.

Виж резултатите на анкетата: Харесвате ли така наречените "Фешънчета"?

Гласували
107. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • да

27 25,23%
  • не

68 63,55%
  • не мога да определя

12 11,21%
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    сега са ми още по-смешни...

нека някой да каже, че е модерно това и ще го пратя по дяволите...
    само в България има такива безвкусни недоразумения...

ноооо вече бях изтъкнал капалъ чарши модата, която диктува пазара на дрехи при нас...
    Ти па отиде в най пенсионерския град и стана фешън критик. Отиди в Рома или Паршж - Холилуд
    2т. системно

Супер фен
    Е нали ти си по немските "работи", аз там не припарвам.
    2т. системно

Супер фен
    Даже чух че си участвал в олимпийските игри в хамбург.
    2т. системно

кефят ме пуктите как се обличат. момчетата не ме кефят. но 90% от фешъните са мноо прости и тва ме дразни....
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    кефят ме пуктите как се обличат. момчетата не ме кефят. но 90% от фешъните са мноо прости и тва ме дразни....
    ъ, всички ли ги познаваш, че да заключиш тЕй ?

.. или да перифразирам - по какво познаваш, че някой е тъп, без да го познаваш лично, виждайки го ей така на улицата ?

Фен
    Град
    Pico-Union District
    Цитирай Първоначално написано от machoka

.. или да перифразирам - по какво познаваш, че някой е тъп, без да го познаваш лично, виждайки го ей така на улицата ?
    E, като видиш някой фешън тип - прически, ланци, "скъпи" и "тарикатски" дрешки, какъв може да е?

добре. днес не е модерно да погледна някой и да го заговоря на улицата за да видя колко е прост. днес е модерно да го направя чрез интернет. влез във флиртче.ком ако не си попиши си там с колкото си иксаш души и ми кажи резултата...

E, като видиш някой фешън тип - прически, ланци, "скъпи" и "тарикатски" дрешки, какъв може да е?
    ами нямам представа, за това не си вадя никакви заключения.

Ти по дрехите ли преценяваш хората?!

Nikolan, ти ми кажи кой нормален човек ползва сайтове за запознанства и си излага снимките там и 'пише нещо за себе си'.. особен опък мъже/момчета..
    хората от там не са ми критерий за каквото и да било.

Фен
    Град
    Pico-Union District
    ами нямам представа, за това не си вадя никакви заключения.

Ти по дрехите ли преценяваш хората?!

Nikolan, ти ми кажи кой нормален човек ползва сайтове за запознанства и си излага снимките там и 'пише нещо за себе си'.. особен опък мъже/момчета..
    хората от там не са ми критерий за каквото и да било.
    ... забравих cool разговорите за Nokia, рейсинг, тунинг, Еврофутбол, чалга хитчета, кой колко бил изпил в гъзарската квартална дупка (кръчма).
    pathetic...

Голям фен
    Град
    Варна
    Гледам напоследък е много модерно да си анти-фешън. Виждал съм доста умни "фешънки". Това как се обличаш определя донякъде, но не и изцяло какъв човек си. Лепвате етикети на хора, които дори не познавате...същата работа като мнението на голяма част от "фешъните" за метълите...

Псайхо,
    ти имаш ли едно положително мнение тук?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
    80.95.22.55
    84.43.153.36

еми статистиката само на флирта:

Статистика
    Общо 174611
    Жени 56609
    Мъже 118002
    Вчера 345
    Днес 280

тва са повече от половината гласували за беронов например.....

да не говорим че сега казваш че повече от половината форум е ненормален....

Цитирай Първоначално написано от Mo6nо
    Псайхо,ти имаш ли едно положително мнение тук?
    предлагам да го баннем

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Psycho Realm

Еми нещата които изброи досега показват единствено финансовите възможности на даденият човек. А едни готини дрехи сочат че човекът е на ти с модните тенденции което означава че той/тя има поне едно утвърдено място в обществото и не би си позволил да се покаже като персона без вкус и стил . А хората с вкус доста често се оказва че са доста по напред с материала от разни където само знаят да говорят.
    2т. системно

Супер фен
    Dont hate the player hate the game.
    И аз не съм го измислил тва ама от опит знам че не си струва да седиш в ъгъла и никой да не те знъе къв си.
    2т. системно

Супер фен
    Да де ама нали трябва да те посрещнат. Аз например не се притеснявам че не ми достига ум са има и фешъни където нямат и грам но тва са различни хора се пак. Просто тия където са прекалено умни са или мега задръстени, оплакват се че са несговорливи с ниско самочувствие, девствени на 22 години (секи ден некой такъв си пуска темата тука...) е те такива въобще не ги и посрещат ми ги подминават като знак СТОП . При изграждането на един достоен за уважение външен вид едната част са друхите, другата е потдръжката на тялото и лицето и това естествено дава отражение върху самочувствието и тн...
    2т. системно

Супер фен
    И си прекарваш времето по паркове алейки и хардкор концерти.
    Ма говоря за хора където искат да са модерни, пробвай примерно да земеш една група момичета от класъ и да отидете на дискотека в Текила. Ми първо едва ли ше те пуснат с кубинките, второ самия ти ще се чувстваш неудобно и не на място с бомбера и тирантите (са тука не съм сигурен - се пак си най безпардонния тип тука, не се и съмнявам да го направиш напук на всички) и момичетата ще се чувстват тъпо . А нали тряя си гъзар зариди путките. Нема и да достигнат до оная част с умствения багаж.
    2т. системно

Супер фен
    Уохохох ти ако не се забавляваш с жени тогава за кво говориме ?
    И пак не си разбрал тактиката - целта е не ти да се правиш на гъзар заради путките - ами ТЕ да се правят на гъзарки за това че са с тебе бее чувееек.
    2т. системно

Аз ще вмъкна малка поправка в постовете на Оямата.. не е задължително да искаш да впечатлиш когото и да било с дрехите си, респективно с поведението.
    Има няколко типа богати хора - едните карат ЦЛС-и и се обличат модно и 'фьешънски', другите си карат новички Астри, ама се прибират в 400 квадратните си мезонетите в модерни блокове в Лозенец, построили само за СЕБЕ СИ и семействата си. Тези не парадират с 6 цифрените си лични сметки по няколко банки, макар че пре-спокойно могат да карат тъмни G класи, S класи и т.н. От втория тип познавам няколко.
    Да речем, че тях просто не ги влече т.нар лаишки от нас 'фьешън мода' - може би защото някои са прехвърлили 35-те, може би защото някои от по-младите имат друг стил на обличане и т.н.

Така че да се носиш с оригинални, готини и екстравагантни дрехи, да правиш каквото си искаш /в рамките на закона/ и да не ти пука от никой - това е състояние на духа и няма значение дали си милионер или обикновен човек, няма значение дали имаш приятелка или ходиш всяка вечер по Син Сити, БИАД, Червило или един обикновен Куул Хаус на лов за мадами.

Супер фен
    Е аз па познавам един пич където има скайлайн и ево, а бавните му коли за ежедневна упротреба са кайен магнум и суперчарджнат цлс. (има и други ама те са само по 50-60 бона) Та въпросния се облича съвсем семпло, ако не го познаваш никога няма да разбереш на кой е син.
    2т. системно

след малко и аз се включвам в свръхинтелектуалната тема само да прочета гокладите които сътворихте горе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си