите колко е гаден живота. И аз слушам чалга (слушам и черно и ретро и хаус и въобще от всички стилове най-доброто),и аз имам няколко "фешън" дрехи (макар че не се обличам като фешъните)... Освен това същата позьорщина като фешън-модата е метъл модата. Супер отвратителни са ми тея мазни мръсни,неизкъпани метълисти и метълистки с кубинки,фанелки на death-метъл банди и халки по носовете и пъповете... Да не би те да са по-малко позьори от фешъните?
    И фешънчетата са супер дразнещи (ама не само за стила на обличане,а за типа на мислене). Некви лекенца,с най-нов модел GSM,от който постоянно звучат някви мелодийки,а почти не се говори по него (в крайна сметка целта на телефона е да говориш по него,а не да слушаш музика и да гледаш клипчета),с нагло поведение все едно цяла София е тяхна,готови всеки момент да скочат на бой или да тръгнат да свалят първата минала разголена курва или за момичета първия изпречил им се на пътя фитнес маниак с големи мускули и гладък мозък... И задължително да ходиш в Амор,да пушиш по 2 кутии цигари на ден,дори изобщо да не те кефи това и да имаш ланци,обеци,гривнички и пръстенчета по цялото тяло и ръцете...

Но не е в стила на обличане проблема... А в главата.
    [/b]

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    АТАКАБГ много правилно и точно изказване!

Така е разбира се, но не става въпрос само за стила на обличане, а и за начина по който се държат, начина по който мислят. Повечето от тях се правят на такива каквито не са и точно това е дразнещото в тях. Колкото и да се говори нищо няма да се промени. Всеки има собствен стил на обличане, стил музика и какво ли още не тук просто всеки може да изкаже собствено мнение по този въпрос.
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Аууу как ги ненавиждам просто не е реално...
    Некви едни такива облечени по тъп начин, с тъпите си еднакви прически, изрусени, 5 тона грим и накити ..., лигави дрешки и обувки .. нямам думи просто ...
    Момчетата и те са яко трагедия... същите дрешки като момичетата, същите прически.. само гримът им липсва... панталонките в ботушки..бляк...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Фен
    Град
    Ей там :D
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Некви едни такива облечени по тъп начин, с тъпите си еднакви прически, изрусени, 5 тона грим и накити ..., лигави дрешки и обувки .. нямам думи просто ...
    Момчетата и те са яко трагедия... същите дрешки като момичетата, същите прически.. само гримът им липсва... панталонките в ботушки..бляк...
    Мне, на някой от фешънчета и гримът не им липсва
    ШАРЕНИЯ ^^

Град
    [Мразим кифли ООД]
    Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Мне, на някой от фешънчета и гримът не им липсва
    хъхъхъх!А после тез въпросните фйешъни ме питат защо се отвращавам от тях!Момче с грим!Буааааааааа!

draznqt me....
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Супер фен
    OOOO TEQ SI4KI TRQA DA MRAT!!!!!!!!!!!HATE THEM !HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE HATE !!!!!!!!!!!vie dostata4no ste kazali za tqh ama awe prosto BUAAAAAAAAAAAAAA

Супер фен
    Абе май почнахте да попрекалявате. Някой явно са много комплексирани от фешъните че да таят такава омраза към тях. Ама така е - ако нямаше грозни хора, как щяхме да се открояваме ние готините?
    2т. системно

Аз не ги харесвам! Важно е да си модерен, но само мога да питам дали само дрехи могат да показват или имат нещо в централната кухина-общото мнение показва, че понеже нямат мозък в главите си и имат образование с купени профили и професии. Каквото и да ми казват за тях аз няма да си променя отношението към тях.Първо защото те са се родили с биберон и продължават да го носят наложен от техните родители.Ами това ми е мнението за тази част от нашето общество и само мога да каже, че те не превъзхождат никой от нас!

Ami az haresvam i nosq kecove,no ne sum fe6un4e,a kato vidq nqkoq 11-godi6na pikla s botu6i do kolenete na tok s kusa pola-tip kolan4e a pra6kite i do u6ite,napravo da se

In Search Of Sunrise 7 Asia

Guest
    Vij kvo..taka narech4enite fesion4eta sa modernite hora na b-q!!..taka 4e 6tom ne iska6 da si po modata,da bade6 krasif i sexy..to hodete si s ones maratonki i kobinki i s nqkvi danketa do kolqnoto det im e danoto ili s nqkvi 4erni metalski gluposti!!...i 6e sazdavate vazmu6tenie u vsi4ki normalni hora-fesionite!!!

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    Vij kvo..taka narech4enite fesion4eta sa modernite hora na b-q!!..taka 4e 6tom ne iska6 da si po modata,da bade6 krasif i sexy..to hodete si s ones maratonki i kobinki i s nqkvi danketa do kolqnoto det im e danoto ili s nqkvi 4erni metalski gluposti!!...i 6e sazdavate vazmu6tenie u vsi4ki normalni hora-fesionite!!!
    На тебе феСИонце ти желай от все сърце някоe не-феСИонце да ти скаЦа върху гроСната, празната манерка с кОбинки. Пиши поне на кирилица бе кретен малък. Научи се на БЪЛГАРСКИ!!!

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Цитирай Първоначално написано от ~*Rum4ityyy*~
    На тебе феСИонце ти желай от все сърце някоe не-феСИонце да ти скаЦа върху гроСната, празната манерка с кОбинки. Пиши поне на кирилица бе кретен малък. Научи се на БЪЛГАРСКИ!!!
    =D> xaxxaa, ~*Rum4ityyy*~ за втори път го казвам - много си ограничена наистина... значи да ходиш като к*рва е модерно, значи к*рвите са "модерните хора на България" ? Ии...щом не ходиш с маратонки и кубинки, с какво мам*а му ходиш? Айде за кубинки разбирам...ама маратонки...ФВС с кво играеш бе моме...Ам какво точно имаш предвид под израза : "черни метълски глупости" ?! бтв не знаех, че възмущението "се създава", ама щом ти го казваш...

Мега фен Аватара на quench

Фйешън

Как би? Я съм най-готинея фйешън човйек - вчйера си купих нови такова де... кубинки му са викашйе. Та сйега,като ходя по чаршията и ритам гургулици с бомбйетата са чувствам мноу фйешън,щот таковата... сичките ора сйе заглеждат само по мйенйе!
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Голям фен
    Град
    sofia
    bezrazli4ni sa mi vseki si se obli4a kakto si iska
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си